Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 767
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzia&Snoopy i likaon.
Wielkie dzieki za zdjecia Nuciaka.

Cavano. Impreza super udana. Organizacja, nagrody, sedziowie, wszystko dopiete na ostatni guzik.

Posted

Cavano jesteście WIELCY :loveu: Świetna organizacja. Szybko, sprawnie co przy dwóch ringach nie było łatwe. Wielki szacun :ylsuper:
Atmosfera super, pogoda też nie była najgorsza. Nawet słoneczko wychodziło ;)
Przemili sędziowie :loveu: Czy słońce czy deszcz trwali na posterunku z uśmiechem na twarzach. Torki super, trzeba było pomyśleć :evil_lol:
Mariolka z wdziękiem odgarniająca włosy z twarzy :cool2:
http://i899.photobucket.com/albums/ac191/BeataG_photos/P1040616m.jpg?t=1254681546
Po mimice twarzy wnioskuję, że to Jinxowa :evil_lol::loveu:
Jeszcze raz wielkie dzięki :klacz::klacz::klacz:

Posted

[quote name='fankafanty']http://i899.photobucket.com/albums/ac191/BeataG_photos/P1040616m.jpg?t=1254681546
Po mimice twarzy wnioskuję, że to Jinxowa :evil_lol::loveu:

Owszem. :evil_lol: Wydawało mi się, że żadne zdjęcie z nią mi nie wyszło, bo jakoś nie bardzo chciała biec przez te przeszkody, na które celowałam aparatem, nawet powiedziałam Wandzie, że jej nie mam, ale jednak okazuje się, że na 2 zdjęciach udało mi się ją złapać.

Posted

BeataG napisał(a):
O, jest mój Wermutek, dzięki! :) Mogę wstawić na swoją stronę i na forum belgowe?

Jeśli pytanie jest skierowane3 do mnie, to oczywiście, nie ma sprawy ;) proszę bardzo, to przyjemność :D