Soema Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Kastracja w tym tygodniu najprawdopodobniej :) Niech się jeszcze Tofik przekona do rączek Ani :):) Quote
ostatniaszansa Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Soema , nasz Śledzik przerażony szorściaczek -kudłaczek po miesięcznym pobycie u Donki - inny pies. A bał się panicznie głasków to i Tofik u Ani -miziakiem sie zrobi. A Ania już nasze boguszki zna oj zna :evil_lol: Czekamy na kwotę zabiegu Brutuska. Ewa Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Kastracja w przyszłym tyg jednak. [IMG]http://lh5.ggpht.com/_GGUIRc7XF7o/TUfwLwzajbI/AAAAAAAAAu0/IrFy1iDb7Wc/s640/br.JPG[/IMG] [IMG]http://lh5.ggpht.com/_GGUIRc7XF7o/TUfwOHyVRoI/AAAAAAAAAu4/DtC5dsKAWWk/s720/br1.JPG[/IMG] Jeszcze z dwa miesiące i obcinamy toto:) [IMG]http://lh5.ggpht.com/_GGUIRc7XF7o/TUfxOMmlSjI/AAAAAAAAAvI/XavzYOjGhLE/s512/fib.JPG[/IMG] [IMG]http://lh4.ggpht.com/_GGUIRc7XF7o/TUfxXGdgkbI/AAAAAAAAAvM/_yLQUcHyRbI/s512/fibi.JPG[/IMG] [IMG]http://lh5.ggpht.com/_GGUIRc7XF7o/TUfxYLmpiYI/AAAAAAAAAvQ/LOoQ1DJpEEQ/s720/fib1.JPG[/IMG] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Rudy ma jeszcze więcej energii:evil_lol: Przejął dowództwo , nauczył się siad:p Jest wszystko super. [IMG]http://lh3.ggpht.com/_GGUIRc7XF7o/TUfyCJeLwjI/AAAAAAAAAvg/7wIzC_WgwHo/s720/rudy.jpg[/IMG] [IMG]http://lh5.ggpht.com/_GGUIRc7XF7o/TUfyLpKPBzI/AAAAAAAAAvk/nBJ0pQ3du8w/s720/rudy1.jpg[/IMG] Jego ulubione miejsce do spania... [IMG]http://lh3.ggpht.com/_GGUIRc7XF7o/TUfyRt1lJKI/AAAAAAAAAv0/NGnDGdhp3ic/s720/rudy2.jpg[/IMG] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Jeszcze usmiech:) [IMG]http://lh4.ggpht.com/_GGUIRc7XF7o/TUf2nVe7Q3I/AAAAAAAAAwk/pD2WvVIMeX4/s512/fibi.JPG[/IMG] Quote
Soema Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Pochwalcie Ani aparat :grins: Fibuuuuuulaa :loveu: się stęskniła. Ale z niej potwór :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 "Pochwalcie Ani aparat :grins: " -taaa, wiem ,że zazdrościsz:diabloti::eviltong: Jak przyjedziesz, to może pozwolę ci potrzymać...:roll: "Fibuuuuuulaa :loveu: się stęskniła. Ale z niej potwór ..." Potwór- idealne określenie..ostatnio dostałam skargę ,ze goni i chce ugryźć przechodzące osoby :roll: Quote
chita Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 toc to soema ma nowy aparat czy ja w temacie nie jestem:eviltong: Fibula :loveu: Quote
ostatniaszansa Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Dobry pies, dobry stróż pilnuje swojego podwórka i obejścia :evil_lol: a nie mówiłam,że Brutus jest troszkę taka pierdułka - dzieciak ? Zdjęcia - rewelacja było jakieś szkolenie, akademia fotografii artystycznej Aniu ? :lol: ewa Quote
Soema Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='chita']toc to soema ma nowy aparat czy ja w temacie nie jestem:eviltong: Fibula :loveu:[/QUOTE] Ona też ma.... taki jak Ty:obrazic: Quote
chita Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Soema']Ona też ma.... taki jak Ty:obrazic:[/QUOTE] :evil_lol: co Soemciu jestes niezadowolona ze swojego sprzetu:eviltong: teraz to sie domy w tydzien beda znajodowac jak Ania psy obfoci Quote
Soema Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='chita']:evil_lol: co Soemciu jestes niezadowolona ze swojego sprzetu:eviltong: teraz to sie domy w tydzien beda znajodowac jak Ania psy obfoci[/QUOTE] Ja tam nie szpanuję i mój mi wystarcza, o...! Quote
ostatniaszansa Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Soemo zagrałam w totka -kumulacja 15 mln wszem i wobec obiecuję super aparat do super zdjęć Waszych ślicznotek, połamańców itp. i woda bieżąca w Waszym schronie, a dla Ani super gigant kojec dla ... Hasiulców i im podobnych z rocznym utrzymaniem. Przy Waszych zdolnościach to one w mig znajdą domki i jakaś bidula jak ta goldenowata podhalanka znajdą miejsce. A my... ho,ho,ho jakie my mamy plany w stosunku do naszego schroniska i naszych podopiecznych :) Trawa, trawa , trawa i zero błota. Marzę sobie aco ! Bo za marzenia, jeszcze się nie płaci :) Oglądamy Tofika raz ,drugi, trzeci to oa taki dzieciolubny ? :crazyeye: Chyba od najmłodszych lat był wiązany ze swoimi towarzyszami na łańcuchu i raczej mało o ile wogóle spuszczany a kontakt z czlowiekiem głaskanie to jak nic nie było mu znane. Tym większy szok. Fibula - nowa rasa i jaka oryginalna :evil_lol: ewa Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ojj to ja trzymam kciuki za tą kumulację:) Tofik jest dziwny:) Pierwszy pies , który unika głaskania...nie boi się mnie, cieszy się , ogon mu lata, jak go przytrzymam za obrożę , to mogę go wygłaskac i wymacać, ale sam na głaski nie przychodzi....ciekawe czy mu się to zmieni. Ma takiego guzka na wysokości żeber , miękki, nie boli, myślę ,że się wchłonie. Fibula to prawdziwy ewenement.... Quote
