brazowa1 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 z ciekawości :) nasz szczeniak ciagle siedzi,tydzien sama,bez czlowieka,matki,ani rodzeństwa,zaczynam sie o nia martwić. Quote
eve69 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 ja moge miec DT dla niej, dobry, we wrzeszczu - tylko trzebaby ja zawiezc jakos pod wieczor, a ja nie moge. Quote
Kana Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Trzeba pierw zadzwonić czy sunia nie jest na kwarantannie i wykupić ja za ok. 40 zł. Quote
Kana Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Czekam na wszystkie wpłaty bo jak na razie wysłały 3 osoby. Potem oddam tobie mortikia i ja zapłace u siebie za dług. Zobaczymy ile zostanie i wystawić musze jeszcze raz rzeczy które sie nie sprzedały. Quote
Kana Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Z bazarku na razie mam wpłaty na kwotę 190 zł a jeszcze kilka osób nie wpłaciło ;) Dzisiaj wystawie jeszcze raz abzarek z rzeczy które zostały i dorzuce troche swoich drobiazgów ;) Quote
Kana Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/super-bazar-sz-rogz-drobiazgi-obrazki-figurki-na-sterylke-mamusi-onkow-do-19-06-a-139712/#post12438018 :multi::multi: Quote
mortikia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Dostałam maila od właścicielki Angel i pozwolę sobie go skopiować :loveu: Hej Justyna, piesek ma się dobrze i została przemianowana w domu na polskie imię: Frania :). Co do szkolenia to akurat tydzień po tym jak wzięłam do nas Franie to wróciła moja przyjaciółka z Anglii i ona jest treserką (tam chodziła na tresure) i ona będzie trenowała Franie :) Co do zdjęć to mam sporo z początku, a teraz właśnie wzięłam się do robienia kolejnej serii jak jej już uszki stoją także jakoś na dniach Ci wyślę :) Pozdrawiam Ewelina Quote
Kana Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 :loveu: DZiękuje wszystkimk serdecznie za pomoc. Mamy już na sterylke mamusi. Rozmawiałam także z Panią Ewa z OTOZu gdzie zgodziła się pomoc nam przy sterylce suki załatwaiajac ją po tanszych kosztach u swoich weterynarzy :loveu: Serdecznie dziękujemy :* :multi: Zaraz jade po skeirrowanie na zabieg i wtedy tylko umowic sie dokladnie co do godziny sterylki! Kocham takie zakonczenia :loveu: Quote
Nadziejka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 :loveu::Dog_run::sweetCyb::ylsuper:Cioteczko Kanno piekniescie to wszystko dziewczyny zrobily :loveu:serce rosnieeeeeeee:klacz::iloveyou:Psiaczkom zycze cudnej milosci panciowej na zycie cale :loveu::loveu:Brawoooo brawooooo dla was cioteczkoooooo wielkieeeee:multi::multi::multi: Quote
Kana Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ufff w koncu sie zalogowałam. Wrocilismy cali i zdrowi ze sterylki. Suka wspaniala :loveu: Pojechalismy rano na sterylke, grzecznie jechala w aucie. U veta zadnych problemow. Miała małe krwawienie ale to przez przekrwioną pochwe. W tygodniu jade ją odwiedzic czy wszystko dobrze sie goi. I jeszcze raz napisze ... suuucz cudna :loveu: Wstawie zdjecia jak wrzuce z komórki. :multi: Dziekuje jeszcze raz za pomoc :loveu: Quote
brazowa1 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 teraz pewnie doszła do siebie.I nie bedzie juz szczeniat,szukania domow,martwienia sie-uffffffff.A suka faktycznie wspaniała. Quote
Recommended Posts