Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wczoraj wieczorem do 1 nocy naprawial Dawidek mroweczce komputerek :) noi naprawil niestety pojawil sie maly problemik z internetem, cos sie stalo z siecia ( nie z naszej winy :) ) :) mroweczka obiecala nam ze rano to zalatwi ale jej ni ma :( czyli chyba popsulo sie cos z ich siecia na osiedlu .. cierpliwosci

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basiulka22tychy']wczoraj wieczorem do 1 nocy naprawial Dawidek mroweczce komputerek :) noi naprawil niestety pojawil sie maly problemik z internetem, cos sie stalo z siecia ( nie z naszej winy :) ) :) mroweczka obiecala nam ze rano to zalatwi ale jej ni ma :( czyli chyba popsulo sie cos z ich siecia na osiedlu .. cierpliwosci[/quote]
:evil_lol: :evil_lol:
[B][COLOR=red]:loveu: :multi: DZIĘĘĘ---KUUUUUUUUU---JĘĘĘĘ!!!! :multi: :loveu: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]teraz nadrabiam zaległości :mad: więcej upisac juz chyba niemogliście :shake: [/COLOR][/B]
[B]Dziekujemy tez Wam, ze do nas zagladacie :calus: :multi: [/B]
[B]No i zaraz nynac bo jutro rano bedzie trzeba wstac i sie szykowac na spacerek :bigcool:[/B]
[B]Basia ja bede pamietac, co pisalasu Dealerka-ze na nastepnym spacerku napewno!! :cool1: :cool1: nie mysl ze Ci odpuszcze :evil_lol: [/B]

[B]Pozdrawiam Was kochani!![/B]

Posted

[quote name='mrowka']:evil_lol: :evil_lol:
[B]No i zaraz nynac bo jutro rano bedzie trzeba wstac i sie szykowac na spacerek :bigcool:[/B]
[/quote]
[COLOR=navy][I][B]I co? Jak tam spacerek? Jak tam zdjęcia?:eviltong: :lol: [/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='an3czka'][COLOR=navy][I][B]I co? Jak tam spacerek? Jak tam zdjęcia?:eviltong: :lol: [/B][/I][/COLOR][/quote]

czyzbym zaspała????? juz był spacerek???:) hihihi:evil_lol:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']pewnie ze wrocila :) i to dawnoooo a ja wiem takie rzeczy bo moj dawidek jak wracal ze szkoly to ja zabral z przystanku :):):):):)[/quote]

no nie jak jzu wrocila to czemu jej tu nie ma :mad:

Posted

[quote name='an3czka'][COLOR=navy][I][B]Może zdjęć nie zrobiła?[/B][/I][/COLOR]:mad:[/quote]

Z patykiem na Mrówę? :crazyeye: no zaczeło się .... najpierw samochod, teraz kij, Mrowa coś komuś za skorę zaszłaś :evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka'][COLOR=navy][I][B]Może zdjęć nie zrobiła?[/B][/I][/COLOR]:mad:[/quote]

oooooooooo nie nawet nie mow mi takich horrrrrrorrrow :mad:

mrowka do raportu :mad:

Posted

[quote name='dbsst']oooooooooo nie nawet nie mow mi takich horrrrrrorrrow :mad:

mrowka do raportu :mad:[/quote]

[COLOR=navy][I][B]Ależ ja tylko gdybam...[/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B]Jak się mrowka pojawi, to zaraz ją przepytamy...:mad: [/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='an3czka'][COLOR=navy][I][B]Ależ ja tylko gdybam...[/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B]Jak się mrowka pojawi, to zaraz ją przepytamy...:mad: [/B][/I][/COLOR][/quote]

bardzo grzecznie ZAPYTAMY :mad: :mad:

Posted

[quote name='an3czka'][COLOR=navy][I][B]Taaaa[/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B]Grzecznie, lecz stanowczo!:cool3: [/B][/I][/COLOR][/quote]

baaaarrrrrdzo stanowczo :cool3:

Posted

[COLOR=navy][I][B]A jak stanowczość nie pomoże, to....:lmaa: [/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B]Yyyyy...[/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B]Lepiej nie będę się rozkręcać...[/B][/I][/COLOR]:lol: :eviltong:

Posted

[quote name='an3czka'][COLOR=navy][I][B]A jak stanowczość nie pomoże, to....:lmaa: [/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B]Yyyyy...[/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B]Lepiej nie będę się rozkręcać...[/B][/I][/COLOR]:lol: :eviltong:[/quote]

bo juz mnie zeby swiezbia ;)