Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DZIECIAK SZUKA CHOCIAŻ TYMCZASU! TERAZ JEST PIĘKNY I KOCHANY, A BĘDZIE JESZCZE DUŻY:loveu:

Śliczny, całuśny i miziuś!:loveu: Największy z boksu- łapkę ma sporą to i mały nie urośnie ;) Liczy sobie około 8 miesięcy (na oko) i powinien znaleźć super domek wśród miłośników psów! A nie jakiś zimny beton, na którym spędzi swoje całe życie, udając że pilnuje:roll:
Znaleziony 10.05.09r. Tak naprawdę mogę go zabrać JUŻ, bo i tak na psa bez oczka chętnych kolejka czekać nie będzie:shake: Błagam dogomaniaków:modla::modla::modla:- znajdźmy małemu super domek, w którym jego niedołęstwo nie będzie brane pod uwagę!!!

Jego nr schron. 731/09, a mój 605095144.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
a nie dalo by sié ladniejszych fotok - kurcze trzeba szukac - i to szybko, ale zdjécia jakies piékne by sié przydaly

No pewnie, że będą lepsze zdjęcia, ale dzisiaj byłam za ładnie ubrana, żeby się w gównach paplać:eviltong:

Posted

beka napisał(a):
a cykniesz mu fotke?

Mogę mu cyknąc, tylko dzieci z tego boksu dość szybko znajdują domki, więc może go za chwilkę nie być ;)

Posted

no widzisz niby szybko znajdują - a taki CHojraczek od szczeniaka siedzi. Z jednej strony fakt szkoda czasu na młodziaki, bo szybko idą, ale...ale czasami jakiś nie ma szczęścia i się zasiedzi , wlasciwie takie co siedzą parę miesięcy juz się lampka powinna zapalic, no tylko kto to ma ogarnąć wszytsko :shake:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
wlasciwie takie co siedzą parę miesięcy juz się lampka powinna zapalic, no tylko kto to ma ogarnąć wszytsko :shake:

No staram się;), tylko też wszystkich psów nie jestem w stanie znać i spamiętać. Ogarnąć to jest bardzo ciężko i dlatego wynajduję młodziaki, żeby latami w schronie nie siedziały...

Posted

MartynaP napisał(a):
koperek masz szanse na jeszcze jakies zdjecia?

Już nie zrobię lepszych fotek :shake:

Chłopaczek znalazł domek! :) Ale nie taki do pilnowania, tylko taki do kochania!:multi::multi::multi: