Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co tak cichutko u Edzi?
my juz sie zadomowilismy, dziewczynka coraz mniej sie przewraca bo juz zna swoje katy, jest juz zrelaksowana, nie chodzi tak nerwowo, wzielam ja dzis na rece, ale sie boje zeby ze stachu nie spanikowala i nie zleciala mi z rak, wiec kontakt raczej jest ograniczony, wiecej z nia gadamy...:loveu: a i zrobie wam zdjecia jak Edzik fajnie spi i tak twardo ze nic nie czuje jak sie klatke otwiera daje jedzonko i wstawiam kolowrotek niezly spioch z niej:loveu: ale to nie dzis bo juz sie szykuje spac. A Edzia teraz buszuje i walczy z kartkami w kolowrotku bo jej niesamowicie przeszkadzaja musi je wygryzc zeby sie lepiej biegalo, a jutro kupie jej taki kolowrotek z jednej strony zakryty zeby lapek sobie nie wkrecila a i dostaje witaminki specjalne dla gryzoni. To dzis na tyle jutro postaram sie porobic zdjecia;)

Posted

to Edzia, zdjecia z telefonu, bo pozyczylam aparat i narazie tylko z telefonu moge robic, Edzia dobrze, lubi jesc i spokojna ogolem, fajniutka, ale nie dalo mi sie do tej pory zrobic zdjecia jak spi, teraz jak uslyszy ze otwieram klatke to odrazu wstaje i patrzy czy cos dobego pancia przyniosla;)

a Fiona w tygodniu odesle ci ten kontenerke i umowe, nie ogarniam sie z czasem zeby podejsc na poczte...

• 3 weeks later...
Posted

a my troszke nadrobimy zaleglosci ;)

u nas wszystko dobrze, Edzia dzis pobiegala sobie dluzej w wannie i ja jej troszke umilalam zycie z aparatem, ale grzeczna dziewczynka, moja mame dzis capnela bo myslala ze ma cos dla niej i pomylila z palcem:evil_lol: ale juz drugim razem mama nie przyjdzie z pustymi rekoma:diabloti:
pozatym takie kochaneeee bezproblemowe zwierzatko, lubi jesc:loveu:

Posted

Fiona nie moglam wyslac do Ciebie priva, masz pelna skrzynke? czy u mnie cos nie tak?

a chcialam napisac ze:

Pamietam, pamietam w poniedzialek wysle bo mam ranne zmiany to bede miala chwilke czasu.Ostatnio biegam troszke po szpitalach mam chorych dziadkow i babcie i sie troszke nie ogarniam, a tak to wszysko w jednym czasie sie dzieje ze nie mam kiedy na poczte pojsc, no i w miedzy czasie pracuje:roll: ale w poniedzialek odesle i umowe i kontenerek. Jeszcze w sobote jade na Paluch adoptowac koszatniczke i chyba chomisia bo tak duzo gryzoni przyjeli i nikt nie chce adoptowac:-(

a u Edziuni dobrze, nawet bardzo dobrze, bierze witaminki i energia rozpiera, codziennie inaczej ma w klateczce, bo w nocy buszuje niesamowicie, ale widze ze jej dobrze i nie wazne kiedy zawolam o ktorej godzinie to zawsze sie wynurzy z domku bo wie ze cos zaraz dostanie:loveu: kochane stworzonko no i pozdrawiamy oczywiscie;)

Posted

a Edzia zamieniła wczoraj mieszkanko na klateczke, i teraz czesciej zebra przy drabinkach i gryzie ze zlosci, pobiegala dzis na lozku i nieszczesliwa ze ja zamknelam pozniej ale dalam jej dla poprawienia humorku kawalek chlebka z maslem i kawalek jabuszka i teraz spokojna:loveu: najedzona i szczesliwa:loveu:

Pozdrawiamy:multi:

• 3 months later...