zurdo Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 W Nowym Dworze Mazowieckim od roku koczują 2 psy - husky i collie. Dziś przyjechał hycel z Chrcynnego, zdążył uśpić haszczaka, ale pojawiła się dobra kobieta, która psy zabrała na swoją posesję. Niestety, mogą tam zostać tylko do wieczora - pani ma agresywnego kaukaza. Collaka zabierze Fundacja Dr Lucy, a co z huskim? Jeśli do wieczora nie znajdzie się dobra dusza, która psu pomoże - pies trafi do schronu. Może jakiś tymczas, może hotelik, może ktoś ma jakiś pomysł... Pomóżcie, proszę! Quote
Spinca Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Dziewczyny! Pies pojedzie na Paluch, jeśli mu nie pomożecie :-( Quote
karolina1 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 WIADOMO CO Z PSEM????????? ( jak dla mnie to to jest bardziej malamut niz haszczor) Quote
zurdo Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 karolina1 napisał(a):WIADOMO CO Z PSEM????????? ( jak dla mnie to to jest bardziej malamut niz haszczor) Fakt, malamut. Jak dla mnie - żadna różnica :D Ma dom w Toruniu :) Quote
karolina1 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 zurdo napisał(a):Fakt, malamut. Jak dla mnie - żadna różnica :D Ma dom w Toruniu :) hehe :lol: a da radę foteczki domowe? :razz: Quote
zurdo Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Adopcją zajmowała się fundacja Przytul psa i ona pewnie ma jakieś wieści z nowego domu. Ja mam tylko fotki jego collakowatego kompana, który też już znalazł dom. Quote
Piromanka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ale cudowne wieści z samego rańca !! Oby coraz więcej takich szczęśliwych zakończeń!! :laugh2_2: Quote
ciborka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Witam wszystkich, rozmawiałam jakiś czas temu z nowym właścicielem Puszka / Morsa - wszystko jest w porządku, nowi właściciele bardzo polubili swojego nowego psa, a on ich :) Mieszka na 3 000 metrowej dobrze ogrodzonej działce, ma koleżankę - sunię, którą Ci Państwo również uratowali przed bezdomnością. Cały czas chce się z nim bawić, ale on na razie podchodzi do tego sceptycznie :P Puszek to wspaniały pies, w którym każdy by się zakochał, był u mnie w DT przez 1 dzień a ciężko było się z nim rozstać :( Quote
Recommended Posts