pszym Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Witam, Nazywam się Rollo, jestem prawie 10 miesiecznym foxem krótkowłosym, którego rozpiera energia. Golden Borys, mój kumpel z kanapy czasem juz wymięka i nie ma siły sie ze mną bawić (no dobra, trochę wiecej waży i jest trochę większy, i lubi spać, ale ja wyżej skaczę ;o). Generalnie szukam foxio-terierowego towarzystwa do zabawy. Także chłopaki i dziewczyny - moze macie ochotę umówić się ze mną na spacer??? Poskaczemy razem. Acha, mam fajne piszczące piłeczki (kiedys to się podobno na znaczki pocztowe umawiało ;o).. To jakbyście się zdecydowali to odezwijcie się albo na forum, albo na maila mojej pani - [email protected]. Ona obiecała, ze poszuka mi fajowego towarzystwa. To sie ma ziomale, Rollo Quote
pszym Posted January 25, 2005 Author Posted January 25, 2005 Naprawdę nikt nie chce iść ze mną, moją panią i panem na spacer???? A taki fajowy las koło mnie jest... i tak sobie mozna pobrykać fajnie na polance... Szkoda.... Rollo Quote
Fuka Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 ja bym chciała, ale mam daleko :( tak sobie mysle, że Łatka pewnie będzie chetna, no i Gringo jak zacznie wychodzić na spacery, no i Czika Agi cos ostatnio zaczeła dom roznosić, wiec pewnie by jej sie przydało jakies wspolne wyładowywanie energii... Troche cierpliwości - towarzystwo się na pewno znajdzie:D A tymczasem napiszcie więcej o sobie i najlepiej wklejcie jakies zdjecia :P Quote
iwa Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 My tez bysmy chcieli, bo socjalizacja mojemu psu bardzo sie przyda. Ja mam yorka, ale jak nas chcecie to sie z wami chetnie umowimy. :D Quote
iwa Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Jak ktos jest zainteresowany spacerkiem to zapraszamy o 13 w niedziele pod Pomnikiem Jazdy Polskiej na Polach Mokotowskich. Quote
iwa Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Wind napisał(a):iwa, Moze my przyjedziemy :hmmmm: To moze w koncu sie spotkamy. :P Juz 1,5 roku na dogomanii jestem i wlasciwie od poczatku Cie wirtualnie znam, wiec moze wkoncu bysmy sie poznaly. Bedzie jeszcze pare osob ze sznaucerkow. Na pewno bedzie fajnie. Quote
Wind Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 iwa, I pomyslec, ze ten topik dotyczyl glownie foxow ;) A tu yorki i sznaucery go zdominuja ;) Foxy - gdzie jestescie? Majka w swym psim dziecinstwie miala kolezanke foxterierke w podobnym wieku co moja sucz. Niestety ... po paru miesiacach skonczyl sie kontrakt wlascicielom foxa na prace w Polsce i wszyscy razem wyjechali do domu w Australii :( Bardzo to przezylysmy, mimo ze Majka byla regularnie skubana, drapana, obijana i podgryzana przez foxterierke :lol: Quote
tanita Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Zglasza się fox gładki, ale uprzedzam, że tego kolegę to już roznosi 8) . Na razie jest na kwarantannie, ale jak tylko minie to wszystko się może zdarzyć i na pewno chętnie wykorzysta każdą okazje, żeby pobrykac z pobratymcami i dobrze, że we własnym gronie bo nie będzie trzeba nikomu tłumaczyć dlaczego te teriery takie mobilne są :lol: . Znam jeszcze bardzo ładna i młodziutką foksią suczkę, ale to może niech jej Pani się wypowie :) Quote
pszym Posted January 28, 2005 Author Posted January 28, 2005 Witam, No to czekamy, aż się skończy kwarantanna! Quote
pszym Posted January 28, 2005 Author Posted January 28, 2005 Niestety my w niedzielę odpadamy...Mamy wizytę w hodowli. Quote
Petra_ Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Witajcie I ja nieśmiało zgłaszam chęć uczestnictwa we wspólnych spacerkach.Choć Łatka jest u mnie dopiero od tygodnia to na pewno chętnie poznalaby nowe tereny i oczywiście nowe pieski:-)Pozdrawiam serdecznie.Co do terminu to jeszcze do ustalenia,bo ja spoza Warszawy:D Quote
tanita Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Petra_ napisał(a):Co do terminu to jeszcze do ustalenia,bo ja spoza Warszawy:D Ale 10 minut i już jesteś w Warszawie :lol: Quote
