albiemu Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 zawsze mnie cieszą Majuska Twoje wyjazdy do schroniska bo wiadomości, zdjęcia ... SUPER!!! Trzymam kciuki za Frocię ;) Quote
majuska Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Czy to co się dla Froci szykuje musi być , aż tak pilnie strzeżoną tajemnicą?? Na tym wątku jest trochę osób którym na Froci i jej szczęściu bardzo zależy, wygląda na to Frociaku, że Twoim oddanym i wiernym wielbicielkom - kibickom pozostaje wierzyć , że Twoje szczęście jest niedaleko i trzymać mocno kciuki....:roll: Quote
mala_czarna Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='gusia0106']Ja też pozałatwiałam z Neczką na PW ;), i że tak sobie powiem - trzymam kciuki :lol:[/quote] Gusia, dzięki!! :oops: :loveu: Quote
mala_czarna Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='majuska']Czy to co się dla Froci szykuje musi być , aż tak pilnie strzeżoną tajemnicą?? Na tym wątku jest trochę osób którym na Froci i jej szczęściu bardzo zależy, wygląda na to Frociaku, że Twoim oddanym i wiernym wielbicielkom - kibickom pozostaje wierzyć , że Twoje szczęście jest niedaleko i trzymać mocno kciuki....:roll:[/quote] Nie, to żadna tajemnica, po prostu na PW omawiamy formalności:smile: Quote
albiemu Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='majuska']Czy to co się dla Froci szykuje musi być , aż tak pilnie strzeżoną tajemnicą?? Na tym wątku jest trochę osób którym na Froci i jej szczęściu bardzo zależy, wygląda na to Frociaku, że Twoim oddanym i wiernym wielbicielkom - kibickom pozostaje wierzyć , że Twoje szczęście jest niedaleko i trzymać mocno kciuki....:roll:[/quote] Jak widać Majuska - MUSI ... Trzymam kciuki za udanę adopcję. Quote
mala_czarna Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='albiemu']Jak widać Majuska - MUSI ... Trzymam kciuki za udanę adopcję.[/quote] Oj dziewczyny, no co Wy takie :oops: Neczka może wszystko napisać, a ja tak tajemniczo, bo nie chcę zapeszyć po prostu. A zwięźle i na temat? Tak. Chcę adoptować Frotkę. Quote
albiemu Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 bardzo się cieszę :) i dzięki!!!!! Skoro to jeszcze nic na 100% to trzymam kciuki :) Mała Czarna, przepraszam, ale przez niedomówienia to już nieraz problemy były a złe doświadczenia uczą ... :) Frotka masz szansę :) Quote
majuska Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='mala_czarna']Nie, to żadna tajemnica, po prostu na PW omawiamy formalności:smile:[/quote] Aaaaachaaaa, no to wszystko już jest jasne.....:rolleyes: Quote
mala_czarna Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='albiemu']bardzo się cieszę :) i dzięki!!!!! Skoro to jeszcze nic na 100% to trzymam kciuki :) [/quote] Te 100% to tylko kwestia transportu. Ja nie mam samochodu, a nie wyobrażam sobie, żeby taki szmat drogi wracać z Frotką pociągiem bądź autobusem. Ma się rozumieć to nie kwestia mojego wygodnictwa, gdyby ktoś pytał :shake: Quote
mala_czarna Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='albiemu']mała czarna a skąd jesteś?[/quote] Ano z Wawki. Troszkę daleko Quote
majuska Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 mała czarna , nie złość się:eviltong:, ja po prostu uwielbiam Frocię i nawet nie wiesz jak sie cieszę, a jeżeli chodzi o transport to jak tylko się da to chętnie pomożemy, a to ci Frocia zaczarowała Cię, co???? Quote
albiemu Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ... i po to jest wątek aby pisać o takich sprawach, że problem z transportem ... Nie rozumiem dlaczego nie pisałyście wcześniej? Miałam kogoś kto do Warszawy jechał i z pocałowaniem ręki by pomógł i za freee ... mogłaś mieć Frotkę już u siebie ... [B]Ręce opadają, piszcie ludzie o takich sprawach ....[/B] Będziemy coś myśleć o transporcie. Quote
majuska Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='mala_czarna']Ano z Wawki. Troszkę daleko[/quote] Daleko to my mamy nad morze, ale do Wawki to jeszcze nie ma tragediii;) Na pewno coś wykombinujemy jak trzeba będzie!!! Quote
mala_czarna Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 No dobrze, kajam się i biję w pierś. Mogłam pisać tutaj, po ludzku, a nie załatwiać na PW, ale chciałam od Neczki kilka informacji o Froci uzyskać. Te informacje dotyczyły głównie tego, czy Frotka zaakceptuje towarzystwo 4-miesięcznej yorczki. :roll: Quote
gusia0106 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='albiemu']... i po to jest wątek aby pisać o takich sprawach, że problem z transportem ... Nie rozumiem dlaczego nie pisałyście wcześniej? Miałam kogoś kto do Warszawy jechał i z pocałowaniem ręki by pomógł i za freee ... mogłaś mieć Frotkę już u siebie ... [B]Ręce opadają, piszcie ludzie o takich sprawach ....[/B] Będziemy coś myśleć o transporcie.[/quote] Ale spokojnie.... Temat jest swieżutki, zdaje się wczorajszy, dziś się coś urodziło, więc dziś Mała Czarna napisała, że ma problem z transportem... Quote
