MakeBelieve Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 A i właśnie przed chwilką się skapnęłam, że młoda ma w sobote urodzinki, także dzień później będzie miała suuuper prezent xD P.S. Prezenty lecieć kupować mwahahaha :lol: Żart oczywiście, ale jakby ktoś chciał.... ;] Quote
Marlenuś91 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Oki wezmę Lolę :) będzie miała niezła socjalizację a dla niej to się przyda jak nic ;) Tylko ona ma lekkie AdHD hahaha Quote
MakeBelieve Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 No i lipa chyba wyjdzie :/ Gardlo mnie boli strasznie, ciagle kaszle i watpie zebym sie wykurowala do niedzielki :( Jesli mi sie uda, to zrobie niespodzianke i spodziewajcie sie dzieciaka ze smycza w rece do ktorej przypiety jest york xD Quote
Marlenuś91 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 T kto już tak konkretnie będzie tylko żeby wyszło tym razem :mad: Quote
MakeBelieve Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ja na 50 % bede. Dam wam znac w niedziele Quote
Iza. Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Marlenuś91']T kto już tak konkretnie będzie tylko żeby wyszło tym razem :mad:[/quote] ja będe na pewno :cool3: Quote
Marlenuś91 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 to może się num tel wymienimy w razie czego żebyśmy się na pewno znalazły :) Quote
Iza. Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Marlenuś91']to może się num tel wymienimy w razie czego żebyśmy się na pewno znalazły :)[/quote] Jestem jak najbardziej za :cool3: zaraz wysle ci na pw swój :eviltong: Quote
Feigned Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 to ja najwyżej kiedy indziej, jak akodirka chcesz jechać :eviltong: albo wpadne bez Axela i wasze psy pomęcze :diabloti: to napiszcie dokładnie gdzie i o której to może ja przyjadę. :cool3: Quote
MakeBelieve Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 O 13 pod wejsciem na lodowisko xD To kto jedzie? Iza, Marlena, akodirka i Magda bez Axela? Bede plakac... Ja chce Axeeelka! Jak mi sie uda to na pocieszenie wtule sie w Lune i tyle bedzie po spacerze, ze twoj pies do domu ze mna wroci :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Feigned'] to napiszcie dokładnie gdzie i o której to może ja przyjadę. :cool3:[/quote] nie może tylko masz być:cool3: Quote
Feigned Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Vini.']O 13 pod wejsciem na lodowisko xD To kto jedzie? Iza, Marlena, akodirka i Magda bez Axela? Bede plakac... Ja chce Axeeelka! Jak mi sie uda to na pocieszenie wtule sie w Lune i tyle bedzie po spacerze, ze twoj pies do domu ze mna wroci :evil_lol:[/quote] tam przy boisku ? :eviltong: oo mamo, jak ja tam dojadę :evil_lol: akodirka, jak coś to do niedzieli jeszcze napisz czy piesa bierzesz na pewno, jeśli tak to ja sama przyjadę a jak nie to z Axelem :eviltong: Quote
Feigned Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Iza.']nie może tylko masz być:cool3:[/quote] a jak nie ? :diabloti: nie no powinnam być :eviltong: Quote
Iza. Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Feigned']tam przy boisku ? :eviltong: oo mamo, jak ja tam dojadę :evil_lol: [/quote] Po drugiej stronie ulicy :eviltong: normalnie :cool3: zauważ że ja mam duuuużo dalej :evil_lol: [quote name='Feigned']a jak nie ? :diabloti: nie no powinnam być :eviltong:[/quote] Oj uwierz mi, ze lepiej dla Ciebie żebyś była :diabloti: A w ogóle to dawaj mi swój nr tel na PW :cool3: ja tez zaraz Ci swój prześle jakby co :diabloti: Quote
MakeBelieve Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 To gdzie w koncu? Na przystanku? Chyba rozpoznam Ize z czymś*, włochatym,czarnym i dużym w co można sie wtulićxD * czyt. Lune ;] Quote
Feigned Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 ja też już nie wiem gdzie dokładnie, ale Ize rozpoznam :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 To ja będę znakiem rozpoznawczym tak ? hahaha :evil_lol: My z Luną najprawdopodobniej obie na czarno czerwono będziemy :eviltong: Nie zapomnijcie aparatów :cool3: Quote
MakeBelieve Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Tak, tak bedziesz xD Ja mam zepsuty, jak uda mi sie naprawic to wezme, tylko nie wiem czy sie spotkamy :/ Bo wirusa złapałam i watpie, zebym sie wykurowala do niedzieli :/ Quote
Iza. Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='Vini.']Tak, tak bedziesz xD Ja mam zepsuty, jak uda mi sie naprawic to wezme, tylko nie wiem czy sie spotkamy :/ Bo wirusa złapałam i watpie, zebym sie wykurowala do niedzieli :/[/quote] Ja też jestem chora :roll: To przez ta pogodę, niby jest ciepło, ale to tylko takie złudzenie. :roll: Ale ja to muszę się koniecznie wyleczyć do niedzieli, nawet jutro muszę by już zdrowa :evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 A co ci??? Podziel sie z ciotka marta jakie masz sposoby na szybkie wyzdrowienie xD Mi wlasnie mama i lekarka mowily, ze to taka zdradliwa pogoda :/ Quote
Feigned Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 ja mogę aparat wziąć :eviltong: macie wyzdrowieć! :diabloti: Quote
Marlenuś91 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 I ja wezmę tylko słabe wyjdą niestety bo aparat słaby mam :angryy: Quote
MakeBelieve Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Niestety nie spotkam się z Wami :( W nocy miałam gorączkę, jakiegoś wirusa złapałam :( Quote
Feigned Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='Vini.']Niestety nie spotkam się z Wami :( W nocy miałam gorączkę, jakiegoś wirusa złapałam :([/quote] oo to szkoda.. ale trudno, zdrowiej. najwyzej innym razem ;) moze w weekend po swietach ja pojade na bialostoczek to wtedy moze bysmy sie spotkaly? :eviltong: to kto na pewno bedzie? Iza i Marlena? akodirka moze ty już sie zdecydowalas? :razz::diabloti: Quote
Recommended Posts