dbsst Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote=malawaszka;5399017 hihihi ja dziś nie mam kaca :p[/quote] a to nie możliwe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='dbsst']tylko pamiętaj sam złoty nektar nic więcej :eviltong:[/quote] ależ ja nic więcej nie jadam i nie pijam :evil_lol: Quote
dbsst Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='malawaszka']ależ ja nic więcej nie jadam i nie pijam :evil_lol:[/quote] HAHAHHAHAHAHAHA oczywiście mhhh Quote
Agga Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [img]http://images20.fotosik.pl/333/29eae5adf6f6d422.jpg[/img] [COLOR=DarkGreen] [B]Ale dresiarze:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Agga'][IMG]http://images20.fotosik.pl/333/29eae5adf6f6d422.jpg[/IMG] [COLOR=darkgreen][B]Ale dresiarze:diabloti:[/B][/COLOR][/quote] [B]dobrze to ujelas......[/B]:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 boszzz czy ktoś ma jakieś zdjęcia mojego psa???? nie mam co wstawiać :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='malawaszka']boszzz czy ktoś ma jakieś zdjęcia mojego psa???? nie mam co wstawiać :placz::placz::placz:[/quote] [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:padłam na ćwarz i to nie przez wypite piffa:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Vectra Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='malawaszka']boszzz czy ktoś ma jakieś zdjęcia mojego psa???? nie mam co wstawiać :placz::placz::placz:[/quote] masz psa :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a myslałam że piranie :diabloti: :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Vectra']masz psa :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a myslałam że piranie :diabloti: :diabloti:[/quote] jak zwał tak zwał a zdjec ni ma :placz::placz::placz: Quote
Vectra Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='malawaszka']jak zwał tak zwał a zdjec ni ma :placz::placz::placz:[/quote] i obawiam się że długo nie będzie :diabloti: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nadal nie ma fot.............................[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Maga100 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [B]Weszko, nie płacz, mnie się zaplatało jedno zdjęcia Luny i już spieszę je wstawić :p :p :p :p :p :p [/B] [IMG]http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album4/Luna.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Maga100'][B]Weszko, nie płacz, mnie się zaplatało jedno zdjęcia Luny i już spieszę je wstawić :p :p :p :p :p :p [/B] [IMG]http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album4/Luna.jpg[/IMG][/quote]:loveu::loveu::loveu:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]Maga opraw w ramki i do salonu ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Pysia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='malawaszka']jak zwał tak zwał a zdjec ni ma :placz::placz::placz:[/quote] A ja gdzieś mam w kompie i to sporo fot Lunety :evil_lol: Tylko nie wiem gdzie ....:shake::diabloti: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Vectra']i obawiam się że długo nie będzie :diabloti:[/quote] a właśnei że będą :p [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nadal nie ma fot.............................[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] qrde :placz: [quote name='Maga100'][B]Weszko, nie płacz, mnie się zaplatało jedno zdjęcia Luny i już spieszę je wstawić :p :p :p :p :p :p [/B] [IMG]http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album4/Luna.jpg[/IMG][/quote] hahaha śliczna i brodę ma :loveu: tylko co to jest to kółko dookoła??? medalionik i zawieszka???? :hmmmm: [quote name='paula_z']Hahaha :D Śliczna Lunka :lol: Cześć Weszko :p[/quote] helloo :razz: [quote name='Pysia']A ja gdzieś mam w kompie i to sporo fot Lunety :evil_lol: Tylko nie wiem gdzie ....:shake::diabloti:[/quote] ale to już chyba wsio wstawiałam :niewiem: Quote
aga1215 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ile zdjęć :crazyeye: Waszka, nie wiem, od którego zacząć :mad: [LEFT] [/LEFT] Quote
Gosiek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='aga1215']Ile zdjęć :crazyeye: Waszka, nie wiem, od którego zacząć :mad: [LEFT] [/LEFT] [/quote] :lol: właśnie to samo chcialam napisać :diabloti: Monika, strasznie sie ostatnio opuszczasz we wstawianiu zdjęć :eviltong: ponadrabiać to gadulstwo to wyzwanie nie lada :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mała mła.... myślałam myślałam (no dobra przesadziłam :roll:) o Tobie i Twoim lubym... i muszę ci dac taka jedną radę.... znam to z autopsji, sama się do niej stosuję... więc słuchaj :diabloti: jedyną pewną w 100% antykoncepcją jest abstynencja sexualna ....:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [COLOR=DarkRed][B]..........................eee dobra jest też szklanka zimnej wody...................................................zamiast:diabloti: witaj[/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..........................eee dobra jest też szklanka zimnej wody...................................................zamiast:diabloti: witaj[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] eee... no co ty powiesz... tej metody jeszcze nie stosowałam... :hmmmm: to znaczy co z ta wodą?? zamiast czego?? :oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] eee... no co ty powiesz... tej metody jeszcze nie stosowałam... :hmmmm: to znaczy co z ta wodą?? zamiast czego?? :oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Red][B]................zamiast.......................sexu:razz::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
anetta Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [img]http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album4/Luna.jpg[/img] Buhahahaah :roflt::roflt: [quote]tylko co to jest to kółko dookoła??? medalionik i zawieszka????[/quote] Hmmmm:lol: Ja mysle ze to jest cala Luna, czyt. medalionik, a zawieszka to ogon? :lol::megagrin::megagrin::megagrin: Nawet ma 4 lapki (:roflt:) pod soba :roflt: Quote
Recommended Posts