majuska Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Frotka patrzy się na to z politowaniem i pewnie mysli sobie: jedz dziecko, jedz, karmy ci u nas dostatek Myślałby kto:evil_lol::evil_lol:...jak sobie przypomnę te oczęta wpatrzone w suchą bułkę, którą jadłam....:evil_lol::evil_lol: Quote
mala_czarna Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 majuska napisał(a):Myślałby kto:evil_lol::evil_lol:...jak sobie przypomnę te oczęta wpatrzone w suchą bułkę, którą jadłam....:evil_lol::evil_lol: Bo to Ty ją nauczyłaś żreć te bułki i chleb!! I teraz przed sąsiadami się wstydzę, bo Frotka zagłodzona, jak na dwór wychodzi to chleb gołębiom kradnie! :evil_lol::eviltong: Quote
rita60 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 No tak.bez uszków i do tego zagłodzona:evil_lol::p Quote
mala_czarna Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 rita60 napisał(a):No tak.bez uszków i do tego zagłodzona:evil_lol::p Specjalnie dla Was zrobię dzisiaj zdjęcie uszu, bo obawiam się, że lada moment TOZ mi nalot zrobi :lol: Quote
rita60 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 mala_czarna napisał(a):Specjalnie dla Was zrobię dzisiaj zdjęcie uszu, bo obawiam się, że lada moment TOZ mi nalot zrobi :lol: TOZ,to maly pikuś...sięgniemy dalej:diabloti: Quote
mala_czarna Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Nijak nie dała namówić się na postawienie ucholków. Musiałam sama zadziałać :roll::eviltong: 1. nie mamy uszu! 2. jednak mamy prawe ucho! 3. mamy i lewe ucho ;) 4. Mamy oba! Uff :evil_lol: Quote
rita60 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 No teraz jestem spokojniejsza:p,buziak w ten czarny nochal:loveu: Quote
majuska Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 A mnie to większe wygląda na jakiegoś niedźwiadka:eviltong: Quote
mala_czarna Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 majuska napisał(a):A mnie to większe wygląda na jakiegoś niedźwiadka:eviltong: Jak ją obetnę to znowu będę słyszeć durne komentarze sąsiadów. Czy pani ma kolejnego psa??? Ależ nie, to przecież Frotka jest! Jaka tam Frotka. Tamta była strasznie kudłata! :) Quote
majuska Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 A mów , że masz nowego psa i że tamten na smalec poszedł to się odczepią :) Quote
mala_czarna Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 W środę w końcu fryzjerka przychodzi, a jeszcze dzisiaj wstawiam fotki niedźwiadka z dzisiejszego spaceru :evil_lol: Sporo tego będzie, więc jak się komuś nie chce to niech nie ogląda :eviltong: Strasznie ciężko Froci robić zdjęcia, bo albo leci jak czubek, albo tarza się w trawie, albo w ogóle ma mnie w poważaniu ;) Quote
mala_czarna Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Jeszcze kilka. Przepraszam, że takie duże, ale nie umiem zmniejszyć :shake: Quote
mala_czarna Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 I najładniejsze na koniec :) Na jednym mi zwiała z kadru zanim cyknęłam zdjęcie :) Quote
mala_czarna Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Wiecie, że jeszcze 3 miesiące i 2 lata już będą jak Frocia przyjechała? Strasznie się bałam, że coś będzie nie tak, że Julki nie polubi, a tu proszę; jak z bicza strzelił, i nikt nikogo nie zagryzł, nie zginął w lesie :) Quote
rita60 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 mala_czarna napisał(a):Wiecie, że jeszcze 3 miesiące i 2 lata już będą jak Frocia przyjechała? Strasznie się bałam, że coś będzie nie tak, że Julki nie polubi, a tu proszę; jak z bicza strzelił, i nikt nikogo nie zagryzł, nie zginął w lesie :) Ale Julki nie ma na fotach:mad: Oj tak,czas leci....... Quote
mala_czarna Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 rita60 napisał(a):Ale Julki nie ma na fotach:mad: Oj tak,czas leci....... Julka ma swoją Panią to niech ją sobie fotografuje :eviltong:;) Quote
rita60 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='mala_czarna']Julka ma swoją Panią to niech ją sobie fotografuje :eviltong:;) Niedobra.....:razz: Zerknij na ta mała:shake: http://www.dogomania.pl/threads/208287-Nie-mog%C4%99-zapomnie%C4%87-jej-pi%C4%99knych-ale-smutnych-oczu...DT-na-cito...b%C5%82agam-!!!!!!!!! Quote
Neczka Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Widać na zdjęciach, że Frocia ma się dobrze ;) ...a czy mi się wydaje, czy dziewczynce się troszkę przytyło ? :diabloti: Quote
mala_czarna Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Neczka napisał(a):Widać na zdjęciach, że Frocia ma się dobrze ;) ...a czy mi się wydaje, czy dziewczynce się troszkę przytyło ? :diabloti: Ale Cię dźwięknę zaraz! :-(Schudła teraz kilogram! Nie przychodziłas do nas dawno, to teraz masz! :eviltong: Quote
Neczka Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Przepraszam, przepraszam :D ...ale ja wcale nie powiedziałam, że Frocia nie jest przepięknością terrierową - bo przecież każdy widzi jaka ona piękna, więc nie trzeba tego pisać. Ostatnimi czasy dosyć często zdarza się nam jeździć do Warszawy z psiakami, trzeba będzie się spotkać ! :eviltong: Quote
Recommended Posts