Isadora7 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 No to świetne jest. Czy mogę wykorzystać na stronie jamniczej? (będzie opowiadanko) Quote
anita_happy Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 [quote name='Isadora7']No to świetne jest. Czy mogę wykorzystać na stronie jamniczej? (będzie opowiadanko)[/QUOTE] joł...joł..joł...jak się "Księzniczka" zgodzi.. nie wiem jak Disney sie an to wypowie...ale jak nie czerpiwcie zysków z tego artykułu - to chyba łoka?? generalnie jak 30 proc jest zmienione to podobno mozna publikowac.. nie znam sie... jak dla mnie - mozna publikowac.. Quote
anita_happy Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 a tak swoją drogą...to ten rozczochrany sie wpisał ...ze hoh oh ho... Quote
Isadora7 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Spoks co można a co nie można to akurat z racji zawodu i pracy nie jest mi obce. Quote
bianka0 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Anita jesteś świetna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Józek kazał sobie wydrukować Twoje kompozycje jako kartki okolicznościowe :razz: Jest nimi zachwycony. A mnie Twój piękny banerek zmobilizował do uaktualnienia pierwszej strony. Quote
bianka0 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 [quote name='Isadora7']No to świetne jest. Czy mogę wykorzystać na stronie jamniczej? (będzie opowiadanko)[/QUOTE] Oczywiście że tak, najważniejsze że autorka wyraziła zgodę. Ta świąteczna jest super :multi::multi::multi:. Jeszcze na Nowy Rok powysyłam znajomym. Quote
anita_happy Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 [quote name='bianka0']Anita jesteś świetna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Józek kazał sobie wydrukować Twoje kompozycje jako kartki okolicznościowe :razz: Jest nimi zachwycony. A mnie Twój piękny banerek zmobilizował do uaktualnienia pierwszej strony.[/QUOTE] łups...to może do tej Księżniczki i krasnoludków "dokleimy" Józusia... konkurs.... jako kogo :P Quote
bianka0 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 [quote name='anita_happy']łups...to może do tej Księżniczki i krasnoludków "dokleimy" Józusia... konkurs.... jako kogo :P[/QUOTE] Słowa Bianki : [B]skubana, ale wymyśliła ![/B] A Jozef to Gargamel. Quote
anita_happy Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 no skubana i PRZEJEDZONA! leże :P bianko seniorko :) Gargamel to z innej BAJKI jest:P hihihihihiih ale w sumie..jakby tak dodać twoje tymczasy to i Smerfową wioske by zrobił hihihih [IMG]http://www.exdarmowetapety.republika.pl/Smurfs_Smerfy/Smurfs_Smerfy_004.jpg[/IMG] Quote
bianka0 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Wiem, że Gargamel z innej bajki, ale na księcia z jabłuszkiem to on mi nie pasuje. No chyba że na księcia z kawałkiem szynki do pieczenia :cool3: Wszyscy jesteśmy totalnie przejedzeni, a nasz Gargamel tylko wmusza w nas wszystkich jedzenie.:placz: Quote
anita_happy Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 [quote name='bianka0']Wiem, że Gargamel z innej bajki, ale na księcia z jabłuszkiem to on mi nie pasuje. No chyba że na księcia z kawałkiem szynki do pieczenia :cool3: Wszyscy jesteśmy totalnie przejedzeni, a nasz Gargamel tylko wmusza w nas wszystkich jedzenie.:placz:[/QUOTE] hihhihihhi...i w JAMNIKI TEZ!!! jezusie....Goliata niech oszczędzi.... Quote
Isadora7 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 a ja nazwałam roboczo Goliacik szorściaka na stronie [url]http://jamniki.eadopcje.org/psiak/58[/url] Quote
bianka0 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 [quote name='Isadora7']a ja nazwałam roboczo Goliacik szorściaka na stronie [URL]http://jamniki.eadopcje.org/psiak/58[/URL][/QUOTE] Śliczne to maleństwo, a imię pasuje do wszystkich szorściuszków.:p Anitko, Goliat je najmniej. Jego tendencje do tycia zaczęły się po kastracji i wyciągnięciu z niego tasiemca psiego. I to jest tajemnica jego sadełka :cool3: Quote
bianka0 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 [quote name='Mika31']ja sobie zapisze tą sympatyczną bande[/QUOTE] Zapraszamy na stronę tej bandy. Planowałam w święta wypad do lasu i zdjęcia na białym tle. Niestety u nas zimno, wietrznie, szaro i deszczowo.:roll: Psy nie chcą w ogóle wychodzić z domu. Quote
Mika31 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 moje siedzą za stołem święta były smutne tylko ja i rodzice i jamniki papuga też Quote
bianka0 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Hm... ludzi u nas też niewiele, tylko 3 osoby w tym roku. Ale za to 7 znudzonych psów, i rozrywka gotowa. Jeszcze jeden dzień z nimi i z chęcią wrócę w poniedziałek do pracy.:diabloti: Quote
anita_happy Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 [quote name='bianka0']Hm... ludzi u nas też niewiele, tylko 3 osoby w tym roku. Ale za to 7 znudzonych psów, i rozrywka gotowa. Jeszcze jeden dzień z nimi i z chęcią wrócę w poniedziałek do pracy.:diabloti:[/QUOTE] podobno aby następny rok po Wigili był Radosny i szczęsliwy TRZEBA mieć gości do pary....ufffffff...3 ludzie + 3 psy MY MIELIŚMY 3 pary!!!!!!!!! Quote
bianka0 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 [quote name='anita_happy']podobno aby następny rok po Wigili był Radosny i szczęsliwy TRZEBA mieć gości do pary....ufffffff...3 ludzie + 3 psy MY MIELIŚMY 3 pary!!!!!!!!![/QUOTE] To na przyszły rok muszę rozmnożyć ludzi, bo psiaków raczej likwidować nie będę :diabloti: Jak znam życie , to może ich być tylko więcej. Jamniory i pozostałe ( wraz z moją córką i mężem) są tak dzisiaj nieznośne, że mam już ochotę wracać do pracy. Wszystko to wina tej pogody, mieliśmy zupełnie inne plany. Quote
anita_happy Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 MY tez..pogoda u nas - ma sa kra....bedzie dziś szklanka:/ ludzi rozmnażac chcesz:P hihihihi Quote
bianka0 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 [quote name='anita_happy']MY tez..pogoda u nas - ma sa kra....bedzie dziś szklanka:/ ludzi rozmnażac chcesz:P hihihihi[/QUOTE] No...nie dosłownie :evil_lol: Ale przyszłe święta mogłyby być z większą ilością dwunożnych w domu. Quote
Isadora7 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [IMG]http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201012/1293130403_by_feseatheler_500.jpg[/IMG] Quote
bianka0 Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Widziałam to wczoraj na demotach :evil_lol: Quote
taxelina Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 prosze od nas wyglaskac wszystkie jamnisie :loveu: Jak tam najmniejsza Kruszynka? juz zaakceptowana? Quote
bianka0 Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Pola jest niesamowicie słodka, ona była od początku zaakceptowana przez inne, tylko sama musiała mieć troszkę czasu, żeby przyzwyczaić się do nowego miejsca i psów. Już jest wszystko ok. Nawet nie zauważyłam, że Koliberek jest już u nas miesiąc, ale ten czas leci. Psiaki od Ciebie deer już wygłaskane :cool3: Quote
Recommended Posts