ostatniaszansa Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 ale ze mnie gapa , Tarzanko pięknie dziękujemy za pomoc, za transport Franusia i Brutusa :Rose: a był mocno problematyczny, kłopotliwy. Właściciele Brutusa ... nakarmili go !!! zarżygany cały bagażnik, zaś biedny Franus w stresie i siusiał i robił kupki. Ewa Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Miałam wczoraj telefon o Kusą z Warszawy, ale wydaje mi się, że się chyba wystraszył Pan wizyty pa... Po odjęciu na wrzesień, na koncie Boguszaków widnieje niestety 0zł. Czekam na rozliczenie mojego bazaru, to coś wpadnie. Macie nowe foty Brutusa? Quote
Soema Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='Ania+Milva i Ulver']trzymać kciuki jutro proszę!![/QUOTE] Trzymamy trzymamy... na koniec miesiąca wytrzasnę skądś pieniądze na Paskudkę :) Quote
ostatniaszansa Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Ania a karme Ci wysłać dla naszej Piękności ? Soema. za paskude ... :mad: Aga robiła zdjęcia Brutusa , ale pojechała do Szkocji no i jak wróci prześlemy. Brutus juz jest w grupie i jest ok. nie daje sie sprowokować głupolkowi Cwaniakowi. to wspaniały pies. Jest nowy, oprócz Ajaksa II ( ten jest długowłosy ) zgarnięty z drogi , to przepiękny onek klasyczny,młody , biegłl miedzy samochodami w Rawie :( stonowany, nieco wystraszony, roboczo nazwiemy go Lukas no i jest szczeniaczek z lasu którego znaleźli grzybiarze, przypomina labka jest czarny , ma niesamowicie umaszczone łapki ; pręgi ? ale to malutkie ok 7 tygodni... Ja poproszę karabin z duuuuuuuuuużą ilościa amunicji. Ewka Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Nic nie wysyłajcie - o 16 jadę zawieźć Kusę do domku;) Napiszę więcej wieczorem. Quote
Soema Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Nic nie wysyłajcie - o 16 jadę zawieźć Kusę do domku;) Napiszę więcej wieczorem.[/QUOTE] Yyy aleśmy gadały wczoraj :hmmmm: i nie było nic :niewiem: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 :) bo jak gadałyśmy, to jeszcze chętnych na Kusę nie było;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 No to Kusa wyleguje się już na wersalce;) Jej nowi opiekunowie , to para świeżych emerytów, z mnóstwem wolnego czasu i chęci na spacery. Córka tych Państwa 2 lata temu adoptowała ode mnie jednego ze szczeniąt Skubi , Państwo opiekowali się nim przez wakacje, bo ona wyjechała na wyspy do pracy i tak się przyzwyczaili do psiaka , że teraz pusto w domu:) Pani już kiedyś do mnie dzwoniła,że myśli nad adopcją małego pieska jak córka się wyprowadzi i tak się stało jakiś czas temu. Kusa mieszka w domu , gdzie jest kilka rodzin ( wyremontowany budynek po starej szkole), ale ci Państwo mają mieszkanie na parterze 2 pokojowe i mały ogródek ogrodzony. Mieszkają 8km ode mnie. Kusa będzie miała dużo spacerów na smyczy , czekała na nią kupiona karma, miseczki, a za kilka dni Kusa dostanie szelki. Była troszkę zestresowana , ale dała się poprzytulać- Pani powiedziała,ze jest bardzo ładna:) Od razu usadowiła się na wersalce w kuchni - rozwaliła wręcz;) Myślę, że będzie miała dobrze. Pani odezwie się za 2-3 dni powiedziec czy jest wszystko ok. Quote
Soema Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Ale numer... się ułożyło wszystko w całość. Dziękuję Ania!:Rose: ha, mam dla Ciebie prezent ;) ino skompletuje paczkę.. Fajnie, że jej się trafiło tak przed zimą.:Rose: Quote
ostatniaszansa Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Anka.. a gdzie zdjęcia w nowym domku ? a umowa ? A tak wogóle HUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAA, takie wieści trzymają mnie przy życiu . A jak ucieszy się Jej opiekunka P. Marta :) Bardzo dziękujemy. Ewka Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Zapomniałam z sobą aparatu, miałam szalony dzień wczoraj- jeszcze inną sunię wydałam do domku też:) wszystko zbiegło się w jednym czasie i nie wiedziałam gdzie ręce włożyć. Ale na pewno za jakiś czas Kusą odwiedzę i zrobię zdjęcia . Na razie niech się przyzwyczai do nowych opiekunów. Umowę mam podpisaną swoją w tej chwili. Mogę oczywiście jeszcze podpisać z Panią Waszą jak mi podeślecie- bo nie mam, gdy pojadę w odwiedziny. Pani wie, że Kusa jest z Fundacji . Gdy wczoraj ją zobaczyłam jak od razu na kanapy wchodziła i leżała na plecach, to jestem pewna iż ona musiała w domu kiedyś być - od razu wiedziała o co chodzi. Quote
ostatniaszansa Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Aniu w OS są jeszcze kanapy :evil_lol: Ewa Quote
jola_li Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Ale wspaniała wiadomość! Kusa ma własny dom i własną kanapę :)! Wielka radość!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 U Kusej wszystko ok:) W dzień nie odstępuje swojej Pani, w nocy śpi na fotelu. 2 razy dziennie idą na dłuższy spacer, a tak to wychodzi na ogródek. Utrzymuje czystość przez noc , apetyt jej dopisuje. Pani jest bardzo zadowolona i aż jej trudno uwierzyć jak mógł ktoś porzucić takiego psa. Umówione jesteśmy an odwiedziny w I poł listopada. Quote
jola_li Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='Ania+Milva i Ulver']U Kusej wszystko ok:) W dzień nie odstępuje swojej Pani, w nocy śpi na fotelu. 2 razy dziennie idą na dłuższy spacer, a tak to wychodzi na ogródek. Utrzymuje czystość przez noc , apetyt jej dopisuje. Pani jest bardzo zadowolona i aż jej trudno uwierzyć jak mógł ktoś porzucić takiego psa. [/QUOTE] No to lepiej być nie mogło :)! Quote
3 x Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 pamiętacie [B]Fibi[/B]? od niej się zaczęło [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/126059-MIZANTROPIA-czyli-psy-i-my-hotelowo-bartusiowo-Brodnica-woj-kuj-pom/page45"]na swoim watku (klik)[/URL] Ania podała że Fibi odeszła w nocy z 31 marca na 1 kwietnia :( i załaczyła jej ostatnie zdjęcie [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-Njv0CektyrE/UUTESiUlHcI/AAAAAAAAGEo/_10cNQSonzM/s640/zz.JPG[/IMG] Quote
Czoko Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [SIZE=4]Fundacja Ostatnia Szansa w Boguszycach w ten sposób w sierpniu 2013 zaprasza do udziału w konkursie: [url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=599842713372490&set=oa.335403516592272&type=1&theater[/url][/SIZE] Quote
Recommended Posts