Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli chcesz ( z czego się ogromnie cieszę) pieska "z papierami" to najlepiej skontaktuj sie z wrocławskim oddziałem ZK:

[url]http://www.zkwp-wroclaw.org.pl/start_frames.htm[/url]

jest tam i hodowla "yorków" i aktualnie szczeniaki a dodatkowo nawet jesli nie zamierzasz wystawiać pieska dobrze jest nawiązać kontakt z sekcją tej rasy- na pewno chętnie Ci pomogą i w wyborze pieska i dalszej jego drodze.
Na forum raczej adresów nie dostaniesz bo jak dla mnie byłaby to zabroniona tu reklama:shake:

Posted

Z góry przepraszam, jeżeli umieściłam ten wątek w złym miejscu, ale jestem tutaj pierwszy raz i nie wiedziałam dokładnie. A więc tak: planuję kupić yorka około 20 czerca. Niestety, jest to mój pierwszy pies i nie orientuję się, jeśli chodzi o adresy dobrych hodowli. Szukałam w internecie, ale prawie nic nie znalazłam :shake:. Podjęłam decyzję, że nie będę jej rozmnażać i wozić na wystawy, bo jestem zbyt mało doświadczona i do tego mam 15 lat. Tak więc najbardziej odpowiadałaby mi suczka z rozdowodem, ale bez uprawnień hodowlanych (muszę zwracać uwagę na cenę, bo to nie ja jestem sponsorem). Nie wiecie ile taka psinka mogłaby kosztować??? Bardzo proszę o adresy i numery telefonów hodowli do 100km od Bolesławca(np. Legnica, Wrocław, Jelenia Góra itp.) na adres [email][email protected][/email]

Posted

[url=http://www.yorkland.pl/index.php?option=com%5Fbookmarks&Itemid=1&catid=12&lang=pl%5FPL]Yorkshire Terrier :: YorkLand.pl - Wpisy / Wybierz > / Hodowle/Breedings / podlaskie[/url]

Tu coś masz;)