Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']No to świetne jest. Czy mogę wykorzystać na stronie jamniczej? (będzie opowiadanko)[/QUOTE]
joł...joł..joł...jak się "Księzniczka" zgodzi..
nie wiem jak Disney sie an to wypowie...ale jak nie czerpiwcie zysków z tego artykułu - to chyba łoka??
generalnie jak 30 proc jest zmienione to podobno mozna publikowac..
nie znam sie...
jak dla mnie - mozna publikowac..

Posted

Anita jesteś świetna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Józek kazał sobie wydrukować Twoje kompozycje jako kartki okolicznościowe :razz:
Jest nimi zachwycony.

A mnie Twój piękny banerek zmobilizował do uaktualnienia pierwszej strony.

Posted

[quote name='Isadora7']No to świetne jest. Czy mogę wykorzystać na stronie jamniczej? (będzie opowiadanko)[/QUOTE]

Oczywiście że tak, najważniejsze że autorka wyraziła zgodę.
Ta świąteczna jest super :multi::multi::multi:.
Jeszcze na Nowy Rok powysyłam znajomym.

Posted

[quote name='bianka0']Anita jesteś świetna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Józek kazał sobie wydrukować Twoje kompozycje jako kartki okolicznościowe :razz:
Jest nimi zachwycony.

A mnie Twój piękny banerek zmobilizował do uaktualnienia pierwszej strony.[/QUOTE]

łups...to może do tej Księżniczki i krasnoludków "dokleimy" Józusia...
konkurs....
jako kogo :P

Posted

[quote name='anita_happy']łups...to może do tej Księżniczki i krasnoludków "dokleimy" Józusia...
konkurs....
jako kogo :P[/QUOTE]

Słowa Bianki : [B]skubana, ale wymyśliła ![/B]

A Jozef to Gargamel.

Posted

no skubana i PRZEJEDZONA! leże :P

bianko seniorko :) Gargamel to z innej BAJKI jest:P
hihihihihiih
ale w sumie..jakby tak dodać twoje tymczasy to i Smerfową wioske by zrobił
hihihih
[IMG]http://www.exdarmowetapety.republika.pl/Smurfs_Smerfy/Smurfs_Smerfy_004.jpg[/IMG]

Posted

Wiem, że Gargamel z innej bajki, ale na księcia z jabłuszkiem to on mi nie pasuje.
No chyba że na księcia z kawałkiem szynki do pieczenia :cool3:

Wszyscy jesteśmy totalnie przejedzeni, a nasz Gargamel tylko wmusza w nas wszystkich jedzenie.:placz:

Posted

[quote name='bianka0']Wiem, że Gargamel z innej bajki, ale na księcia z jabłuszkiem to on mi nie pasuje.
No chyba że na księcia z kawałkiem szynki do pieczenia :cool3:

Wszyscy jesteśmy totalnie przejedzeni, a nasz Gargamel tylko wmusza w nas wszystkich jedzenie.:placz:[/QUOTE]
hihhihihhi...i w JAMNIKI TEZ!!!
jezusie....Goliata niech oszczędzi....

Posted

[quote name='Isadora7']a ja nazwałam roboczo Goliacik szorściaka na stronie [URL]http://jamniki.eadopcje.org/psiak/58[/URL][/QUOTE]
Śliczne to maleństwo, a imię pasuje do wszystkich szorściuszków.:p

Anitko, Goliat je najmniej. Jego tendencje do tycia zaczęły się po kastracji i wyciągnięciu z niego tasiemca psiego. I to jest tajemnica jego sadełka :cool3:

Posted

[quote name='Mika31']ja sobie zapisze tą sympatyczną bande[/QUOTE]

Zapraszamy na stronę tej bandy.
Planowałam w święta wypad do lasu i zdjęcia na białym tle.
Niestety u nas zimno, wietrznie, szaro i deszczowo.:roll: Psy nie chcą w ogóle wychodzić z domu.

Posted

Hm... ludzi u nas też niewiele, tylko 3 osoby w tym roku. Ale za to 7 znudzonych psów, i rozrywka gotowa. Jeszcze jeden dzień z nimi i z chęcią wrócę w poniedziałek do pracy.:diabloti:

Posted

[quote name='bianka0']Hm... ludzi u nas też niewiele, tylko 3 osoby w tym roku. Ale za to 7 znudzonych psów, i rozrywka gotowa. Jeszcze jeden dzień z nimi i z chęcią wrócę w poniedziałek do pracy.:diabloti:[/QUOTE]

podobno aby następny rok po Wigili był Radosny i szczęsliwy TRZEBA mieć gości do pary....ufffffff...3 ludzie + 3 psy
MY MIELIŚMY 3 pary!!!!!!!!!

Posted

[quote name='anita_happy']podobno aby następny rok po Wigili był Radosny i szczęsliwy TRZEBA mieć gości do pary....ufffffff...3 ludzie + 3 psy
MY MIELIŚMY 3 pary!!!!!!!!![/QUOTE]

To na przyszły rok muszę rozmnożyć ludzi, bo psiaków raczej likwidować nie będę :diabloti: Jak znam życie , to może ich być tylko więcej.
Jamniory i pozostałe ( wraz z moją córką i mężem) są tak dzisiaj nieznośne, że mam już ochotę wracać do pracy. Wszystko to wina tej pogody, mieliśmy zupełnie inne plany.

Posted

[quote name='anita_happy']MY tez..pogoda u nas - ma sa kra....bedzie dziś szklanka:/
ludzi rozmnażac chcesz:P
hihihihi[/QUOTE]

No...nie dosłownie :evil_lol: Ale przyszłe święta mogłyby być z większą ilością dwunożnych w domu.

Posted

Pola jest niesamowicie słodka, ona była od początku zaakceptowana przez inne, tylko sama musiała mieć troszkę czasu, żeby przyzwyczaić się do nowego miejsca i psów.
Już jest wszystko ok. Nawet nie zauważyłam, że Koliberek jest już u nas miesiąc, ale ten czas leci.
Psiaki od Ciebie deer już wygłaskane :cool3: