nane Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Neva']Hahahaah ja tez nie zaowazylam mojej chihuahua.Tak szybko wstawialam zdjecia na Forum Moje i pieski maja tyle zabawek , pluszaczkow w lozeczkach ze przeoczylam mojego czi. SZOK.. :angryy: Ale sie ubawiłam. Kilimanjaro jest z hodowli Varius Canis , od mojej kolezanki Agnieszki po jej piesku z Niemiec , ktory jest po Camparisach, a mama jest po Primo Nesaja. Tyle wiem , bo metryki to nie mam w domu.[/quote] [quote name='Pegaza']Fionce życzymy wszystkiego dobrego[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20party/32.gif[/IMG] ja tez tej "ciłały" nie zauważyłam:eviltong:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Boshe wy to tylko Yorki widzicie :crazyeye: Neva a byłaś na wystawie w Gorzowie??? [/COLOR][/FONT] [/CENTER]
Neva Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Tak byłam na wystawie , Nawet nie wiem czy sie spotkałyśmy, czy widzialam Ciebie i Twoje pieski. Ogladalam tylko pieski , na suczkach juz nie moglam być, musialam na rong z ciulkami. Jak Tobie poszło?? , zadowolona jesteś?/ Wiem , ze cos tam bylo pomylone w szczeniakach , zle sedzina oddala karty ocen i na BISY poszedl nie ten pies co wygral i puchar dostał przegrany. [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Boshe wy to tylko Yorki widzicie :crazyeye: Neva a byłaś na wystawie w Gorzowie??? [/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote]
nane Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Neva']Tak byłam na wystawie , Nawet nie wiem czy sie spotkałyśmy, czy widzialam Ciebie i Twoje pieski. Ogladalam tylko pieski , na suczkach juz nie moglam być, musialam na rong z ciulkami. Jak Tobie poszło?? , zadowolona jesteś?/ Wiem , ze cos tam bylo pomylone w szczeniakach , zle sedzina oddala karty ocen i na BISY poszedl nie ten pies co wygral i puchar dostał przegrany.[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]znaczy się w yorkach był jakiś puchar w szczeniakach :crazyeye: nic w katalogu nie było napisane :shake: ja byłam w czerwono-siwym namiocie zaraz przy wejściu na ring po lewej stronie ;) [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=Magenta]mi poszło świetnie Tanya została Najlepszym Szczenięciem w Rasie a później na BiSie zakwalifikowała się do ścisłej czołówki :razz: niestety na lokatę już się nie załapałyśmy :-( Tanya już była zmęczona i nie chciała za bardzo iść :roll: ale i tak jestem z niej dumna - zuch dziewczyna :loveu: natomiast C'est Eric był w klasie otwartej II :cool3: [/COLOR][/FONT] [/CENTER]
nane Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Neva']To wspaniale , gratulacje.:loveu:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]dziękuję :oops: a ty coś pokazywałaś czy byłaś pooglądać :cool1: [/COLOR][/FONT][/CENTER]
Neva Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Nic nie wystawialam, bylam z kolezanka , pomagalam jej wystawiac chihuahua i pooglądać. Do Koszalina jade z moimi czi. moze wiesz ile kosztuje 1 i 2 pies na wystawie w Koszalinie, Nie otwiera sie ta strona i te zalaczniki.
nane Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Neva']Nic nie wystawialam, bylam z kolezanka , pomagalam jej wystawiac chihuahua i pooglądać. Do Koszalina jade z moimi czi. moze wiesz ile kosztuje 1 i 2 pies na wystawie w Koszalinie, Nie otwiera sie ta strona i te zalaczniki.[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]za pierwszego 70zł a za następnego 55zł ja w Koszalinie będę Taniunię pokazywała :loveu: [/COLOR][/FONT] [/CENTER]
Neva Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]za pierwszego 70zł a za następnego 55zł ja w Koszalinie będę Taniunię pokazywała :loveu: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] Super, dziekuje batrdzo. W:loveu: Koszalinie juz na pewno was zobacze
nane Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Neva']Super, dziekuje batrdzo. W:loveu: Koszalinie juz na pewno was zobacze[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]mam nadzieję szukaj czerwono-siwego namiotu a w nim dwie blondyny a yorkam[/COLOR][/FONT][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]i[/COLOR][/FONT] :cool3: [FONT=Courier New][COLOR=Magenta]a jakie masz chi krótko- czy długowłose???[/COLOR][/FONT] [/CENTER]
ROZI_ Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 nane - chaciałam pogratulować , ale chyba ta wygrana cię nie zdziwiła - sukcesy wyssała z mlekiem matki:loveu:
nane Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='ROZI']nane - chaciałam pogratulować , ale chyba ta wygrana cię nie zdziwiła - sukcesy wyssała z mlekiem matki:loveu:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]chyba raczej ojca :cool3: bo mamusia ma tylko 5 wystaw - nie nawidzi się prezentować na ringu dlatego jej nie męczyłyśmy :evil_lol:[/COLOR][/FONT] [/CENTER]
Magda Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 A ja chciałam właśnie zapytać kto wie, że będzie w Koszalinie:p Może byśmy się jakoś spotkali? Marta gratulacje dla panienki:multi: Taki talent nie może się zmarnować.
