ostatniaszansa Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 No niestety.. nie wytrzymalam i skomentowalam na krakvecie :):):) /Agnieszka Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [url]http://allegro.pl/duzy-rudy-przyjaciel-szuka-domu-z-ogrodem-i1339204909.html[/url] Znowu allegro Rudasa-wyróżnione, koszt 21 zł. Dodałam tez zdjęcia bidulaka...może ktoś się zlituje nad tym pełnym cierpienia wzrokiem:) To bidul: [IMG]http://img17.allegroimg.pl/photos/400x300/13/39/20/49/1339204909_2[/IMG] A tak na prawdę ... [IMG]http://lh4.ggpht.com/_GGUIRc7XF7o/TO5M_GRpEQI/AAAAAAAAABw/XjjZ9jU_Em8/shadow%20i%20rudy.JPG[/IMG] Quote
Soema Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Hehe, nie ma to jak chwyt marketingowy ;) trzymam kciuki, za długo siedzi :shake: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 HOTEL LISTOPAD 400ZŁ U nas napadało..i zimno...brr [IMG]http://lh3.ggpht.com/_GGUIRc7XF7o/TPUf0G-JJGI/AAAAAAAAAGY/_yuWQnOrx_k/s512/rudy1.JPG[/IMG] [IMG]http://lh3.ggpht.com/_GGUIRc7XF7o/TPUfzofLvbI/AAAAAAAAAGU/8JxG4Wi_7Fk/s512/rudy.JPG[/IMG] Quote
ostatniaszansa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [ [IMG]http://lh3.ggpht.com/_GGUIRc7XF7o/TPUfzofLvbI/AAAAAAAAAGU/8JxG4Wi_7Fk/s512/rudy.JPG[/IMG][/QUOTE] Aniu czy Rudas jest zabezpieczony finasowo na grudzień ? U nas ... robi się cienko, cieniutko :shake: Gdyby nie adopcje do Szwajcarii...:-( Prosze pomiaziać wszystkich rezydentów hoteliku ze szczególnym uwzględnieniem boguszków :lol: Pozdrawiam. Ewa Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Tak jest zabezpieczony...mamy pewnego cichego anioła, który nam pomaga:) Quote
ostatniaszansa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Tak jest zabezpieczony...mamy pewnego cichego anioła, który nam pomaga:)[/QUOTE] To ogromne usciski, buziaki, podziekowania i zimowe przytulasy od nas dla Aniola :):):) /Agnieszka Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 :) Jak bedzie problem z finansami, to na pewno będę wołać. Rudasa obserwują dwie osoby na allegro, ale totalna cisza z zapytaniami....najlepiej to bym go wydała z Shadowem jako gratisem- dobrana z nich para:) Quote
ostatniaszansa Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Jejkuuuu, jaki zastoj. No normalnie tylko w Szwajcarii ludzie psy adoptuja, echhhhh /Agnieszka Quote
Soema Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='ostatniaszansa']Jejkuuuu, jaki zastoj. No normalnie tylko w Szwajcarii ludzie psy adoptuja, echhhhh /Agnieszka[/QUOTE] Ciiiiiiii... ;) nie marudzimy! Quote
ostatniaszansa Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Cieszymy sie, ze w ogole psy wychodza.... Przedwczoraj pan Jozef wykopal z zaspy sniegowej pobitego staruszka ONKA :(:(:( nasz wet probuje go dzisiaj postawic na nogi. Gdyby nie to, ze p. Jozefa cos tknelo i zerknal w ta zaspe, biedak by zamarzl, bu/Agnieszka Quote
Soema Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='ostatniaszansa']Cieszymy sie, ze w ogole psy wychodza.... Przedwczoraj pan Jozef wykopal z zaspy sniegowej pobitego staruszka ONKA :(:(:( nasz wet probuje go dzisiaj postawic na nogi. Gdyby nie to, ze p. Jozefa cos tknelo i zerknal w ta zaspe, biedak by zamarzl, bu/Agnieszka[/QUOTE] Agnieszka! Ja tu każę trzymać kciuki, a Ty masz zawsze takie historie, że nawet gwóźdź wystający z łapy mojej Molly mnie tak nie przeraża.:shake: a w Sando nie lepiej, ale nawet się pisać nie chce. Quote
ostatniaszansa Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 To bylo tak tytulem wytlumaczenia braku porazajacego wybuchu optymizmu... moge dodac jeszcze 3 szczeniaki dzien wczesniej (bylo ich 5, jeden zamarzl, jeden znalazl juz domek... tutaj swiatelko w tunelu, ze moze wezmie je jedna pani). No kilka takich opowiastek mam w zanadrzu, ale moze skoncentrujemy sie jednak na tych dobrych informacjach - na naszym glownym watku sa fotki Dusi z nowego domku :):):) /Agnieszka Quote
