J.G Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Migotka Czy ty znasz hodowlę "Andre Mirosa"? Quote
Migotka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Tak znam te hodowle ... tam kupiłam swoje pieski -Biewery. Quote
J.G Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Dziękuję,rozumiem że swoje pieski kupiłaś od prekursorki tej rasy w naszym kraju.Są urocze,życzę sukcesów hodowlanych i wystawowych i szybkiego uznania rasy przez FCI.:multi::multi::multi: Quote
Mraulina Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Migotka kupiła swoje pieski u P. Mirosa w Niemczech. To Migotka jest prekursorem rasy w Polsce! Quote
J.G Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='Mraulina']Migotka kupiła swoje pieski u P. Mirosa w Niemczech. To Migotka jest prekursorem rasy w Polsce![/quote] Poprzedni post zle napisałem,przepraszam. Wiem o tym że pierwszą parę sprowadziła z Lipska p.M.Kłosowska.:multi: Quote
Recommended Posts