Iza. Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote=L'or;11505483]O to właśnie chodzi, nie chciałabym, żeby się znalazł w schronie... Babcia zakochała się w psiaku, więc mam dobrą wiadomość - chyba u niej zostanie :)[/quote] Świetna wiadomość :loveu: Tak jak juz Monia pisała szczeniaki dom szybko znajdą, jak mi psa podrzucili to po niecałym tygodniu domek się znalazł ;) A tak z ciekawości w jakiej miejscowości mieszkasz ? ;) Quote
Guest monia3a Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote=L'or;11505483] Babcia zakochała się w psiaku, więc mam dobrą wiadomość - chyba u niej zostanie :)[/quote] Super ale jeśli coś by się zmieniło to ogłaszajcie a domek się znajdzie Quote
Guest L'or Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Iza.']Świetna wiadomość :loveu: Tak jak juz Monia pisała szczeniaki dom szybko znajdą, jak mi psa podrzucili to po niecałym tygodniu domek się znalazł ;) A tak z ciekawości w jakiej miejscowości mieszkasz ? ;)[/quote] Gródek, a dokładniej Waliły-Stacja, to taka miejscowość na trasie Białystok - Bobrowniki. Quote
Iza. Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote=L'or;11506181]Gródek, a dokładniej Waliły-Stacja, to taka miejscowość na trasie Białystok - Bobrowniki.[/quote] Wiem gdzie jest Gródek ;), dziewczyna ode mnie z klasy właśnie z Gródka jest i codziennie dojeżdża ;) Quote
Guest L'or Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 O ;) A jak się nazywa? :D Pewnie ją znam, bo ta nasza wioseczka malutka :eviltong: Quote
Iza. Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote=L'or;11506303]O ;) A jak się nazywa? :D Pewnie ją znam, bo ta nasza wioseczka malutka :eviltong:[/quote] Marta S. I uczy się w 11 lo w Białymstoku ;P Quote
Guest L'or Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Więc najprawdopodobniej ją znam ;) Quote
Iza. Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote=L'or;11506418]Więc najprawdopodobniej ją znam ;)[/quote] Czyli w Gródku tak jak u mnei w czarnej ha ha wszyscy się znają ;P Quote
Guest L'or Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Dokładnie :) Najgorsze to są te plotki. Były już takie, że moi rodzice się rozwiedli a ja jestem w ciąży :razz: Ale offtop się zrobił :D Quote
Iza. Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote=L'or;11506540]Dokładnie :) Najgorsze to są te plotki. Były już takie, że moi rodzice się rozwiedli a ja jestem w ciąży :razz: Ale offtop się zrobił :D[/quote] O ja to już na prawdę ostre przegięcie, u mnie aż tak jeszcze źle nie było chociaż kto wie, nie wszystko na pewno słyszałam :evil_lol: Oj tam malutki offik ;P:diabloti: Quote
Guest monia3a Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Kiedyś dobre pare latek temu jeździłam do rodzinki mojej psiapiółki w okolice Gródka do miejscowości stacja Waliły albo kolonia Waliły takie małe zadupie dwa domy na krzyż :evil_lol: Quote
Guest L'or Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Tak, prawdziwe zadupie ;) Najgorsi są wioskowi sąsiedzi ;/ Kiedyś ukradli mi jamniczkę ;/ Quote
Iza. Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='monia3a']Teraz to juz dużo bym dała aby pobyć na takim zadupiu, w ciszy i spokoju, woda ze studni, wokół cisza a w oddali rechot żabek i świerszczy :roll: oczywiście porą letnią nie zimową :evil_lol:[/quote] Ja nie mieszkam na jakimś tam strasznym zadupiu a rechot żabek latem jest :loveu: no nawet studnia się znajdzie - także Monia zapraszam do Czarnej Białostockiej :cool3: A psa tez mi kiedyś ukradli . . . :roll: Quote
Guest monia3a Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Teraz to juz dużo bym dała aby pobyć na takim zadupiu, w ciszy i spokoju, woda ze studni, wokół cisza a w oddali rechot żabek i świerszczy :roll: oczywiście porą letnią nie zimową :evil_lol: Quote
kamila_92 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 jakie miejsca polecacie na spacery z psem ? i napiszcie które sklepy zoologiczne są dobre ;) Quote
Feigned Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 mój ulubiony zoologiczny to na Kilińskiego :loveu: jak porównywałam do innych sklepów np w galeriach to niektórze rzeczy są taniej, sklep nie mały i kilka razy jak byłam to se kot chodził a innym razem zając kicał :cool3: ogólnie lubię ten sklep. a co do spacerów to sama nie wiem .. :eviltong: Quote
akodirka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Na Klikińskiego jest, a przynajmniej byl grzywacz :razz: Ale to zalezy co sie chce kupować, bo w jednym zoologu mają większy wybór i tanie obróżki, w innym zabawki a w jeszcze innym tanie żarełko :diabloti: a na spacery polecam las i łąki :diabloti: Quote
kamila_92 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 dzięki,jak widzę te sklepy są blisko miejsca mego pobytu :p a na spacer może do zwierzyńca :eviltong: Quote
kamila_92 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ja wcale nie znam Białegostoku więc się przyda :p Quote
MakeBelieve Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Więc: Zoologi: * Dog Chow (Show) na Legionowej, właśnie z niego wróciłam :] Rogz jest, Acana jest tam wprowadzana teraz, Khary szampony, Bephara, smakołyków duży wybór jest :) * Zoo Natura w galerii podlaskiej :] Rogz itp. :) Duży sklep :] * Zoologik na Kilińskiego, wspomniany już :] Dużo smaków i gryzaków A co do miejsc to... u mnie za SP44 jest taka duża łąka nawet, teraz tam źle, bo śnieg sie topi, liście itp, ale trawa skoszona, na lato wspaniałe miejsce do hasania będzie :) A czytając wypowiedzi poprzedniej strony, znam Gródek i Waliły! Przejeżdżam tamtędy jak jade do Babci (przed Wiejkami jesli ktos kojarzy :D) Quote
MakeBelieve Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Ja poszukuje kogos, z psem najlepiej stosunkowo małym, który pomógłby nam w przezwyciężeniu strachu do psów u mojej małej. Chodzi mi tak wiosną conajmniej 1 raz w tygodniu :] Quote
Feigned Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Vini może ja bym się wybrała z tobą kiedyś gdzieś? :eviltong: bo u mnie za dużo psów nie ma z którymi Axel może się pobawić, a on kocha wszystko co żyje :cool3: a rozmiarem podobny do twojej suńki :cool3: jak chcesz to możemy kiedyś się wybrać gdzieś do parku np. ;) Quote
MakeBelieve Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Jasne, tylko, że sunia ma cieczke narazie i czekamy na cieplejsze dni :D O, to już 2 chętne mam :D Quote
Feigned Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [LEFT]to daj znać jak będziesz chciała kiedyś iść gdzieś :cool3:[/LEFT] Quote
MakeBelieve Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Jasne ^^ Bo my, to teraz na 5minutowe spacerki chodzimy, bo mała marznie... A jakie terenki byś proponowała? :] Quote
Recommended Posts