Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy to co się dla Froci szykuje musi być , aż tak pilnie strzeżoną tajemnicą??
Na tym wątku jest trochę osób którym na Froci i jej szczęściu bardzo zależy, wygląda na to Frociaku, że Twoim oddanym i wiernym wielbicielkom - kibickom pozostaje wierzyć , że Twoje szczęście jest niedaleko i trzymać mocno kciuki....:roll:

Posted

[quote name='majuska']Czy to co się dla Froci szykuje musi być , aż tak pilnie strzeżoną tajemnicą??
Na tym wątku jest trochę osób którym na Froci i jej szczęściu bardzo zależy, wygląda na to Frociaku, że Twoim oddanym i wiernym wielbicielkom - kibickom pozostaje wierzyć , że Twoje szczęście jest niedaleko i trzymać mocno kciuki....:roll:[/quote]

Nie, to żadna tajemnica, po prostu na PW omawiamy formalności:smile:

Posted

[quote name='majuska']Czy to co się dla Froci szykuje musi być , aż tak pilnie strzeżoną tajemnicą??
Na tym wątku jest trochę osób którym na Froci i jej szczęściu bardzo zależy, wygląda na to Frociaku, że Twoim oddanym i wiernym wielbicielkom - kibickom pozostaje wierzyć , że Twoje szczęście jest niedaleko i trzymać mocno kciuki....:roll:[/quote]

Jak widać Majuska - MUSI ...

Trzymam kciuki za udanę adopcję.

Posted

[quote name='albiemu']Jak widać Majuska - MUSI ...

Trzymam kciuki za udanę adopcję.[/quote]

Oj dziewczyny, no co Wy takie :oops:
Neczka może wszystko napisać, a ja tak tajemniczo, bo nie chcę zapeszyć po prostu.
A zwięźle i na temat? Tak. Chcę adoptować Frotkę.

Posted

bardzo się cieszę :) i dzięki!!!!! Skoro to jeszcze nic na 100% to trzymam kciuki :)

Mała Czarna, przepraszam, ale przez niedomówienia to już nieraz problemy były a złe doświadczenia uczą ...

:) Frotka masz szansę :)

Posted

[quote name='albiemu']bardzo się cieszę :) i dzięki!!!!! Skoro to jeszcze nic na 100% to trzymam kciuki :)

[/quote]

Te 100% to tylko kwestia transportu. Ja nie mam samochodu, a nie wyobrażam sobie, żeby taki szmat drogi wracać z Frotką pociągiem bądź autobusem. Ma się rozumieć to nie kwestia mojego wygodnictwa, gdyby ktoś pytał :shake:

Posted

mała czarna , nie złość się:eviltong:, ja po prostu uwielbiam Frocię i nawet nie wiesz jak sie cieszę, a jeżeli chodzi o transport to jak tylko się da to chętnie pomożemy, a to ci Frocia zaczarowała Cię, co????

Posted

... i po to jest wątek aby pisać o takich sprawach, że problem z transportem ...

Nie rozumiem dlaczego nie pisałyście wcześniej? Miałam kogoś kto do Warszawy jechał i z pocałowaniem ręki by pomógł i za freee ... mogłaś mieć Frotkę już u siebie ...

[B]Ręce opadają, piszcie ludzie o takich sprawach ....[/B]

Będziemy coś myśleć o transporcie.

Posted

[quote name='mala_czarna']Ano z Wawki. Troszkę daleko[/quote]
Daleko to my mamy nad morze, ale do Wawki to jeszcze nie ma tragediii;)
Na pewno coś wykombinujemy jak trzeba będzie!!!

Posted

No dobrze, kajam się i biję w pierś. Mogłam pisać tutaj, po ludzku, a nie załatwiać na PW, ale chciałam od Neczki kilka informacji o Froci uzyskać.
Te informacje dotyczyły głównie tego, czy Frotka zaakceptuje towarzystwo 4-miesięcznej yorczki. :roll:

Posted

[quote name='albiemu']... i po to jest wątek aby pisać o takich sprawach, że problem z transportem ...

Nie rozumiem dlaczego nie pisałyście wcześniej? Miałam kogoś kto do Warszawy jechał i z pocałowaniem ręki by pomógł i za freee ... mogłaś mieć Frotkę już u siebie ...

[B]Ręce opadają, piszcie ludzie o takich sprawach ....[/B]

Będziemy coś myśleć o transporcie.[/quote]

Ale spokojnie....
Temat jest swieżutki, zdaje się wczorajszy, dziś się coś urodziło, więc dziś Mała Czarna napisała, że ma problem z transportem...

