Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="5"]GIT to około 1,5 roczny duży pies w typie pit bulla. Trafił do Konińskiego Schroniska 13 maja 2009r.

Do ludzi nie wykazuje żadnej agresji, wręcz przeciwnie jest psem towarzyskim i bardzo przyjacielskim. Niestety jak większość psów tej rasy nie toleruje innych psów. Szybko łapie wykonywanie podstawowych komend - umie już siad i daj łapę. Na obcych ludzi reagował wielką radością, chętnie podszedł by i trochę się pobawił, no ale ludzie reagują niestety inaczej..
Byliśmy nad wodą, niestety włączył się hamulec, Git nie chciał się kąpać, bieganie i patyki też słabo (biegłam szybciej od niego )..
Ale co tam patyki, jak my lubimy drapanie po brzuszku i grzbiecie, lubi kłaść się na plecach no a wtedy to już trzeba go podrapać.
[SIZE="4"]To młody pies, tak naprawdę to okres w którym kształtuje swój charakter. Powinien on szybko znaleźć domek, bo w schronisku naprawdę szkoda chłopaka.. bo będzie z nim tak jak z innymi, zgłupieje..
Mam tylko wielką nadzieje, że tak się nie stanie i chłopak pozostanie takim świetnym psem jakim jest teraz, co prawda nie toleruje zwierząt, ale
może być prawdziwym przyjacielem, na dobre i na złe.

Szczerze mówiąc, to mocno przypominam o chłopaczku. Bo boję się, że bedzię z nim tak jak z innymi.. Będzie siedział i nikt się nim nie zainteresuje a do tego czasu zgłupieje, zresztą już szalaje, zaczyna kombinować, skacze do okien, i rozwala w pomieszczeniu. Chodzę z nim na spacery jak jestem w schronie, ale nie zawsze mi się uda. Teraz pewnie będzie miał je częste bo koniec roku szkolnego mi się zbliża, ale to nie to samo...
PROSZĘ O DOM DLA NIEGO.
GIT JEST PO KASTRACJI

Dane w sprawie adopcji:
Emial: [email protected]

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Koninie
ul. Gajowa 7a
063 243 80 38

Posted

martka1982 napisał(a):
A to jeszcze nie koniec. Jest jeszcze Miga ale ona na razie nie ma wątku. Sporo jest bullowatych w Koninie: GIT, BARON, GRAND, KANIBAL, CHORWAT, MIGA, BATMAN. Kogoś Karolcia pominęłam?

Tak FOBIA!!!!! ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:shake: kolejny ...ech ....[/FONT]

A to jeszcze nie koniec. Jest jeszcze Miga ale ona na razie nie ma wątku. Sporo jest bullowatych w Koninie: GIT, BARON, GRAND, KANIBAL, CHORWAT, MIGA, BATMAN. Kogoś Karolcia pominęłam?

• 3 weeks later...
Posted

dziewczyny, allegro to za mało. trzeba zrobić alegratkę i inne ogłoszenia. poróbcie mu lub poproście jakąś miłą cioteczkę od ogłoszeń bo szkoda by taki pies siedział w schronie.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...