Fuka Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 A poza tym Rollo tez niezupełnie z Warszawy, więc mysle, że na foksie szaleństwa możecie sie umawiac też pod miastem :D Ale Wam zazdroszcze :roll: Quote
Petra_ Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Tanitko to fakt..mniej więcej 20 minut pociagiem i jestem w centrum Wawy,ale zanim się dostanę gdzieś na jej drugi koniec...na razie nie uprzedzam faktów i liczę ,że wspólny spacer kiedyś się uda! Quote
tanita Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Kto wie, może Rollo jest z okolic twojego sławnego miasteczka :evilbat: Quote
Fuka Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 No właśnie nie spytałam :oops: A'propos gdzie Rollo i jego państwo = Gocha czeka na telefon, a ja obgryzam pazury :-? Quote
tanita Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Ja tam nie wiem czy z Gringiem będzie ktoś chciał się bawić :evilbat: Quote
Fuka Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 :evilbat: moze bezpieczniej bedzie poczekac az wymieni zeby :evil_lol: :cunao: :evil_lol: Quote
pszym Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 Halo!!! To my - Rollo, Borys, Nikita (żona Pszyma) i Pszym :D Byliśmy w hodowli Borysa na "przeglądzie". Udał się spacer? My mieszkamy w Aninie (wschodnia dzielnica Warszawy). W pobliżu mamy duży las i fajną polanę na której chłopaki szaleją. Także następny spacer możemy zorganizować u nas. Dojazd z Centrum W-wy autobusem 525, bądź 125. Można też dojechać 115 stką. Dobre jest to, że polana i lasek są oddalone od ulicy, także nie ma ryzyka, że piesek może mieć styczność z samochodami. Acha i jeszcze jedno. Nie ma tu takiego ruchu ludzko-psiego jak na Polach Mokotowskich (a Rolek jest stworzeniem, którego wszystko i wszyscy interesują..) 8) Także zaglądajcie na forum - jeśli znajdą się chętni to zorganizujemy w następny weekend jaki super spacer. Fuka - sprawdź priva 8) Quote
pszym Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 Bo jeszcze pisałam :lol: :lol: :lol: A dla pozostałych - jak wszytsko dobrze pójdzie Julka wkrótce będzie z nami!!!!! Tzn. z moimi rodzicami, ale to jedna rodzina :D :D :D Quote
Fuka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 HAaaaaa :D Bardzo sie cieszę! :angel: Teraz w środę Julkę czeka sterylizacja, potem gojenie, a potem do nowego domu :beerchug: Quote
pszym Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 Już sobie wyobrażam co się będzie działo jak pojedziemy z chłopakami do rodziców albo Julka przyjedzie do nas z rodzicami - dom przewalą do góry nogami. Aktualnie Rollo jest zakochany w 4 letniej goldence naszej koleżanki, no ale jak Julka się pojawi to moze zmieni obiekt swoich uczuć. :D :D :D Nikita (goldenka) ma już czasem dosyć małego czarno-białego, wszędobylskiego lowelasa Quote
tanita Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 pszym napisał(a):Bo jeszcze pisałam :lol: :lol: :lol: A dla pozostałych - jak wszytsko dobrze pójdzie Julka wkrótce będzie z nami!!!!! Tzn. z moimi rodzicami, ale to jedna rodzina :D :D :D Jaka fajna wiadomość :D , naprawdę bardzo się cieszę. To chyba jakiś dobry miesiąc, tydzień temu Łatka teraz Julka, oby ta dobra passa trwała i trwała nieprzerwanie przez cały rok. pszym napisał(a):My mieszkamy w Aninie (wschodnia dzielnica Warszawy). W pobliżu mamy duży las i fajną polanę na której chłopaki szaleją. Także następny spacer możemy zorganizować u nas. Dojazd z Centrum W-wy autobusem 525, bądź 125 O to my z Petrą po przeciwnej stronie :( . Bo ona w Pruszkowie a ja na Bemowie. Ale jest i dobra wiadomość, pod blokiem mam przystanek 125 8) . Mam nadzieje, że spacer dojdzie do skutku, ja w piątek będe mogła już ze smykiem wychodzić, ale na początku nie chcę z nim przez całą Warszawę jechać autobusem, więc liczę na cierpliwość :lol: Quote
Recommended Posts