Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Nowym Dworze Mazowieckim od roku koczują 2 psy - husky i collie. Dziś przyjechał hycel z Chrcynnego, zdążył uśpić haszczaka, ale pojawiła się dobra kobieta, która psy zabrała na swoją posesję. Niestety, mogą tam zostać tylko do wieczora - pani ma agresywnego kaukaza.
Collaka zabierze Fundacja Dr Lucy, a co z huskim? Jeśli do wieczora nie znajdzie się dobra dusza, która psu pomoże - pies trafi do schronu. Może jakiś tymczas, może hotelik, może ktoś ma jakiś pomysł... Pomóżcie, proszę!

• 1 month later...
Posted

karolina1 napisał(a):
WIADOMO CO Z PSEM????????? ( jak dla mnie to to jest bardziej malamut niz haszczor)

Fakt, malamut. Jak dla mnie - żadna różnica :D
Ma dom w Toruniu :)

Posted

Adopcją zajmowała się fundacja Przytul psa i ona pewnie ma jakieś wieści z nowego domu. Ja mam tylko fotki jego collakowatego kompana, który też już znalazł dom.

Posted

Witam wszystkich,

rozmawiałam jakiś czas temu z nowym właścicielem Puszka / Morsa - wszystko jest w porządku, nowi właściciele bardzo polubili swojego nowego psa, a on ich :) Mieszka na 3 000 metrowej dobrze ogrodzonej działce, ma koleżankę - sunię, którą Ci Państwo również uratowali przed bezdomnością. Cały czas chce się z nim bawić, ale on na razie podchodzi do tego sceptycznie :P

Puszek to wspaniały pies, w którym każdy by się zakochał, był u mnie w DT przez 1 dzień a ciężko było się z nim rozstać :(