bjedrona Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 nigdy nie widziałam psa, który potrafi zrobić tyle piruetów w powietrzu co Rosa :D Quote
kredka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 I jak z sunią?Już na stałe zostaje u tej pani??;) Quote
bjedrona Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Sunia zostaje u pani :). Śpi w domu, ma jedzonko, dużo miłości i w końcu własny kąt i miłą panią. Towarzysza też ma, bo pani ma też starego kundelka, ale Misiek nie bardzo interesuje się Rosą, w zasadzie to traktuje ją jak powietrze. Rosa bardzo długo mieszkała poza domem, więc kiedy pani idzie do pracy, wypuszcza ją, bo mała wydrapuje dziurę w ścianie koło drzwi, żeby ją wyswobodzić ;-). Nie biega jednak po całym osiedlu, tylko czasami wyjdzie na dwór pobawić się z dziećmi i wraca pod drzwi, pilnować mieszkania (głośno szczeka jak na taką kruszynę :D). Gdyby nawet znalazł się wcześniej niewiadomojakpiękny dom, to i tak bałabym się oddać tam Rosę, że uciekałaby tutaj... ps. aha, Rosa trochę boi się mężczyzn, jednak po incydencie z kleszczami pokochała mojego tatę.. Zawsze kiedy tato wychodzi rano z domu po samochód, Rosa biegnie za nim z klatki obok, odprowadza go do garażu i wraca pod drzwi pani :) :) jest słodka :D Quote
bjedrona Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Bardzo długo mnie tu nie było, napiszę co u Rosy :) Mieszka już tylko ze swoją panią, około roku temu Misiek niestety odszedł za TM... Sunia jest prześliczna! Chodzi z panią do fryzjera, grzecznie spaceruje na szelkach, marudzi strasznie przy jedzeniu - tylko gotowany kurczaczek się liczy ;) Zostaje już w domu oczywiście, przyzwyczaiła się do tego i nie musi biegać po osiedlu, kiedy pani wychodzi do pracy. Strasznie się cieszę, że skończyło się tak jak się skończyło. Po roku znajomości Rosy z moją Fioną, dalej nie pałają do siebie miłością, ale postępem jest, że nie warczą na swój widok, tylko ładnie się obwąchują i... każda idzie w swoją stronę ;) Quote
Recommended Posts