Taniec Motyla Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 3 tygodniowe najedzone paróweczki... Amiśka - druga babcia jeszcze nie zdradziła na jaka literkę będą imionka :mad: Quote
AMIŚKA Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ładne te córeczki NOBELKA:multi::multi: główki maja ciekawe:lol: a mnie najbardziej podoba się czarnulka:lol: Quote
Taniec Motyla Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Dziewczynki zaczynają zwiedzać świat..... Quote
Taniec Motyla Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 deer_1987 napisał(a):Cudne maja imiona :D Tatus NOBEL wymyślił, a mamuska ISET akceptuje :loveu: Quote
AMIŚKA Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Śliczne panieneczki:multi::multi::multi: i jakie imionka rajcowne:multi::multi::multi: Najcudniejsza oczywiscie jest DAMA PIK;) a zgadnijcie dlaczego:evil_lol: Quote
caelestis Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Cudne dzieciaczki :loveu::loveu::loveu: tfu, tfu... ;) Quote
caelestis Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 AMIŚKA napisał(a):Śliczne panieneczki:multi::multi::multi: i jakie imionka rajcowne:multi::multi::multi: Najcudniejsza oczywiscie jest DAMA PIK;) a zgadnijcie dlaczego:evil_lol: Przychodzą mi do glowy dwie "rzeczy": 1. bo jest czarna :lol: 2. dołączy do stadka 3 czarnulek i kotki :evil_lol: Trafiłam, czy jeszcze coś innego :razz: Quote
Taniec Motyla Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Amiśka lubi czarne - to pierwsza odpowiedź jest ok:loveu: Panienki karciane juz podrosły :-o Quote
Taniec Motyla Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Nobel i Yasmina - mają jeszcze towarzystwo - oto one... teraz wygladaja troszke inaczej..zaraz pokażemy... Quote
Taniec Motyla Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 córeczki Nobla, DAMA PIK już w nowym domku od soboty Quote
Taniec Motyla Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Przy okazji Wystawy Światowej 2009 przypomniała nam się Wystawa Światowa w Poznaniu w 2006 roku jamnik długowłosy króliczy NOBEL Elpida Kiani - w klasie użytkowej zajął II miejsce na 7 psów. był jedynym polskim psem w tej klasie.... pamiętam tylko, jak zostały 2 psy na ringu to usłyszałam, jak koleżanka krzyknęła "Jadzia trzymaj się" a ja tylko mówiłam do Nobelka "wytrzymaj, jeszcze jedno okrążenie, dobry pies" w opisie dostaliśmy " Doskonała głowa, uszy,oczy i uzębienie. Doskonały w kolorze, doskonała górna linia. Ogon dobrze osadzony i noszony. Doskonała klatka piersiowa, bardzo dobre łapy, doskonały rodzaj włosa i jego kolor. Poprawny ruch. Piękny, typowy przedstawiciel rasy " przed ringiem... takie sobie wspomnienia.... Quote
Taniec Motyla Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 :multi::multi:aktualne fotki jamniczek długowłosych króliczek :multi::multi: tatus Nobel jest bardzo dumny ze swoich córeczek.... Quote
Taniec Motyla Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Nasze dzieci: wiecej informacji o rodzicach na naszej stronie... Quote
Taniec Motyla Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku 2011 - wszystkim życzymy pomyślności, dobrego zdrówka, spełnienia marzeń, sukcesów hodowlanych, zdrowych psiaków i miłości, miłości dookoła i w nas i w Was Quote
Recommended Posts