albiemu Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 nie ma się co kajać, trzeba pomóc ... ;) Majuska ja podpytam kolegę czy wybiera się jeszcze do stolicy, dam znać. Gusia0106 - ja nie dociekam już od kiedy, jest w porządku, szukamy transportu - napewno pasuje zmienić tytuł wątku ... Quote
majuska Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 No dobra , dobra spokojnie, czy tylko mała czarna na 100% jest zdecydowana ??? może masz jeszcze jakieś pytanka odnośnie Froci?? (ale emocje:lol:) Quote
mala_czarna Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='majuska'] może masz jeszcze jakieś pytanka odnośnie Froci?? (ale emocje:lol:)[/quote] Tylko takie, czy zaakceptuje obecność małej yorczki. Ja wiem, że nikt nie czyta Frotce w myślach, ale Wy wiecie jak Frocia reaguje na inne psiaki. O zdrowie nie pytam, bo cały wątek przeczytałam. Po za tym, jestem cholernie przeczulona, i zaraz po adopcji planuję wizytę w mojej ulubionej lecznicy. Oj, mam rzeczywiście jeszcze jedno pytanie;) Co Frotka lubi jeść, i jak chodzi na smyczy. Długich spacerków to zdaje się nie lubi? ;) Quote
albiemu Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ... tutaj nie pomogę bo nie miałam przyjemności Frotki poznać, ale dziewczyny napewno chętnie odpowiedzą :) Napisz coś więcej o swoim yorku, jakim jest psiakiem? Kiedyś miałam u siebie przez jakiś czas yorka i był wulkanem energii :D heheh Quote
mala_czarna Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='albiemu'] Napisz coś więcej o swoim yorku, jakim jest psiakiem? Kiedyś miałam u siebie przez jakiś czas yorka i był wulkanem energii :D heheh[/quote] No ściemniać nie będę. Yorczka jest jak tornado :roll: Na spacerach zaczepia wszystkie psy, głównie te większe od siebie, chce się bez przerwy bawić. W zasadzie spokój jest tylko w godzinach jej drzemki ;) Quote
albiemu Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 czyli - jak dobrze, że śpisz :D ... Ja przyznaje byłam w szoku jak widziałam zamiast psa, rozmazane obrazy w swoim mieszkaniu bo w takim pędzie była często ... Ogólnie przymilaśna jak już się ją złapało i nie dłużej do głasków niż minuta, albo dwie. Wszędobylska, ciekawska ... to mi utknęło :) Fajne psisko ... Quote
majuska Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='mala_czarna']Tylko takie, czy zaakceptuje obecność małej yorczki. Ja wiem, że nikt nie czyta Frotce w myślach, ale Wy wiecie jak Frocia reaguje na inne psiaki. O zdrowie nie pytam, bo cały wątek przeczytałam. Po za tym, jestem cholernie przeczulona, i zaraz po adopcji planuję wizytę w mojej ulubionej lecznicy. Oj, mam rzeczywiście jeszcze jedno pytanie;) Co Frotka lubi jeść, i jak chodzi na smyczy. Długich spacerków to zdaje się nie lubi? ;)[/quote] Trochę juz pewnie wiesz od Neczki i z wątku, ale ja mogę dodać od siebie, że Frocia chodzi ładnie na smyczce bo z nią byłam parę razy, jest bardzo spokojna na tych spacerkach i rzeczywiście nie miała ochoty na długie spacerowanie ( ale to może z powodu swoich dolegliwości popostrzałowych, hmmm, kto wie... ) A jeżeli chodzi o apetyt to Frocia bardzo chętnie POCHŁANIA wszystko ( nawet sucha karmę, co nie wszystkie psiaki lubią ) Ogólnie sprawia wrażenie spokojnego psiaka, uwielbia pieszczoty, wkłada pyszczek do ręki i przyjmuje bez końca mizianki, przebywała w schronisku w towarzystwie innych psiaków, bo na początku długo w biurze leżała i miała kontakt z różnymi pieskami i było ok, teraz ostatnio biegała po wybiegu z 2 suczkami i kolegą i też spokój był. Myślę, że powinny sie z Twoją yorczką dogadać. Frocia jest też miłośniczką kopania dołeczków różnej wielkości i pewnie to będzie jej ulubione zajęcie na spacerkach.:evil_lol: Quote
majuska Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='mala_czarna']No ściemniać nie będę. Yorczka jest jak tornado :roll: Na spacerach zaczepia wszystkie psy, głównie te większe od siebie, chce się bez przerwy bawić. W zasadzie spokój jest tylko w godzinach jej drzemki ;)[/quote] He, he terierzyca:evil_lol: Frocia wprowadziłaby odrobinę zrównoważenia, chociaz czy ja wiem....:hmmmm:;) w końcu to też terierzyca:evil_lol: Quote
mala_czarna Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='majuska'] Frocia wprowadziłaby odrobinę zrównoważenia,:evil_lol:[/quote] Liczę na to. Może trochę tę małą utemperuje! :loveu: Quote
Recommended Posts