nane Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Magda_Miki']A ja chciałam właśnie zapytać kto wie, że będzie w Koszalinie:p Może byśmy się jakoś spotkali? Marta gratulacje dla panienki:multi: Taki talent nie może się zmarnować.[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]dzięki :cool1: ja wiem, że będę w koszalinie :cool3: [/COLOR][/FONT][/CENTER]
Magda Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Rozumiem, że w czerwono - siwym namiocie, dwie blondynki... itd. A ile piesków wystawiacie? Będę robić za osobistego fotografa:razz:
nane Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Magda_Miki']Rozumiem, że w czerwono - siwym namiocie, dwie blondynki... itd. A ile piesków wystawiacie? Będę robić za osobistego fotografa:razz:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]napewno Tanyę :loveu: Vasco przyjedzie pokibicować córci bo mu obiecałam, że pojedzie z Erysiem się jeszcze zastanawiamy :confused: [/COLOR][/FONT] [/CENTER]
Neva Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Moje czi sa krotkowlose, jedna dlugowlosa.To nasz samczyk JUPIK z moim synkiem Piotrem [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5Bimg%5Dhttp://img510.imageshack.us/img510/7920/jupikzpiotremvr5.jpg%5B/img%5D"][IMG]http://img510.imageshack.us/img510/7920/jupikzpiotremvr5.jpg[/IMG][/URL] [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]mam nadzieję szukaj czerwono-siwego namiotu a w nim dwie blondyny a yorkam[/COLOR][/FONT][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]i[/COLOR][/FONT] :cool3: [FONT=Courier New][COLOR=Magenta]a jakie masz chi krótko- czy długowłose???[/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote]
nane Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Neva']Moje czi sa krotkowlose, jedna dlugowlosa.To nasz samczyk JUPIK z moim synkiem Piotrem [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5Bimg%5Dhttp://img510.imageshack.us/img510/7920/jupikzpiotremvr5.jpg%5B/img%5D"][IMG]http://img510.imageshack.us/img510/7920/jupikzpiotremvr5.jpg[/IMG][/URL][/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]śliczny :loveu: chi mi się też podobają ;) miałam nawet możliwość zakupu białej długowłosej z Węgier :razz: ale niestety mam alergię i nie mogę :shake: [/COLOR][/FONT][/CENTER]
Neva Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 No tak czi gubia siersc. Gubia ja raz w roku ..od wiosny do wiosny.:evil_lol: Nane a kto sedziuje yorki w Koszalinie??/moze zglosze moja suczke. Sama nie wiem
nane Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Neva']No tak czi gubia siersc. Gubia ja raz w roku ..od wiosny do wiosny.:evil_lol: Nane a kto sedziuje yorki w Koszalinie??/moze zglosze moja suczke. Sama nie wiem[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]będzie na yorkach Małgorzata Zakrzewska [/COLOR][/FONT][FONT=Courier New][COLOR=Magenta];)[/COLOR][/FONT] [/CENTER]
Guest Agata_B Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Neva']No tak czi gubia siersc. Gubia ja raz w roku ..od wiosny do wiosny.:evil_lol: Nane a kto sedziuje yorki w Koszalinie??/moze zglosze moja suczke. Sama nie wiem[/quote] Kiedy jest ta wystawa w koszalinie?
AmiX Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]My na pewno będziemy w Koszalinie wiec będziemy wam kibicować. Zastanawiam się czy wystawić Etienne, zgłoszenia są do 10.07 ale liczy się data wysłania??[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Wystawa jest 22.07[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Pozdrawiam Ania[/SIZE][/FONT]
AmiX Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [FONT=Tahoma]Znalazłam opłaty[/FONT] [FONT=Tahoma]Wiec jak to jest za Etienne w klasie szczeniąt zapłacę30 zł a za amstaffke w kl.pośredniej 55zł??[/FONT]
duszek01 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 tylko 55 zł:crazyeye: ,ja płace,tzn moj Tomek opłacił i chyba 70zł:roll: w klasie młodziezy:roll: Taka róznica by była:roll:
duszek01 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 mnie się wydaje ze płacisz za amstaffa 70 zł plus za szczeniaka 30:roll:
Guest Agata_B Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [FONT=Arial Narrow][SIZE=4][B]Wystawcy krajowi [/B](dotyczy wyłącznie psów zarejestrowanych w ZKwP)[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=4]- za pierwszego psa (z katalogiem) [B]70 zł [/B]][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=4]- za każdego następnego (bez katalogu) [B]55 zł[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=4]- za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) [B]30 zł[/B][/SIZE][/FONT] Co to jest ten katalog?
Recommended Posts