tala1992 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 są o nim jakieś wieści?? mam nadzieje że znalazł dom, jeśli nie to jak mogę mu pomóc?? Quote
tala1992 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 ludzie są poprostu chorzy... jak tak wogóle można potrakotwać psa i wyrzucić człowieka za drzyw, takich to do domu wariatów Quote
Monday Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 tala...widzę że jesteś nową dogomaniaczką :), chętną nieść pomoc :razz: A zapraszamy jak najbardziej do pomocy...stale odnawiane ogłosznia zawsze się przydadzą. Tula jak umieszcza ogłoszenia to zawsze podaje do nich linki...na ich wzór można robić inne, albo dodać coś od siebie - jakiś ciekawy, poruszający tekst o psiaku zawsze też jest mile widziany. Jeżeli chcesz pomóc Murzynkowi, to pomagaj, on pewnie zamacha dla ciebie ogonkiem jak znajdzie już domek. Tala, a skąd jesteś? Quote
Monday Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Co z Murzynem? Gdzie jest? Czy były jakieś telefony? Quote
Monday Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ponawiam pytanie - co z Murzynkiem. Chyba nie zostawimy go tak ? :placz: Quote
Monday Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Dlaczego taka cisza? Co się dzieje u Murzynka? Czy ktoś w ogóle zadzwonił w spawie adopcji?????? Quote
Monday Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Od połowy sierpnia nikt tu nie zajrzał:angryy: Quote
mela2 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 ja zaglądam . mam jednak problem z logowaniem się. W sierpniu miałam ograniczony dostep do internetu. Murzynek w schronisku. Nie jestem z Radomia więc nawet wpasc tam nie mogę. Nie wiem jak sie zaaklimatyzował ,jeśli aklimatyzacja w takim miejscu jest możliwa. On jest zadziorą. Boje się ,zeby nie dochodziło do awantur z innymi psami. Quote
Monday Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 mela2 wujaśniła mi wszystko, co działo się z Murzynkiem... Ciocia meli zabrała go do domu, bo dojazdy do Murzynka były ciężkie. Murzynek zamieszkał razem z kilkunastoletnią suczką pekińczykiem, którą pogryzł :( Wtedy został znów odwieziony na działkę...no i sąsiedzi podobno wszczęli alarm. Zabierany był do schronu w obecności chyba straże miejskiej. Czyli Murzynek to dominant. Koniecznie dom bez zwierząt, co będzie trudne.:shake: Ale proszę, nie zapominajmy o nim. Róbmy mu ogłoszenia. Może...tak jak z wieloma psiakami, on w końcu komuś się spodoba i trafi do domu... Quote
mela2 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 W schronisku i cały czas szuka domu. Najlepiej takiego bez innych psów :lol: Quote
tula Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ja Murzynka cały czas ogłaszam, kurczę ostatnio jakiś zastój z tymi adopcjami psiaków:shake: Quote
tula Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Dzisiaj wydrukowali ogłoszenie Murzynka w Metrze. Quote
Recommended Posts