Posted

nie ma się co kajać, trzeba pomóc ... ;)

Majuska ja podpytam kolegę czy wybiera się jeszcze do stolicy, dam znać.

Gusia0106 - ja nie dociekam już od kiedy, jest w porządku, szukamy transportu - napewno pasuje zmienić tytuł wątku ...

Posted

[quote name='majuska']

może masz jeszcze jakieś pytanka odnośnie Froci?? (ale emocje:lol:)[/quote]

Tylko takie, czy zaakceptuje obecność małej yorczki. Ja wiem, że nikt nie czyta Frotce w myślach, ale Wy wiecie jak Frocia reaguje na inne psiaki.
O zdrowie nie pytam, bo cały wątek przeczytałam. Po za tym, jestem cholernie przeczulona, i zaraz po adopcji planuję wizytę w mojej ulubionej lecznicy.
Oj, mam rzeczywiście jeszcze jedno pytanie;) Co Frotka lubi jeść, i jak chodzi na smyczy. Długich spacerków to zdaje się nie lubi? ;)

Posted

... tutaj nie pomogę bo nie miałam przyjemności Frotki poznać, ale dziewczyny napewno chętnie odpowiedzą :)

Napisz coś więcej o swoim yorku, jakim jest psiakiem? Kiedyś miałam u siebie przez jakiś czas yorka i był wulkanem energii :D heheh

Posted

[quote name='albiemu']

Napisz coś więcej o swoim yorku, jakim jest psiakiem? Kiedyś miałam u siebie przez jakiś czas yorka i był wulkanem energii :D heheh[/quote]

No ściemniać nie będę. Yorczka jest jak tornado :roll:
Na spacerach zaczepia wszystkie psy, głównie te większe od siebie, chce się bez przerwy bawić. W zasadzie spokój jest tylko w godzinach jej drzemki ;)

Posted

czyli - jak dobrze, że śpisz :D ...

Ja przyznaje byłam w szoku jak widziałam zamiast psa, rozmazane obrazy w swoim mieszkaniu bo w takim pędzie była często ...
Ogólnie przymilaśna jak już się ją złapało i nie dłużej do głasków niż minuta, albo dwie. Wszędobylska, ciekawska ... to mi utknęło :) Fajne psisko ...

Posted

[quote name='mala_czarna']Tylko takie, czy zaakceptuje obecność małej yorczki. Ja wiem, że nikt nie czyta Frotce w myślach, ale Wy wiecie jak Frocia reaguje na inne psiaki.
O zdrowie nie pytam, bo cały wątek przeczytałam. Po za tym, jestem cholernie przeczulona, i zaraz po adopcji planuję wizytę w mojej ulubionej lecznicy.
Oj, mam rzeczywiście jeszcze jedno pytanie;) Co Frotka lubi jeść, i jak chodzi na smyczy. Długich spacerków to zdaje się nie lubi? ;)[/quote]
Trochę juz pewnie wiesz od Neczki i z wątku, ale ja mogę dodać od siebie, że Frocia chodzi ładnie na smyczce bo z nią byłam parę razy, jest bardzo spokojna na tych spacerkach i rzeczywiście nie miała ochoty na długie spacerowanie ( ale to może z powodu swoich dolegliwości popostrzałowych, hmmm, kto wie... ) A jeżeli chodzi o apetyt to Frocia bardzo chętnie POCHŁANIA wszystko ( nawet sucha karmę, co nie wszystkie psiaki lubią ) Ogólnie sprawia wrażenie spokojnego psiaka, uwielbia pieszczoty, wkłada pyszczek do ręki i przyjmuje bez końca mizianki, przebywała w schronisku w towarzystwie innych psiaków, bo na początku długo w biurze leżała i miała kontakt z różnymi pieskami i było ok, teraz ostatnio biegała po wybiegu z 2 suczkami i kolegą i też spokój był. Myślę, że powinny sie z Twoją yorczką dogadać. Frocia jest też miłośniczką kopania dołeczków różnej wielkości i pewnie to będzie jej ulubione zajęcie na spacerkach.:evil_lol:

Posted

[quote name='mala_czarna']No ściemniać nie będę. Yorczka jest jak tornado :roll:
Na spacerach zaczepia wszystkie psy, głównie te większe od siebie, chce się bez przerwy bawić. W zasadzie spokój jest tylko w godzinach jej drzemki ;)[/quote]
He, he terierzyca:evil_lol:
Frocia wprowadziłaby odrobinę zrównoważenia, chociaz czy ja wiem....:hmmmm:;) w końcu to też terierzyca:evil_lol: