Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:drink1: :drink1: :drink1: [quote name='an3czka'][COLOR=navy][I][B]No to :drinka: dla ostudzenia nastrojów[/B][/I][/COLOR]:lol:[/quote] :drink1:

odrazu lepiej

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zaba14']Z patykiem na Mrówę? :crazyeye: no zaczeło się .... najpierw samochod, teraz kij, Mrowa coś komuś za skorę zaszłaś :evil_lol:[/quote]
:placz: ja tu wchodze na Mejkowa galerie a tu takie rzeczy sie dzieja :placz: :mad: :angryy:

Chcialam poinformowac wszystkich ze swoich zdjec tzn. przeze mnie robione oczywiscie ni mom :placz: bo aparacik lezy w szafie dalej zepsuty :angryy:

[B]Dziękujemy wszystkim za spacerek!![/B] Ciesze sie ze moglam Was poznac i zobaczyc sie z Wami :loveu: :bigcool: [B]i za to ze zagladacie do naszej galerii!!![/B]

[quote]Mrówencja leć na pocztę:smile:[/quote]
Juz widzialam, dziekuje Agnieszko za foteczki!!! :multi: :loveu: Jestes kochana..

[quote] pewnie ze wrocila :smile: i to dawnoooo a ja wiem takie rzeczy bo moj dawidek jak wracal ze szkoly to ja zabral z przystanku :smile::smile::smile:
[/quote]
taa zgadza sie :angryy: okropny uparciuch, moglam jechac sobie autobusikiem... A tak to Mejk mu prawie caly samochod rozwalil :evil_lol:
Dzieeeekuje bardzo!! :multi: jejku nie wiem jak ja Wam sie odwdziece normalnie najpierw komp, tera to... :oops: haha Mejk byl bardzo zadowolony, bo jak chcialam isc na nastepny przystanek to zaprotestowal i bym cekala jeszcze troche, a tak to grzalismy sie w cieplutkim samochodziku :oops: :shake: :multi: [B]DZIEKUJA![/B]
Ale bylam zmeczona, Mejk zreszta tez.. Jak tylko doszlam do domu to szybko do lozka i spac :oops: :lol: tak mnie zmeczyliscie no.. a Mejk spi dalej, o dworze nawet nie mysli, moze pozniej da sie wyciagnac :evil_lol:

No i przepraszam wszystkich za mojego skoczka :oops: :oops: :shake:

Pozdrawiamy wszystkich, buziolki

Posted

[quote name='dbsst']:drink1: :drink1: :drink1: :drink1:

odrazu lepiej[/quote]

[COLOR=navy][I][B]No. Jak tak dalej pójdzie, to będę, ten teges[/B][/I][/COLOR] :siara:
:roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='an3czka'][COLOR=navy][I][B]No. Jak tak dalej pójdzie, to będę, ten teges[/B][/I][/COLOR] :siara:
:roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote]

spoko spoko to prawie bezprocentowe ;) :drink1:

Posted

[quote name='dbsst']spoko spoko to prawie bezprocentowe ;) :drink1:[/quote]

[COLOR=navy][I][B]Ja mam w swoim posiadaniu, takie całkiem nieźle procentowe...[/B][/I][/COLOR]:eviltong: :cool3:

[COLOR=navy][I][B]Szkoda, że nie ma fotek. Łeeeeeeeeeeee[/B][/I][/COLOR]:-(

Posted

HeHe :) ja tez poszlam spac :P a teraz bylam na spacerku ze swoim Mikulcem ktory troszke sobie poszalał i o dziwo nie chciał iść do domku ;) jutro to ja sama dam mu wycisk, jesli z łóżka wstane :evil_lol:

A skoczej jest bardzo sympatycznym bokserkiem :)

Posted

[quote name='an3czka'][COLOR=navy][I][B]Ja mam w swoim posiadaniu, takie całkiem nieźle procentowe...[/B][/I][/COLOR]:eviltong: :cool3:

[COLOR=navy][I][B]Szkoda, że nie ma fotek. Łeeeeeeeeeeee[/B][/I][/COLOR]:-([/quote]

hehehe i ja mam teraz w raczce cos z kopem ;)

ale o tym ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Posted

[quote name='dbsst']hehehe i ja mam teraz w raczce cos z kopem ;)

ale o tym ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/quote]
[COLOR=navy][I][B]No, no. Lepiej ciiii...[/B][/I][/COLOR]:lol:

Posted

kttos cos o czyms mowil.....? :drinking: :drink1: :drinking: :knajpa:

:shock: ale pijalnie zrobili z galerii mojego syncia :mad: :evil_lol:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='mrowka']kttos cos o czyms mowil.....? :drinking: :drink1: :drinking: :knajpa:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

mrowka sie nas nie boja :mad:

Posted

[quote name='mrowka']kttos cos o czyms mowil.....? :drinking: :drink1: :drinking: :knajpa:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
[COLOR=navy][I][B]A tam pijalnię od razu!:eviltong: [/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B]Czytając te wszystkie posty w gardle mi zasycha, muszę je zwilżać troszkę nie?:cool3: [/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B]Zdrówko!:chlup: [/B][/I][/COLOR]

Posted

[SIZE=1][COLOR=black][B](...se pomyślałam... łaaaaaa 2400 post stuknęłam!, a potem na ilość postów DeBe popatrzyłam i zapał straciłam...:shake: )[/B][/COLOR][/SIZE]:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];) ale o tym sza.....
a ja mam piffelko z colą :eviltong:[/quote]
[COLOR=navy][I][B]No bo po co się chwalić co nie? Ważne, że procenty...[/B][/I][/COLOR]:eviltong:

Posted

[quote name='an3czka'][SIZE=1][COLOR=black][B](...se pomyślałam... łaaaaaa 2400 post stuknęłam!, a potem na ilość postów DeBe popatrzyłam i zapał straciłam...:shake: )[/B][/COLOR][/SIZE]:eviltong:[/quote]

ale mi ktos nabija :shake: ja nie wiem nie ma mnie na DGM a posty leca :cool1:

spoko 2400 to WIELKI sukces postowy :D

:drinking:

Posted

[quote name='dbsst']ale mi ktos nabija :shake: ja nie wiem nie ma mnie na DGM a posty leca :cool1:

spoko 2400 to WIELKI sukces postowy :D

:drinking:[/quote]
[COLOR=navy][I][B]No ok:flaming: [/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B]To żart!!:bigcool: tralala...[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='dbsst']90 stuknela mrowce ;)

:drink1: :drink1: :drink1: :cunao: :knajpa:[/quote]
hahahaha ta to znajdzie pretekst :lol: :lol: :lol:

No to zdrowko moje kochane!! [B]STAWIAM! :drink1::drinking::drink1::drinking::drink1::drinking::drink1:[/B]
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

to nie zart pozniej zaczynaja ufoki posty nabijac jak spisz mowie Ci ;)

no to

:drinka: :drinka: :drinka: :drink1: :drink1: :cunao: :knajpa: :knajpa: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[COLOR=navy][I][B]Ja się tego obawiam właśnie. [/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B]Bo lipa bedzie jak jutro sobie kompa włączę a tu ZONK! jakieś posty. Niby moje a nie moje...[/B][/I][/COLOR]:nerwy:

Posted

[I][B]oooo :crazyeye: pijemy pod 90tkę :multi::multi::multi:
:Cool!::bigcool::popcorn::drinka::drink1::beerchug::drinking::chlup::knajpa::cunao::drink1::drinking::laola:
[/B][/I]