Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja czekam na odpowiedź. I jeszcze mam pytanie czy ktoś w ciągu tygodnia ma czas i dysponuje samochodem żeby ze mną podjechać do schronu? Bo ja niezmotoryzowana a nie znam kompletnie obornik żeby tam autobusem się dostać.

Posted

[quote name='Paulina87']Nie ma. W weekendy jestem w domu i zazwyczaj w soboty odwiedzam "moje" schronisko.[/QUOTE]

a czy raz mogłabys zrobić nam ta przyjemność i odwiedzic nasze schronisko ? ;)

Posted

No z tym, że w ten weekend to jest ten weekend w którym muszę jechać do domu. Jeśli nie można w tygodniu wziąć psów na spacer to najwyżej na przyszły weekend się możemy umówić.

Posted

a co tu taka cisza?

no właśnie ciężko tą sesję zgrać kurde. w schronie można tylko w sobotę. a nawet jak będzie można w tygodniu, to ja mogę dopiero po 17, a wtedy jest ciemno. Paulina może wcześniej, ale nie ma jak dojechać. a w sobotę w ogóle jej nie ma, a ja w sumie też nie wiem czy będę..

i tak kurde czas leci, śnieg już pierwszy pada, a niunie marzną :(

Posted

Aniu, widzę, ze trudno dograć terminy. Jak daleko jest z Poznania do Obornik? Nawiasem mówiąc, sprawdzę sama na wiosnę, bo pojade znowu jak co roku na wycieczkę z klasą do Poznania...czekaj na mnie z Viciem:evil_lol: :multi: :evil_lol:
Jakie sa warunki w Obornikach? Byłaś? Pada śnieg, jest bardzo zimno..
Dobrze, ze Ruda z Obornik już jest w swoim, własnym domku w Warszawie, ale Dwupak..?:shake::shake:

Posted

[IMG]http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201011/1289327514_by_Carva_500.jpg[/IMG]
[B][U]Ku przestrodze- jeśli nie będziecie wyprowadzać Dwupaku na spacerek przed snem i wyłączeniem komputera, może tak się zdarzyć.[/U][/B]:mad::mad:
:loveu::loveu::loveu::loveu:[B][SIZE=3][COLOR=red]DOBRANOC:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

z Poznania do Obornik jest 30km. nie byłam, ale w Poznaniu wczoraj już zaczął śnieg padać i zimno jest strasznie, więc domyślam się, że u dziewczyn podobnie :(

a do Poznania zapraszamy, już my Cię z Vitulkiem ugościmy :D

Posted

Co to jest dla zmotoryzowanych te 30 km.Checi sie licza czy??ale czy te zdjecia pomoga ,mam wielkie watpliwosci.
Zal mnie psow ,ze znowu zima musza byc w tych nieocieplonych budach juz prawie 7 rok.Czemu sie nie daje szansy ?Nie moge pojac ,jak siedze w cieplym domu i patrze na spadajacy snieg,a psy zamarzaja i marzna w pseudobudach.

Posted

Właśnie - nie marudzić, niektorzy pokonuja 50km codziennie do pracy! Wiec wsiadac w samochod i jechac do dziewczyn!!! Bo bana dostaniecie.
Dla mnei to jest wlasnie strasznie zima i lato - albo mrozy albo 40 stopni i ani kropli wody:(.

Posted

[quote name='aniao']ale przecież tu nie chodzi o odległość. problem jest z czymś innym, przeczytajcie dokładnie. nikt tu nie marudzi..[/QUOTE]

To taki żarcik był z mojej strony;).

Posted

[quote name='xxxx52']Dogomaniaczki czekacie na cud?ja w cuda nie wierze.:shake:Jestem pragmatyczka.te psy z tego miejsca musza jak najszybciej uciekac:-([/QUOTE]

Same nie uciekną... Może masz jakąś propozycję?? :cool3:

Posted

Witajcie dziewczyny i dwupaku.
Problem sesji foto i te inne sprawy, o których wiecie- do załatwienia przy tej okazji- bedzie rozwiązany, gdy dowiemy się od Angel, czy można zabrac psiaki w tygodniu tak, by wszystkim pasowały terminy.
:loveu::loveu::loveu::loveu:
[B][SIZE=3][COLOR=red]Angel, dowiedz się szybciutko i napisz nam, czy to możliwe i kiedy?[/COLOR][/SIZE][/B]
[quote name='Paulina87'][B]Ale już wiadomo czy można wziąć je na spacer w tygodniu[/B]?[/QUOTE]
Buziaki dla wszystkich; dzisiaj nieco cieplej i słońce piękne.
Miłego dnia:loveu:

Posted

no tylko nawet jeśli będzie można do nich jechać w tygodniu, to nadal jest problem. bo ja mogę dopiero po 17.00, a wtedy jest już ciemno.
Paulina sama nie pojedzie bo nie ma auta, a nikt inny się na razie nie zgłosił do pomocy.. :(

Posted

Aniu, jak moge pomóc? Na watku Rudej i na tym chyba też była z Poznania BeaBono i KateBono oraz caromina. Chyba sie nie mylę, że były z Poznania i pomagały nam bardzo dużo przy Rudej. U carominy była Ruda po opuszczeniu schronu do czasu wyjazdu do Warszawy. Zadbała o psinę, doprowadziła ja do stanu uzywalności- kąpiel itp- może napisać do którejś z nich?