Ania+Milva i Ulver Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 W sierpniu wpłynęło na Miszkę: +10zł bico +20zł paula i Zbysiu +10zł Ajula Dzięki:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Wpłaty we wrzesniu: +10zł bico +20złpaula i zbysiu +100zł Gocha T +10zł Ajula Bardzo dziękuję!!!!!!!!!!!!!!! Quote
bla Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 OJ Miszku coś cisza u Ciebie . Futro na zimę gotowe ?:) Quote
Ajula Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Miszko chodzisz z Anią na grzyby do lasu? :) pokaż się, musimy zobaczyć, czy futerko na zimę przygotowane Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Mam ostatnio młyn - w sumie chyba pozytywny, bo sporo adopcji ostatnio. Jeden psiak się pochorował i ciągle do weta, do tego zimowe przygotowania,ale jak tylko się ogarne (moze komus podrzucić 10 miesięczne tornado?;) ) to Miszkowa sesja będzie!!! Misza bardzo dobrze- tzn dużo śpi, ale jak się budzi, to bryka ,humor mu dopisuje, jest obecny we wszystkim co się dzieje na podwórku . Dużo osób się boi wejść jak go widzi haha , bo nie dość , że wygląda groźne , to jeszcze od razu podlatuje , bo chce głaski i domaga się ich podskakując :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [IMG][IMG]http://i50.tinypic.com/2e3tzb9.jpg[/IMG][/IMG] ][IMG]http://i45.tinypic.com/34dq4ac.jpg[/IMG][/IMG] [IMG]http://i45.tinypic.com/i5rpz7.jpg[/IMG][/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/2ev5ezd.jpg[/IMG] [B] Wpłaty w październiku:[/B] +10zł bico +10zł Ajula +100zł Gocha T Dzięki!!:) Quote
zuzolina Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 niedźwiadek to dobrze powiedziane:evil_lol: zapraszam na bazarek l l l V Quote
Ementos Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 hej, weszłam przypadkowo (przez banerek) na ten wątek i oczywiście ściągam banerek, ale chciałam się zapytać czy nie potrzebne wam ogłoszenie na morusku lub tablicy? Służę oczywiście pomocą :) Quote
Ajula Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 pozwolę sobie odpowiedzieć w imieniu (jak sądzę) wszystkich fanów Miszka :) Pięknie dziękujemy za propozycję ogłoszeń, ale Miszki już nie będziemy ogłaszać! Zgodnie stwierdziliśmy, że on już jest starszym panem, u Ani jest już długo i na pewno uważa Ani dom za swój - a teraz jeszcze ma ważne zadanie, bo musi wychowywać małego Bartusia :D Ania powiedziała, że niech Miszka już u niej zostanie na zawsze a my z radością na to przystaliśmy. Niektórzy z nas jeszcze coś wpłacają jako wsparcie na jego utrzymanie i zabezpieczenie medyczne, ale obowiązku nie ma :) Powiedziałabym, że status Miszki można określić jako Dożywotni Dom Tymczasowy..... zgadza się Aniu? jeśli coś tu źle wytłumaczyłam, to mnie poprawcie :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ja nie wyobrażam sobie oddać Miszkę - bym się chyba zatęskniła na śmierć. Może kiedys jakiś super , hiper dom sobie tu Miszaka znajdzie sam, to będziemy się zastanawiać, ale ogłaszać go nie trzeba - niech skorzystają inne psiaki, ale dziękuję za zainteresowanie i chęci!:) Quote
Ajula Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 tak sobie myślę, że może czas zmienić tytuł wątku na jakiś mniej dramatyczny :) w sensie, że Miszka jest w Dożywotnim DT czy coś w tym stylu.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 można zmienić, ale to Stonka by musiała;) Quote
majku33krakow Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Ania+Milva i Ulver'][B]Ja nie wyobrażam sobie oddać Miszkę - bym się chyba zatęskniła na śmierć[/B]. Może kiedys jakiś super , hiper dom sobie tu Miszaka znajdzie sam, to będziemy się zastanawiać, ale ogłaszać go nie trzeba - niech skorzystają inne psiaki, ale dziękuję za zainteresowanie i chęci!:)[/QUOTE] ha ha ha ha ha ha ha Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Wpłaty na Miszkę w listopadzie: +10zł bico +10zł Ajula +100zł Gocha T +20ZŁ Paula i zbysiu Bardzo dziękujemy!!!!!!!!!!!!:) Quote
bla Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Miszko, tyyyyyyyyyyyyyyyyle śniegu, dobrze że masz futro grube ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 W grudniu doszło wsparcie od: +10zł bico +10zł Ajula +20zł paula i zbysiu +100zł gocha t Ogromnie dziękujemy!!!:) U nas w tym roku mało strzelali na wsi, Misza bez problemów przeżył sylwester . Pogoda też prawie wiosenna , więc jest dobrze! Quote
Recommended Posts