Guest monia3a Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [COLOR=blue][SIZE=4]W dniach 30-31 sierpnia 2008 roku odbędzie się wystawa psów rasowych na stadionie MOSiR w ''Zwierzyńcu'' ul. 11 listopada 28 w godzinach od 10 do 16-17. My jako TOZ jesteśmy zaproszeni i będziemy mieli własne stoisko, będziemy zbierać pieniądze do skarbon, rozmawiać z ludzmi i pilnować aby nikt nie sprzedawał zwierząt i aby im nie działa się żadna krzywda. Potrzebuję chętnych osób do pomocy, dobrzeby było rozdzielic dzień na pół czyli po 3 godziny na grupę, a grupka powinna mieć minimum 4 osoby tak więc potrzeba 16 osób lub 8 osób na dwa dni. Jest ktoś chętny ??[/SIZE][/COLOR] Quote
m@dzi@ Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Hej,jest ktos chętny na spacer w towarzystwie wesolego sredniego kundelka i jego 14 letniej wlascicielki? osiedle wygoda i okoliczne :):lol::lol::lol: Quote
Juszes Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Chętnie, kiedy tylko będę miała już swoje maleństwo :) Na razie ma 2 tygodnie i czeka na mnie w hodowli **; Quote
Iza. Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='Juszes']Chętnie, kiedy tylko będę miała już swoje maleństwo :) Na razie ma 2 tygodnie i czeka na mnie w hodowli **;[/quote] Czyżbyś czekała na pomerka ? Uwielbiam je :loveu: Quote
Iza. Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='Juszes']A owszem, czeka na pomerka ;* :)[/quote] Z jakiej hodowli ? :cool3: Obowiązkowo pisze sie na spacerek :loveu: Choć pewnie bez swojego bydlaka, bo ona zdecydowanie za duza do pomerka :evil_lol: Quote
Juszes Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Z Doliny Neru :) Już widziałam paróweczkę (Bo tak na razie wygląda moje maleństwo) przez kamerkę internetową ;** Quote
Ewa3 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Iza.'] Obowiązkowo pisze sie na spacerek :loveu: [/quote] ja tez:multi: koniecznie musze ja zobaczyc:p Quote
m@dzi@ Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 To może za jakiś czas zorganizujemy sobie spacerek w Białym? Z jakich jesteście osiedli? do Juszes: jakby co to spoko, mój najwyżej do kolana pies lubi szczeniaki i mniejsze od niego psy :) Quote
m@dzi@ Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 ja mieszkam na Wygodzie, trochę daleko dla psa o krótkich łapach i szczeniaka... :) Quote
Ola&Efik Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Hej ja też bym chętnie wybrała się na jakiś spacerek ale narazie bez mojego malucha,za jakiś czas z nim tak ale teraz nie:roll:.Jestem z Wygody więc może jakiś spacerek?Można by porozmawiać,podyskutować:lol:.Może ktoś z was interesuje się Handlingiem i chciałby mnie nauczyć paru figur etc.? Pozdrawiam Ola;) Quote
m@dzi@ Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ola ja też jestem z wygody i chętnie zabiorę siebie i mojego psa na wspólny spacer :) Quote
Iza. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ola a jakiego masz psa ? :cool3: Ja w razie co tez mogę sie wybrać na spacerek, ale chyba bez psa, bo patrze, że wasze to maleństwa nie to co moja :evil_lol: Quote
m@dzi@ Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 To może się gdzieś spotkamy na wygodzie, skoro tyle osób tak blisko tam mieszka? i może w sobotę za tydzień, co wy na to? (termin i miejsce oczywiscie do negocjacji :) ) Bierzecie swoje psy? Ja tak, ale napiszcie, jakie macie psy (płeć, wzrost i charakter) bo mój nie ze wszystkimi sie dogaduje ... Quote
Ola&Efik Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ja mam Onka ale on narazie źle się dogaduje z innymi psami:shake:.Ale chodzimy na szkolenie i jest coraz lepiej:multi:.W sobotę...chyba bym miała czas.A w tygodniu?Tak około 16-17?Można by gdzieś się spotkać i przejść się do lasu tam można pewnie będzie spokojnie spuścić psiaki.Mojego za jakiś miesiąc pewnie będę mogła zabrać:lol:. Quote
Iza. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ola, to nasze psiaki sie raczej nie spotkają ;) Moja Luna od pogryzienia przez ON-a nie lubi psów tej rasy;) Quote
Ola&Efik Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 To szkoda.No ale narazie go nie zabiorę.To jak macie czas w tygodniu?:cool3: Quote
Iza. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Ola&Efik']To szkoda.No ale narazie go nie zabiorę.To jak macie czas w tygodniu?:cool3:[/quote] Ja w tygodniu to tylko bez psa ;) Quote
Ola&Efik Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 A czemu nie możesz zabrać psiura?;) Quote
Iza. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Ola&Efik']A czemu nie możesz zabrać psiura?;)[/quote] Uczę się w Białymstoku, a mieszkam poza nim i nie dam rady wyrobić w to i z powrotem, żeby psa zabrać ;) Quote
Ola&Efik Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 To szkoda.No ale bez psów też można się spotkać:cool3:.A ile macie lat bo ja mało 12:lol:? Quote
plinka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ola, gdzie chodzisz na szkolenie z psem? ;) Quote
Ola&Efik Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Chodzimy do Alpi:cool3:.Jesteśmy bardzo zadowoleni z lekcji:lol:. Quote
Recommended Posts