nika28 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Kopiuję z miau : "Tam gdzie pracuje mój TŻ, w Orońsku (koło Radomia) pojawiła się Sunia, bardzo chuda głodna i najwyraźniej karmiąca, a przed chwilą dzwonił TŻ że odkrył i już wie gdzie są szczeniaki Psina wykopała norę i tam z nimi urzęduje nie wiadomo ile ich jest, ile mają Leszek nie chce tam zaglądać, żeby ich nie wystraszyć co robić? to jest ta Suńka : Psinka jest bardzo ufna, wywala brzuszek do głaskania, nieduża do kolana..." "Już wiadomo, że młodych sztuk jest 4 jedno prawdopodobnie, weźmie ktoś z pracowników sunia na razie jest intensywnie dokarmiana a jest przeurocza bardzo często próbuje brać w pyszczek cały talerz z jedzeniem i biegnie tak z nim, rozsypując wszystko chce zanieść dzieciakom?" Prosimy o DT... :-( Quote
karluta Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Do góry chudzinko Może jest ktos z okolic do pomocy? Quote
nika28 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Jeszcze raz podniosę...... :-( POMOCY... :-( Quote
ruru Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Nika, bardzo dziękuję za założenie wątku:loveu: Już wiadomo, że piesków jest 6 :crazyeye::crazyeye::placz: zaczynają niezdarnie wychodzić , dzisiaj leszek porobi im zdjęcia Quote
akira Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ja mogę tylko niestety w tej chwili podnieść :-(:-(:-(:-( Quote
nika28 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='ruru']Nika, bardzo dziękuję za założenie wątku:loveu: Już wiadomo, że piesków jest 6 :crazyeye::crazyeye::placz: zaczynają niezdarnie wychodzić , dzisiaj leszek porobi im zdjęcia O, jesteś ruru... Czekamy na zdjęcia szczyli... :-( Czy ktoś pomoże ??? :-( Quote
ruru Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Na razie troszkę zdjęć suni: jednego szczeniaczka wziął ktoś z gości hotelowych :roll: Quote
ruru Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Zostały 4 czarne kluseczki, bo dwie już znalazły dom:loveu: Oto chłopaki, bo okazuje się, że wszystkie szczeniątka to chłopcy Przedstawiam Czarne Kluseczki: Quote
nika28 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Jakie słodkie maluchy :loveu: Cieszę się że 2 już w domkach :multi: Czas na resztę... :razz: Quote
ruru Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Piękne portreciki wykonane przez uczestników pleneru, bardzo serdecznie dziękujemy!: zdjęcia z psiej norki: może ktoś się zakocha? Quote
mortikia Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Śliczne maleństwa :loveu: Może ktoś zrobi ogłoszenia i wywiesi w Radomiu?? Quote
ruru Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 zrobiłam ogłoszenie w alegratce, trochę koślewe ale jest: szczeniaczki i ich dzielna mamusia gdyby ktoś mógł jeszcze gdzieś powrzucać to będę bardzo bardzo wdzięczna bardzo:oops::loveu: Quote
karluta Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Co słychać u maluszków i ich dzielnej mamy?:lol: Quote
nika28 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Została tylko jedna mała suczka do adopcji (bo okazało się że jest jedna), no i mama ;) Quote
ruru Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 została już jedna tylko malutka sunia(bo jednak była też dziewczynka, tż nie rozpoznał ) mała LiLi: pozostałe 5 maluchów znalazło chyba dobre domy bo 4 osoby które adoptowały to uczestnicy pleneru, osoby kochające bardzo zwierzęta i z doświadczeniem a 1 pieska adoptował pracownik Orońska(domek wychodzący:wink: ) więc będą relacje na bieżąco no i jest mamunia właśnie teraz z nimi jestem muszę sprawdzić jak sunia chodzi na smyczce jest super fajna, miziasta bardzo Troszkę suńki, nazywam ją KiKa: mała wilczyca, rozważna i romantyczna i brzuchowywalacz: zabawa mała LiLi: jestem już całkiem duuuża i świetnie bawię się sznureczkiem ojej a co to!? lepiej się schowam idę spaććć, nic mnie nie obchodzą te dziwne przyczajone stwory Quote
ruru Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Dzisiaj sunię czeka sterylizacja poprosimy o kciuki... Quote
nika28 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Kciuki bardzo mocno trzymam ! :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
ruru Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 no i niestety falstart za wcześnie na sterylizację, trzeba jeszcze poczekać od porodu powinno być min.3 miesiące:cool1: ale przynajmniej wiemy, że psina bardzo grzeczna w samochodzie nie ma najmniejszego problemu. w ogóle jest super psina Quote
tamb Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ja ostatnio tylko offy robię Pilne! Pomocy! POTRZEBNY TRANSPORT W-WA - CZĘSTOCHOWA!*Sarunia*-zwrot z adopcji! Quote
ruru Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 duzo zdjęć na miau, o tu: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=93055&postdays=0&postorder=asc&start=45 Quote
Recommended Posts