Foxowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [CENTER][SIZE=3][COLOR=Navy]Część druga fotek, spotkanie rodzinne W naszej galerii :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Kisses Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Taak, daj, bo Ty masz z naszego szaleństwa na boisku :multi: Quote
Moniek193 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 A ja dzis nie wzielam aparatu, jutro wezme, ale za to napawalam sie Bombkowym widokiem:loveu: Zreszta z tego co mi wiadomo jestem na foatch i u Kayi i u psiulki:diabloti:Wiec ja sie bać zaczynam:evil_lol: Quote
Foxowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Moniek193']A ja dzis nie wzielam aparatu, jutro wezme, ale za to napawalam sie Bombkowym widokiem:loveu: Zreszta z tego co mi wiadomo jestem na foatch i u Kayi i u psiulki:diabloti:Wiec ja sie bać zaczynam:evil_lol:[/quote] I u mnie w nowych fotach :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Foxowa']I u mnie w nowych fotach :evil_lol:[/quote] O niet:-o Haha, z tym cudownym bieganiem:evil_lol: Ale bylo super:multi: Tylko te foty ze mna mnie martwia:evil_lol: Quote
Kisses Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Kaya da jutro... może przy okazji z jutrzejszymi :diabloti: Moniek, bierz, bierz :diabloti: A u Fox foty z Simba bez smyczy/sznurka/innego kikuta :diabloti: Quote
Moniek193 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Kisses'] A u Fox foty z Simba bez smyczy/sznurka/innego kikuta :diabloti:[/quote] No to bylo cos, ale byl bardzo, bardzo grzeczny:loveu::loveu: No oprocz tego ze bardzo, bardzo chcial zagrac z chlopakami w pilke:diabloti: Quote
Izuuus Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ja też chcę do Simby :placz::placz: Widzę Cię we Wrocku! :diabloti: Quote
Izuuus Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Kisses']To przyjedź :diabloti: Chyba za rok :evil_lol:[/QUOTE] Tak jakby troszkę daleko mam :cool1: Za rok to już? :diabloti: Quote
Kisses Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Moniek193']No to bylo cos, ale byl bardzo, bardzo grzeczny:loveu::loveu: No oprocz tego ze bardzo, bardzo chcial zagrac z chlopakami w pilke:diabloti:[/quote] Grzeczny, grzeczny :loveu: Ale oni nie chcieli :placz: I po 5 minutach stwierdzili, ze 'muszą iść', bo ich zaatakowałaś! :evil_lol: [quote name='Izuuus']Ja też chcę do Simby :placz::placz: Widzę Cię we Wrocku! :diabloti:[/quote] To przyjedź :diabloti: Chyba za rok :evil_lol: Quote
Kisses Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Izuuus']Tak jakby troszkę daleko mam :cool1: Za rok to już? :diabloti:[/quote] Jak na takie szczegóły uwagę zwracać będziesz, to sie w życiu nie dogadamy :cool1: Za rok to za 356 dni i iles tam ile jest jeszcze do wystawy w tym roku :diabloti: Quote
Kisses Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Izuuus']hopnął :roll:[/quote] Jak zwykle :loveu::mad: Quote
Izuuus Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Kisses']Jak na takie szczegóły uwagę zwracać będziesz, to sie w życiu nie dogadamy :cool1: Za rok to za 356 dni i iles tam ile jest jeszcze do wystawy w tym roku :diabloti:[/QUOTE] Dobra wyjade z rana na 13 będę u Ciebie, a później pojade i na następny dzień rano będę w domu :loveu: A nie bo tylko 356.. minut! :diabloti: Quote
Cavy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Co to nikt nie wstawia fotek, może ja jeszcze wstawię? :evil_lol: Quote
Kisses Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Izuuus']Dobra wyjade z rana na 13 będę u Ciebie, a później pojade i na następny dzień rano będę w domu :loveu: A nie bo tylko 356.. minut! :diabloti:[/quote] Genialnie :loveu: Jak Ty to obliczyłaś?! :-o [quote name='Cavy']Co to nikt nie wstawia fotek, może ja jeszcze wstawię? :evil_lol:[/quote] Tak, daj. Ja dodałam wszystkie, jakie miałam :D Quote
Izuuus Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Kisses']Genialnie :loveu: Jak Ty to obliczyłaś?! :-o/QUOTE] No to niedługo wpadne :diabloti::loveu: Sie na matme chodziło to sie liczyć umie :cool1: Quote
Cavy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 To macie od dobrej ciotuni :evil_lol: Gdzie jest Simba? :shake: [IMG]http://i27.tinypic.com/2pyvonp.jpg[/IMG] [IMG]http://i32.tinypic.com/23lb9k0.jpg[/IMG] reszta jutro, bo zmykam spuniać :evil_lol: Quote
Kisses Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Iza, ja mam złe 'matematyczne' wspomnienia :placz: [B]Cavy[/B], łał, ale duuużo :loveu::lol: Quote
Izuuus Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Kisses']Iza, ja mam złe 'matematyczne' wspomnienia :placz:[/QUOTE] Biedna Ty :shake: Quote
psiulka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Do jutra! :bye: Dziś już nie zdążę wstawić zdjęć, chyba, że kilka, więc myślę, że będą jutro. ;) Bomba miźnij! :buzi: Quote
Kisses Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='psiulka']Do jutra! :bye: Dziś już nie zdążę wstawić zdjęć, chyba, że kilka, więc myślę, że będą jutro. ;) Bomba miźnij! :buzi:[/quote] Paaa :loveu: Wrzuć coś, wrzuć, najlepiej te balkonowe :D Miźnięty :diabloti: [quote name='Izuuus']Ja to sie modle o to żeby w LO takiej jednej naucyzcielki nie mieć :roll: Nie strasze! Przyzwyczajam Cię do prawdy. Teraz rekreacyjnie możesz szuać złotych zębów i złotych trumiem! :loveu:[/quote] Ja klona Marka nie przetrzymam, w LO chce kogoś normalnego! Śmieszne, baaaardzo śmieszne :cool1: Dobra, ja spać idem :multi::evil_lol: Quote
Kisses Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Izuuus']Biedna Ty :shake:[/quote] Biedna ja :shake: Jeszcze rok :placz: A w ogóle to jakim prawem bezczelnie mnie straszysz? :razz: Quote
Izuuus Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Kisses']Biedna ja :shake: Jeszcze rok :placz: A w ogóle to jakim prawem bezczelnie mnie straszysz? :razz:[/QUOTE] Ja to sie modle o to żeby w LO takiej jednej naucyzcielki nie mieć :roll: Nie strasze! Przyzwyczajam Cię do prawdy. Teraz rekreacyjnie możesz szuać złotych zębów i złotych trumiem! :loveu: Quote
Izuuus Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Kisses']Ja klona Marka nie przetrzymam, w LO chce kogoś normalnego! Śmieszne, baaaardzo śmieszne :cool1:[/QUOTE] Pamiętaj zyski na pół :cool3: Quote
Recommended Posts