Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mimoza-czy Twoj piesek mial kontakty socjalne z innymi psami,czy bawil sie codziennie,czy chodzil do psiej szkoly lub sami wpoiliscei jemu polecenia,czy chodzil codziennie na spacery?

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludzie -opiekunowie sa innowacyjni bo osobiscie znam przyklady ,kiedy opiekunowie:hmmmm: , dla swoich psow stosowli,lu stosuja metody lancuchowo-sznurkowo-klatkowo-balkonowa
np.psy jak galernicy przykute lancuchami do bud,malutkie kojce z ktorych psy nie opuszczaja,wiazanie psa do nogi stolu w kuchni,wiazanie psa w lazience do kranu na 8 godzin,wiazanie psa do kaloryfera w pokoju,wsadzanie do klatek na 8 godzin,przy drzwiczkach zamknietych,trzymanie psow tylko na balkonach 1,5/na 4m,wiazanie do klamki w korytarzu bez okna
To dla mnie jest niezrozumiale:shake: ,mysle ze to zle sa sny:-( Mam jednak nadzieje ,ze zwierzeta kiedys przemowia i powiedza co o nas ludziach mysla,bo to ze ales akceptuja nie znaczy ,ze robia to bo sa szczesliwe:shake:One nie maja poprostu wyjscia:placz::placz:

Posted

Klatka, a raczej taka zagroda metalowa ( kurcze nie wiem jak to sie nazywa) to fajna rzecz!
Dla przykladu dzisiaj jedziemy po beagielka do hodowcy i wszystko jest cacy, duze plastikowe legowisko juz ma, cala wyprawke zabawkowa tez, tylko wlasnie problem byl z ta klatka, bo jak bedzie chcial ktos pojechac chodzby na te 3,4h to nie mozemy zostawic takiego szczeniaka, zeby biegal sam po domu, bo po pierwsze zniszczy pol domu, po drugie przy okazji zrobi sobie krzywde, po trzecie kot go zje;) Zjechalismy wczoraj pol Krakowa w poszukiwaniu otwartego sklepu zoologicznego ktory ma takie cos i nic, wiec sie wkurzylismy i zrobilismy sami;) z desek i takiej fajnej siatki do ogrodzen prowizorycznych;) polecam!! jedyny minus to taki ze nie da sie zlozyc...:lol:

Posted

Mój szczon klatki nie ma, ale zostawiając go w domu zamykam wszystkie pokoje, jedyny pokój bez drzwi ma płotek przeciwdzieciakowy - i powstaje coś jakby klatka :) Absolutnie nie czuję się jak zbrodniarka i sadystka zostawiając go w tak ogrodzonym przedpokoju... No i ma dostęp do kuchni - tam jest miska z wodą...