Soema Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Widziałam. Ja mam sukę... z 10 sczeniakami i brak miejsca dla nich. Na dniach kradnę sąsiadom szczeniaka...:hmmmm: i dokarmiam kilka psów na mieście, bo nie ma co z nimi zrobić. Odbieram telefony, prośby, groźby i wszystkich odsyłam do władz :p niekończąca się opowieść. Ale kto jak nie my ;) A ja chcę wierzyć w dom dla Rudego, w miejsce dla kolejnego Boguszaka i kolejnego i tak w kółko, do ostatniego. O! Quote
ostatniaszansa Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 No ba, toz Hasko czeka az Rudasek pojdzie do nowego domku :):):) Jazda z nim do Ciebie, to dopiero bedzie zabawa, haha/Agnieszka Quote
Soema Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 No Haśko, albo może jakieś mniejsze cosie ;) ciekawa jestem psiaków od MK... może by się wybrało mniejsze? Nie macie nic takiego już? Co rokuje pomyślnie w hotelu? Quote
ostatniaszansa Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Soemo, ciezko Ci bedzie wciaz z Boguszyc "cos mniejszego" od Haska jak widzisz :):):) /Agnieszka Quote
Soema Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='ostatniaszansa']Soemo, ciezko Ci bedzie wciaz z Boguszyc "cos mniejszego" od Haska jak widzisz :):):) /Agnieszka[/QUOTE] Ale w zimowe miesiące łatwiej wydać coś mniejszego - do domu, niż dużemu robić w mróz np. kojec ;) zresztą Haśków jest dwóch ;) ciężko wybrać jednego, bo niby czego jednego i akurat tego itd. Ehh Quote
ostatniaszansa Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Damy rade przywiezc obydwa Haski... ;) /Agnieszka Quote
Soema Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='ostatniaszansa']Damy rade przywiezc obydwa Haski... ;) /Agnieszka[/QUOTE] Taaa a utrzymać?:p macie jakąś galerie psiaków co są u Was obecnie? Quote
ostatniaszansa Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Wszystkie cyple po mk obfotografowane. Wstawiamy sucesywnie i nie tylko te . Tam są takie tycie ; Ruda, Żabka i Mela. Ruda milutka troszkę bojaźliwa, (córka, matka siostra czy po prostu towarzyszka niedoli mojej Tosieńki vel Cypelek? ) . a moja Tosia jest niezwykłą sunią, zero problemów . Boi się podniesionej ręki i nogi... Krzyku mniej bo niedosłyszy :evil_lol: Żabka jak przekupka na bazarze , dzioba drze nieustająco jak widzi ludzi, ale przylepa. Mela , w kolorze budyniu wanilowego, cudeńko niestety strachliwe. Przy każdym psie piszemy np. mk- wiadomo, jp ( to p. ózef ) i ab to p. agata itd. Żeby było w razie co łatwiej odnależć. Teraz będą robione aktualne zdjęcia u Hasiulców mamy tam 23 psiaki. A Hasiulców Szanowna koleżanko Soemo mamy...4 :evil_lol: Dwóch chłopaków i dwie dziewczynki tylko one lwich grzyw nie mają. Ech ta natura niezbyt łaskawa dla płci pięknej . Ich matka pojechała do P. Gitty i tam niestety okazało się ,że ma rozległe zmiany nowotworowe i jest w bardzo kiepskim stanie. Bidulka jest za TM. Ewka Quote
Soema Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Ojj...(*) :( no ja o lwach myślałam, te foty z grzywami... i te buziaki jak tam weszłyśmy.:mdleje: ja lekko udupiona w Sandomierzu jestem, przez moją połamaną Molly, a chciałabym znów do Was jechać..:( pierw Rudego trzeba wydać, a potem pomyślimy. Quote
ostatniaszansa Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Soemo w każdej chwili i o każdej porze, serdecznie zapraszamy. Bidulka Molly , niestety nie znam jej historii. Życzę jej szybkiego powrotu do sprawności, zdrowia. Oj tak tak Rudy, dłuuuugo już u Ani siedzi, sio do domeczku gdzie będzie ukochanym psiakiem.Ewa Quote
Recommended Posts