Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Frotka patrzy się na to z politowaniem i pewnie mysli sobie: jedz dziecko, jedz, karmy ci u nas dostatek

Myślałby kto:evil_lol::evil_lol:...jak sobie przypomnę te oczęta wpatrzone w suchą bułkę, którą jadłam....:evil_lol::evil_lol:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Myślałby kto:evil_lol::evil_lol:...jak sobie przypomnę te oczęta wpatrzone w suchą bułkę, którą jadłam....:evil_lol::evil_lol:

Bo to Ty ją nauczyłaś żreć te bułki i chleb!! I teraz przed sąsiadami się wstydzę, bo Frotka zagłodzona, jak na dwór wychodzi to chleb gołębiom kradnie! :evil_lol::eviltong:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Specjalnie dla Was zrobię dzisiaj zdjęcie uszu, bo obawiam się, że lada moment TOZ mi nalot zrobi :lol:

TOZ,to maly pikuś...sięgniemy dalej:diabloti:

Posted

Nijak nie dała namówić się na postawienie ucholków. Musiałam sama zadziałać :roll::eviltong:

1. nie mamy uszu!

2. jednak mamy prawe ucho!

3. mamy i lewe ucho ;)

4. Mamy oba! Uff :evil_lol:

Posted

majuska napisał(a):
A mnie to większe wygląda na jakiegoś niedźwiadka:eviltong:

Jak ją obetnę to znowu będę słyszeć durne komentarze sąsiadów. Czy pani ma kolejnego psa??? Ależ nie, to przecież Frotka jest! Jaka tam Frotka. Tamta była strasznie kudłata! :)

• 2 weeks later...
Posted

W środę w końcu fryzjerka przychodzi, a jeszcze dzisiaj wstawiam fotki niedźwiadka z dzisiejszego spaceru :evil_lol: Sporo tego będzie, więc jak się komuś nie chce to niech nie ogląda :eviltong: Strasznie ciężko Froci robić zdjęcia, bo albo leci jak czubek, albo tarza się w trawie, albo w ogóle ma mnie w poważaniu ;)

Posted

Wiecie, że jeszcze 3 miesiące i 2 lata już będą jak Frocia przyjechała? Strasznie się bałam, że coś będzie nie tak, że Julki nie polubi, a tu proszę; jak z bicza strzelił, i nikt nikogo nie zagryzł, nie zginął w lesie :)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Wiecie, że jeszcze 3 miesiące i 2 lata już będą jak Frocia przyjechała? Strasznie się bałam, że coś będzie nie tak, że Julki nie polubi, a tu proszę; jak z bicza strzelił, i nikt nikogo nie zagryzł, nie zginął w lesie :)

Ale Julki nie ma na fotach:mad:
Oj tak,czas leci.......

Posted

Neczka napisał(a):
Widać na zdjęciach, że Frocia ma się dobrze ;) ...a czy mi się wydaje, czy dziewczynce się troszkę przytyło ? :diabloti:

Ale Cię dźwięknę zaraz! :-(Schudła teraz kilogram! Nie przychodziłas do nas dawno, to teraz masz! :eviltong:

Posted

Przepraszam, przepraszam :D ...ale ja wcale nie powiedziałam, że Frocia nie jest przepięknością terrierową - bo przecież każdy widzi jaka ona piękna, więc nie trzeba tego pisać.
Ostatnimi czasy dosyć często zdarza się nam jeździć do Warszawy z psiakami, trzeba będzie się spotkać ! :eviltong: