Zbójini Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Aktualne, aktualne, jak najbardziej. Nie robilismy jeszcze cięcia.:p Quote
Zbójini Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 a bo się nie spieszy:) jak będzie domek to sie wytnie;) Quote
jolek68 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 dostałam info że ktoś zainteresowany ma tu zajrzeć ;) ale czy uda się...:niewiem: Quote
Zbójini Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 a tak z 55 cm w kłębie. Na początku mi się wydawało że on mniejszy jest troszke niż większość Husky ale teraz jak troszke przybrał to myślę ze taki normalny. Quote
Asior Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 a jak kieł jest do dzieciaków tak ok 8-10 letnich?? Mam Panią która szuka kastrowanego towarzysza dla swojej suni.... Ale ma dwójkę dzieciaków i zależy jej na tym, zeby psiak był łagodny do dzieci... na poczatku napisane jest ze lubi dzieci, ale wolę się upewnić :) Quote
Zbójini Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Asior, bardzo lubi dzieci i cały świat ogólnie, łącznie z kotami. Czasem tylko pomruczy na moje ONki za oknem ale na dworzu już trzyma bezpieczny dystans i nie prowokuje awantur. Ma tylko jeden "feler" jak go najdą "godzinki" do zabawy to skacze i włazi na siedzące osoby najpierw na kolana później na ramiona a pazurki ma tęgię. Na dzieci w zabawie tez może skakac i moja mała czasem z tego powodu była nieco "poturbowana" bo drasnął ją pazurem po ramieniu. Zależy jak kto podejdzie do tego i jak dziecko potrafi sobie poradzić. Quote
Zbójini Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Moja lepsza połówka bez konsultacji spuściła Kła ze smyczy na otwartym terenie:p Uwaga drastyczne zdjęcia:evil_lol: Filmik: Quote
Kana Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Booze jaka radość !!! :loveu::loveu::loveu: Widocznie był bardzo żadko spuszczany :roll: Funduj mu takie prezenty częściej :p Momenty łapania dobre :razz: Przez chwile myślałam, że poszedł w las :lol: Quote
Zbójini Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Ej! Puszczany to jest czesto na ogrodoznym dośc duzym terenie do tego rower od czasu do czasu.;) Chyba woda i obecność ludzi go tak naladowała. Quote
Asior Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Pani mi wygląda bardzo sensownie.. oto co pisze: zgodnie z umową piszę :-) i jest jedna kwestia-- za tydzień dzieci wyjeżdżają na 3 tygodnie - do międzyzdroi - poradzono nam przyjąc dorosłaego psa do stada po ich powrocie-- żeby nie pomyliła mu sie kolejność -- może jeżeli ten z nadmorza to po odebraniu dzieci byśmy odrazu odebrali psa? Nasza suka Elektra jest psem domowym z wyboru zyjacym na podwórku-- codzien punktualnie o 6 zawiadamia nas wyciem, że juz się wyspała i należy ją wpuścic do domu -- i takie rzeczy nam nie przeszkadzają -- mąż podejmuje tylko te prace gdzie może iść z psem alebo pracuje w domu -- działak przydomowa nie jest wielka ale cała dla psa - bez ograniczeń w kopaniu i jedzeniu kwiatków - a 3 km dalej mamy działke leśną letniskową taką do biegania - przynajmniej na poczatku zanim sie nie okaże że nie ucieka.. a wydaje nam się, że malamut to takie zwierze z którym jak się zyje razem a nie osobno to nie widzi potrzeby uciekać żeby szukać czegos innego w życiu -- a tym bardziej pewnie po kastracji. Jedynym smutkiem naszej Elektry może byc właśnie to, ze od kąd nie mieszkamy w miescie to nie chodzimy po parkach w 'polowaniu' na inne psy do biegania a tu jeszcze nikogo nie znamy -- dla tego chcemy sprawić jej towarzysza-- wkońcu to zwierzęta stadne. pozdrawiam kasia Pani mi jeszcze mówiła, ze regularnie chodzą pobiegać przy rowerku.. Quote
Zbójini Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 brzmi bardzo sensownie, mogłabys zorganizowac wizytę?:loveu: aha - Kieł to Husky raczej i nie jest jeszcze kastrowany ale to do dogadania. Quote
Asior Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Pani mieszka gdzieś w okolicach warszawy.... ale powiedziała ze są w stanie podjechać po niego do Ciebie Quote
Zbójini Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 a ja myśłałem ze jeśli od Cibie do Kraków;) Podaj jej, proszę mój nr telefonu 609 22 22 88 jeśli zgadza się na wizytę. Quote
Asior Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 zgadza się, ale właśnie się dowiedziałam,że jednak malamuta szukają :placz::placz::placz: Quote
Zbójini Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 no cóż to może chociaz dziewczyny od malamutów zainteresują się tematem. Quote
Asior Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Pani jest na forum malamucim, ale nie udało jej się trafić na takiego, który byłby sprawdzony do dzieci, i łagodny do nich... Quote
Zbójini Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 dzwonił chętny na adopcję. trzeba by domek sprawdzić w Starachwicach. Jest ktos stamtąd? Quote
Asior Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 MAM PANA Z KRAKOWA, dość mocno zainteresowanego Kiełkiem :) Pan nie sprawdzony jeszcze, ale wydaje się być super....DOM DO SPRAWDZENIA... Pies mieszkał by oczywiście w mieszkaniu trzy pokojowym.... Miał by osobny pokój To psiak dla ojca tego Pana... Facet(ojciec) jest byłym sportowcem, więc prowadzi aktywny tryb życia.... Chca psiaka raczej większego (gabarytowo), najlepiej do 2 lat , który lubił by dużo ruchu... Jutro syn będzie dzwonił do Ciebie Zbójini ;) Quote
Zbójini Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='Asior']MAM PANA Z KRAKOWA, dość mocno zainteresowanego Kiełkiem :) Pan nie sprawdzony jeszcze, ale wydaje się być super....DOM DO SPRAWDZENIA... Pies mieszkał by oczywiście w mieszkaniu trzy pokojowym.... Miał by osobny pokój To psiak dla ojca tego Pana... Facet(ojciec) jest byłym sportowcem, więc prowadzi aktywny tryb życia.... Chca psiaka raczej większego (gabarytowo), najlepiej do 2 lat , który lubił by dużo ruchu... Jutro syn będzie dzwonił do Ciebie Zbójini ;) No to własnie ten domek w Starachowicach. Tak myslałem że to od Ciebie:) Quote
Asior Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 nieeeee. ten domek w Krakowie.. Tamci co pisałam wczesniej szukają malamuta.... Quote
Zbójini Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Asior napisał(a):nieeeee. ten domek w Krakowie.. Tamci co pisałam wczesniej szukają malamuta.... chyba jednak albo zbieg okoliczności . Pan mieszka w Krakowie, szuka psa dla ojca który jest byłym sportowcem ale rodzice mieszkają w Starachowicach.:p Quote
Asior Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 TYY a mozę mnie się coś pochrzaniło, bo włąściwie nie wiem czy to nie ten facet, bo w sumie nie pytałam, czy ojciec też mieszka w krakowie... Napisze do niego zapytanie, bo to zbyt duży zbieg okolicznosci :) Quote
Recommended Posts