Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zazwyczaj to ja nigdzie z nim nie jezdze :diabloti:
wychodzi tu w Dojlidach.
ale jakbym juz z nim była na bialostoczku to mogłabym się przejechać gdzieś :cool3: tylko pewnie wtedy koleżanka by sie bulwersowała i też by chciała :evil_lol:

Posted

w sumie to są 2 koleżanki :diabloti: hah, jedna z psem pekińczykiem, w sumie to obojętny jest do psów, a druga bez psa :eviltong:

czy fajne to nie wiem :evil_lol: ale jest gdzie chodzić bo to takie trochę wioskowate osiedle, więc drogi są często puste, obok jest las i jakieś łąki się znajdą :cool3:
jedyny problem to to, że czasami niektórzy swoje psy puszczają luzem, żeby ulicami biegały, ale ostatnio jakoś nie widziałam żadnych :eviltong:

Posted

[quote name='Vini.'] A masz tam na Dojlidach jakieś fajne tereny? :D [/quote]
Łaaa!! na dojlidach górnych to same fajne tereny :)
Las, łąki, toż to prawie jak wieś :cool3:
czego chcieć więcej :loveu:

Posted

[quote name='Vini.']Aaa, Plinka, Ty też tam mieszkasz? Ludzie, ja mam Was dość xD Uciekacie ode mnie czy jak? :lol:[/quote]
Nie, ale bardzo mi się tam podoba ;) :lol:
Ja mieszkam ok.8-10min od Ciebie dwunastką :eviltong:

Posted

A, no wtedy jak Ci dawałam piórniki, to jechałaś 12 xD To na jakim Ty osiedlu mieszkasz? I, że my sie jeszcze na spacer nie wybrały z psami? :mad: Jutro o 6 rano spotkasz gości pod swoimi drzwiami :lol:

Posted

Napewno nie fryzjer na ul. Upalnej, gdzie wcześniej był przy lecznicy Canvet na zwyciestwa. Jedna wielka tragedia! Ja tam strzyglam psa i krzywo obcieta :/ Umawialysmy sie na mycie, ta jej nie umyła... :/ Jest dobry fryzjer dla psów na ul. Sienkiewicza, tam pani strzyze 1-2 w tygodniu, strzyze jeszcze ta sama pani w supraslu

Posted

Mój pies nie jest znowu taki mały, a kaganiec zakładam mu tylko wtedy, gdy jeździmy w autobusach, chodzimy po centrum lub kiedy po prostu jest taka potrzeba. Na zwykłych spacerach nie.