Feigned Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ee, dla mojego to tam mrozy nie grozne :evil_lol: jak on wyjdzie na dwór to wracać nie chce :diabloti: a z jakiego jesteś osiedla? :cool3: Quote
MakeBelieve Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Widzisz, a moja nie nawidzi zimna... Zielone Wzgórza, obok Carrefoura xD a Ty? Quote
Feigned Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 uu to daleko :eviltong: Dojlidy Górne. kiedyś jak bede z wariatem na białostoczku to możemy się spotkać, zawsze to bliżej :cool3: Quote
MakeBelieve Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Mwah! Następna osoba, mieszkająca na drugim końcu miasta xD Co wyście sie tak umówiły? :placz: A gdzieś bliżej z psem jeździsz? :D Quote
Feigned Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 zazwyczaj to ja nigdzie z nim nie jezdze :diabloti: wychodzi tu w Dojlidach. ale jakbym juz z nim była na bialostoczku to mogłabym się przejechać gdzieś :cool3: tylko pewnie wtedy koleżanka by sie bulwersowała i też by chciała :evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Axel domagaj się jeździć! xD A masz tam na Dojlidach jakieś fajne tereny? :D A koleżanka z psem czy bez? Quote
Feigned Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 w sumie to są 2 koleżanki :diabloti: hah, jedna z psem pekińczykiem, w sumie to obojętny jest do psów, a druga bez psa :eviltong: czy fajne to nie wiem :evil_lol: ale jest gdzie chodzić bo to takie trochę wioskowate osiedle, więc drogi są często puste, obok jest las i jakieś łąki się znajdą :cool3: jedyny problem to to, że czasami niektórzy swoje psy puszczają luzem, żeby ulicami biegały, ale ostatnio jakoś nie widziałam żadnych :eviltong: Quote
MakeBelieve Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Aha, to spoko :] Tyle, że wiesz, narazie wolałabym z jedną osobą :] Zresztą, narazie jakby co jestem umówiona z jedną osobą na spacerki jak cieplej bedzie :] A ile masz lat? :lol: Quote
Feigned Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 no spoko, nie bd ciągnąć ze sobą koleżanek :eviltong: 15, a ty ? Quote
MakeBelieve Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Boże, czemu to ja zawsze ta młodsza? :lol: 13 :D Quote
plinka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Vini.'] A masz tam na Dojlidach jakieś fajne tereny? :D [/quote] Łaaa!! na dojlidach górnych to same fajne tereny :) Las, łąki, toż to prawie jak wieś :cool3: czego chcieć więcej :loveu: Quote
MakeBelieve Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Aaa, Plinka, Ty też tam mieszkasz? Ludzie, ja mam Was dość xD Uciekacie ode mnie czy jak? :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 To ja mam chyba całkiem nie daleko do Ciebie :p Quote
MakeBelieve Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 A na jakim osiedlu mieszkasz? :] Bo w sumie jeśli Kleosin, to aż tak strasznie nie jest xD 23 moge dojechać, ew. podjechać 21 i przesiąśc się na co tam, 10 czy 11 Quote
plinka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Vini.']Aaa, Plinka, Ty też tam mieszkasz? Ludzie, ja mam Was dość xD Uciekacie ode mnie czy jak? :lol:[/quote] Nie, ale bardzo mi się tam podoba ;) :lol: Ja mieszkam ok.8-10min od Ciebie dwunastką :eviltong: Quote
MakeBelieve Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 A, no wtedy jak Ci dawałam piórniki, to jechałaś 12 xD To na jakim Ty osiedlu mieszkasz? I, że my sie jeszcze na spacer nie wybrały z psami? :mad: Jutro o 6 rano spotkasz gości pod swoimi drzwiami :lol: Quote
kamila_92 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 a polecacie jakiś salon aby ostrzyc psa? Quote
MakeBelieve Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Napewno nie fryzjer na ul. Upalnej, gdzie wcześniej był przy lecznicy Canvet na zwyciestwa. Jedna wielka tragedia! Ja tam strzyglam psa i krzywo obcieta :/ Umawialysmy sie na mycie, ta jej nie umyła... :/ Jest dobry fryzjer dla psów na ul. Sienkiewicza, tam pani strzyze 1-2 w tygodniu, strzyze jeszcze ta sama pani w supraslu Quote
kamila_92 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 dzięki.Zadam przy okazji jeszcze jedno: Konieczny jest kaganiec u małych psów na spacerach ? Quote
MakeBelieve Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Wg. prawa bodajże tak. Ale mój pies by chyba coś sobie zrobił, jakbym mu założyła kaganiec Quote
m@dzi@ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Mój pies nie jest znowu taki mały, a kaganiec zakładam mu tylko wtedy, gdy jeździmy w autobusach, chodzimy po centrum lub kiedy po prostu jest taka potrzeba. Na zwykłych spacerach nie. Quote
MakeBelieve Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ja już jeździłam z małą 2 czy 3 razy autobusem, jutro kolejny do weta i nikt nic nie mówił, zero reakcji :] Mała grzecznie na kolankach siedzi. Quote
plinka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Vini.'] Jutro o 6 rano spotkasz gości pod swoimi drzwiami :lol:[/quote] no problem :lol: Quote
MakeBelieve Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Psa nie bedziesz miała :mad: xD Kurcze, niech będzie w końcu ciepło, ja chce już zacząć ją przyzwyczajać do psów.... :( Quote
kamila_92 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 czytałam w gazetce mojego psa ze w bialym dla malych psów trzymanych na rękach nie trzeba biletu w mpk-ach .prawda? :p Quote
Recommended Posts