Nirse Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [SIZE=5][COLOR=DarkSlateGray]Hanacek Brawo :laola: [/COLOR][/SIZE]
hanacek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [COLOR=DarkRed][SIZE=2][B]Dzieki wszystkim za gratulacje :cool3::lol:[/B][/SIZE][/COLOR]
illamar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Jeszcze raz wielkie Gratki [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img236.imageshack.us/img236/8711/p1020876na4.jpg[/IMG][/URL]
Asiaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Illamar, pięknie dziękuję za fotkę. Na zdjęciu jest FELMERIA... Ładny wykrok, co?;)
Nitor-Nivalis Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 :multi::multi::multi:No to znowu GRATKI dla Asiaczków :multi::multi::multi:
Asiaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ewuniu, dzię-ku-je-my! Biorę przykład z Ciebie i Mumina!:loveu: Co prawda, jeszcze nie dorównujemy Mistrzom w wygrywaniu, ale równamy w górę!:lol: Pzdr.
Nitor-Nivalis Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dobra dobra :) w baskach nie pokonani :multi::multi::multi:a na finałach to też jesteście sporym zagrożeniem :multi::multi::multi::multi: Gratki :) Trzymam kciuki za klubowke :)
Asiaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Bardzo żałuję, że Was nie będzie na Klubówce, ale będziemy on-line..:lol: Pzdr.
Savannah Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Oh Lusik kochany !!! Nie moge sie napatrzec na nia:loveu: i tesknie troszke za tym slodkim pyszczkiem...za innymi slodkimi pyszczkami takze...:loveu:
Savannah Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [B]Asiaczku [/B]- wiem i to podnosi mnie na duchu !:lol:
Savannah Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Zielona Gora CAC 16.09.2007 Sedzia: Ewa Marcinkowska Zgłoszono 1 Basenji SUKI kl. młodziezy AFREYA HANACIEK Bajunga
Savannah Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Stawka z LIPSKA/Niemcy z zeszlego weekendu. PSY kl.Posrednia C-QUEST'S ECHO OF ELDORADO KOKOJAMBO'S DOGO DAKTARI kl. Championow ESCAPADE'S BRAVO OUT OF AFRICA - BOS, CACIB GREASY GUl ANANTY Kl. Otwarta ARDES ORANG E TRIUMPH APOGE ZEBU ASTHENIA SUKI kl.Mlodziezy MUTABARUGA'S HOP E ROAD 56 Kl.Posrednia KOKOJAMBO'S DOGO DHARUBA Kl.Championow ABANDA OD NEHVIZDSKE STUDANKY Kl.Otwarta AFRICAN RAINBOW'S DAKIRA PIA - CACIB, BOS, BOB, BOG2 AFRICAN MAGIC MOMENT'S EBUN AZll Mam tez dwa zdjecia z BOG... wstawie pozniej..
Savannah Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma][SIZE=2]Chorzow 16.09.2007 Sedzia :Elli Marie Klepp[/SIZE][/FONT][/B][FONT=Tahoma][SIZE=2][B] (Norwegia) + BOG [COLOR=Red] [SIZE=3][COLOR=Black]JAZZY BOY Asiaczek[/COLOR] - I ex. CWC, BOS,[/SIZE][SIZE=3][SIZE=4]BOB[/SIZE] [COLOR=Black]JELLY JOSHREEN Asiaczek [/COLOR]- I ex. CWC, BOS [COLOR=Black]KENTARO WITH ME Asiaczek [/COLOR]- I w.o Best Puppy in Breed [/SIZE][/COLOR] [SIZE=5][COLOR=Red]GRATULACJE DLA Asiaczkow!!![/COLOR][/SIZE] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [/B][/SIZE][/FONT][/FONT]
Savannah Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [SIZE=3][B][COLOR=Red]JAZZY BOY Asiaczek - [/COLOR][/B][B][SIZE=4]BOG 2 !!![/SIZE][/B][/SIZE] :loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE=5][COLOR=Red]GRATULACJE DLA ASIACZKOW![/COLOR][/SIZE]
Asiaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [B]Savannah[/B] - tradycyjnie dzieki za wstawienie informacji. Dodatkowo, BOG oceniała również p. Elli Marie KLEPP z Norwegii. [COLOR=Magenta][B]Agasia + Abotere's WAHZIRI = I miejsce w Grupie Starszej w konkurencji Młody Prezenter i potem II miejsce w Zywc. Dnia. BRAWO!!! [/B][/COLOR]Plan wykonany.:lol:
Savannah Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Asiaczek'][B]Savannah[/B] - tradycyjnie dzieki za wstawienie informacji. Dodatkowo, BOG oceniała również p. Elli Marie KLEPP z Norwegii. [/quote] Dopisalam ze ocenialam BOB +BOG :) Jeszcze raz gratki !! :loveu: Wiesz, ze ja sie bardzo ciesze z Waszego sukcesu!
Nirse Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Savannah'][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma][SIZE=2]Chorzow 16.09.2007 Sedzia :Elli Marie Klepp[/SIZE][/FONT][/B][FONT=Tahoma][SIZE=2][B] (Norwegia) + BOG [COLOR=Red] [SIZE=3][COLOR=Black]JAZZY BOY Asiaczek[/COLOR] - I ex. CWC, BOS,[/SIZE][SIZE=3][SIZE=4]BOB[/SIZE] [COLOR=Black]JELLY JOSHREEN Asiaczek [/COLOR]- I ex. CWC, BOS [COLOR=Black]KENTARO WITH ME Asiaczek [/COLOR]- I w.o Best Puppy in Breed [/SIZE][/COLOR] [SIZE=5][COLOR=Red]GRATULACJE DLA Asiaczkow!!![/COLOR][/SIZE] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [/B][/SIZE][/FONT][/FONT][/quote] [SIZE=5]ściski dla Asiaczków:)..widziałem to na żywo:)...[SIZE=2][COLOR=Navy]a ja ze swoją whippetką też debiutowałem w młodzieży i exc 1 , Zwycięstwo Młodzieży:multi:..Fionka w domu się kuruję i ma się dobrze:multi:[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
Savannah Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 basenjifiona no to dla Ciebie rowniez GRATULACJE :):)
Asiaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='basenjifiona'][SIZE=5]ściski dla Asiaczków:)..widziałem to na żywo:)...[SIZE=2][COLOR=Navy]a ja ze swoją whippetką też debiutowałem w młodzieży i exc 1 , Zwycięstwo Młodzieży:multi:..[B]Fionka w domu się kuruję i ma się dobrze:multi:[/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/quote] Dziękujemy, napisz mi na PW lub maila jak Fionka, OK? Pzdr.
Nirse Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Savannah']basenjifiona no to dla Ciebie rowniez GRATULACJE :):)[/quote] [COLOR=DarkGreen][SIZE=4] Dziękuję :smile: [/SIZE][/COLOR]
cavallo Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Dawno mnie nie było i mam ogromne zaległości w gratulacjach... :oops: Zawsze jednak trzymam mocno kciuki!!! :loveu: Cieszę się ogromnie, ze Keniol tak pięknie wypadł w Chorzowie!!! Gratulacje ogromne!!!!!! :multi:
cavallo Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Wiem Asiaczku i doceniam to bardzo!!!! :multi:
Recommended Posts