chita Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Fibula by sie kwalifikowala na metamorfozy z tym usmiechem (albo do reklamy pasty do zebow) ale lepiej poczekac na strzyzenie:evil_lol: btw: wiadomo jak tam Diego sie zyje? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Pni od Diego dzwoni czasem, Diego jeszcze gorszy cholernik niż Fibula. Z gryzieniem mu nie przeszło, dlatego trzeba było zrobić mu kojec w ogrodzie i na czas wizyt obcych go zamykać:) Pani mnie zaprasza, ale nie mam kiedy wpaść...no i wątpię aby Diego się ucieszył haha Quote
Soema Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Podobają mi się Ewo Wasze plany :loveu: oby się udało ;) A ta Diega rodzina.... to jak Tedziwkowa - nie mogę się nadziwić. ;) Quote
chita Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Soema']Podobają mi się Ewo Wasze plany :loveu: oby się udało ;) A ta Diega rodzina.... to jak Tedziwkowa - nie mogę się nadziwić. ;)[/QUOTE] kamikadze:evil_lol::loveu: fajnie ze Diego tak trafil bo ze zmadrzeje to nadziei nie mialam:eviltong: Quote
ostatniaszansa Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Soema']Podobają mi się Ewo Wasze plany :loveu: oby się udało ;) A ta Diega rodzina.... to jak Tedziwkowa - nie mogę się nadziwić. ;)[/QUOTE] :-(:-(:-(:-(:-(:-( strasznie ,strasznie mi przykro, Agnieszka sprawdziła kupon i :shake: tylko jedna cyferka :crazyeye: Zawiodłam :-(:-(:-(. Chyba faktycznie rzuce palenie i za to zacznę grać może wtedy szanse sie zwiększą ? Gram tylko na chybił, trafił . Co z tym losem nie moze sie uśmiechnąć, żeby wesprzeć naszych podopiecznych ? Wille, super autka nie są w kręgu naszych marzeń. Za to super schronisko jak sanatorium owszem :) Ewa Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Chłopacy bardzo dobrze, nie sprawiają problemów. Brutus nauczył się jeść:) Tofikowi czasem udaje się podejść pod moją rękę:) Jak z książeczkami i szczepieniami? Kiedy doślecie? Quote
ostatniaszansa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Aniu , mea culpa :oops: podczas sobotnich zajęc - szczepienia, sprawdzanie czipów, zdjęcia , badania, itp. grupy "Haśki i "Dżosepy " na śmierć zapomnial dopilnowac naszego weta w sprawie wypisania książeczek szczepien Brutusa i Tofika. Przepraszam. W nadchodzacym tygodniu doplinuje sprawy i wyśle książeczki i umowy na tymczasowe przekazanie. Co oznacza ,że Brutus nauczył się jeść ? :crazyeye: P,S podczas naszego pobytu do schroniska podjechały samochodem 3 panie z... chińskim grzywaczem :crazyeye::crazyeye: ( pies z rodowodem ) . Chcialy oddać psa :angryy::angryy: bo dziabnął dziecko, a ponadto zrobil się jakoby zlośliwy i załatwia sie na łóżko. Ewa Quote
mgie Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Jakby Brutus był po kastracji to mogłabym do podesłać do pewnych ludzi szukających owczarka. Pani odezwała się w sprawie Szanty od łodzian3333. Szatna jest jednak zbyt zaborcza i nie dogada się z 8 letnią rezydentką, też owczarkiem. a może nie czekać i od razu wysłać propozycje Brutusa ? Ewa, gdzie w końcu wylądował grzywacz ? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 mgie wysyłaj- brutus idzie na kastrację w tym tyg-najprawdopodobniej w czwartek a to sprawdzony dom? Quote
mgie Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Ania+Milva i Ulver']mgie wysyłaj- brutus idzie na kastrację w tym tyg-najprawdopodobniej w czwartek a to sprawdzony dom?[/QUOTE] Wysłałam i Pani odpisała, że zastanawiają się nad inną sunią ale jeśli ona znajdzie dom to są zainteresowani Brutusem. Dom jeszcze nie był sprawdzany ale z tym nie ma problemu. Dom jest w Pułtusku. Quote
ostatniaszansa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Mgie, jestem na siebie wściekła i nasz wet na siebie. Pani okazała książeczkę szczepien grzywacza ostatnie szczepienia z.... 2005 r jak był szczeniakiem! Jesteśmy trąby nie spisaliśmy adresu hodowli i nr tatutażu no i nr rej samochodu. A Pani z grzywaczem chyba o imieniu Piccolo i osobami towarzyszacymi wrócili do domu. Ma psa oglaszać do oddania w internecie . Aniu, za kastrację Brutusa do 150 zł koszty pokrywa fundacja oczywiście potrzebna faktura. Na naszej stronie caffeanimal też zamieścimy zdjęcia chłopaków do adopcji. Znakomicie by było gdyby ewentualny dom okazał się właściwym. Pewnie Tofik dłużej poczeka... Ewa Quote
Recommended Posts