Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']boszzz czy ktoś ma jakieś zdjęcia mojego psa???? nie mam co wstawiać :placz::placz::placz:[/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:padłam na ćwarz i to nie przez wypite piffa:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']boszzz czy ktoś ma jakieś zdjęcia mojego psa???? nie mam co wstawiać :placz::placz::placz:[/quote]
masz psa :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a myslałam że piranie :diabloti: :diabloti:

Posted

[B]Weszko, nie płacz, mnie się zaplatało jedno zdjęcia Luny i już spieszę je wstawić :p :p :p :p :p :p [/B]

[IMG]http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album4/Luna.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Maga100'][B]Weszko, nie płacz, mnie się zaplatało jedno zdjęcia Luny i już spieszę je wstawić :p :p :p :p :p :p [/B]

[IMG]http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album4/Luna.jpg[/IMG][/quote]:loveu::loveu::loveu:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]Maga opraw w ramki i do salonu ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']jak zwał tak zwał a zdjec ni ma :placz::placz::placz:[/quote]
A ja gdzieś mam w kompie i to sporo fot Lunety :evil_lol: Tylko nie wiem gdzie ....:shake::diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']i obawiam się że długo nie będzie :diabloti:[/quote]

a właśnei że będą :p

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nadal nie ma fot.............................[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

qrde :placz:

[quote name='Maga100'][B]Weszko, nie płacz, mnie się zaplatało jedno zdjęcia Luny i już spieszę je wstawić :p :p :p :p :p :p [/B]

[IMG]http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album4/Luna.jpg[/IMG][/quote]

hahaha śliczna i brodę ma :loveu: tylko co to jest to kółko dookoła??? medalionik i zawieszka???? :hmmmm:

[quote name='paula_z']Hahaha :D Śliczna Lunka :lol: Cześć Weszko :p[/quote]

helloo :razz:

[quote name='Pysia']A ja gdzieś mam w kompie i to sporo fot Lunety :evil_lol: Tylko nie wiem gdzie ....:shake::diabloti:[/quote]

ale to już chyba wsio wstawiałam :niewiem:

Posted

[quote name='aga1215']Ile zdjęć :crazyeye: Waszka, nie wiem, od którego zacząć :mad:
[LEFT]
[/LEFT]
[/quote]
:lol: właśnie to samo chcialam napisać :diabloti:

Monika, strasznie sie ostatnio opuszczasz we wstawianiu zdjęć :eviltong:

ponadrabiać to gadulstwo to wyzwanie nie lada :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mała mła....
myślałam myślałam (no dobra przesadziłam :roll:) o Tobie i Twoim lubym... i muszę ci dac taka jedną radę....
znam to z autopsji, sama się do niej stosuję... więc słuchaj :diabloti:

jedyną pewną w 100% antykoncepcją jest abstynencja sexualna ....:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]..........................eee dobra jest też szklanka zimnej wody...................................................zamiast:diabloti:
witaj[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..........................eee dobra jest też szklanka zimnej wody...................................................zamiast:diabloti:
witaj[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
eee... no co ty powiesz... tej metody jeszcze nie stosowałam...

:hmmmm: to znaczy co z ta wodą?? zamiast czego?? :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
eee... no co ty powiesz... tej metody jeszcze nie stosowałam...

:hmmmm: to znaczy co z ta wodą?? zamiast czego?? :oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=Red][B]................zamiast.......................sexu:razz::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[img]http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album4/Luna.jpg[/img]
Buhahahaah :roflt::roflt:

[quote]tylko co to jest to kółko dookoła??? medalionik i zawieszka????[/quote]
Hmmmm:lol: Ja mysle ze to jest cala Luna, czyt. medalionik, a zawieszka to ogon? :lol::megagrin::megagrin::megagrin: Nawet ma 4 lapki (:roflt:) pod soba :roflt: