idusiek Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Szybko sie meczy plus posikuje, nie trzyma moczu :( Quote
coronaaj Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='idusiek']Szybko sie meczy plus posikuje, nie trzyma moczu :([/QUOTE] Jakie prognozy weta? Czy mial Echo serca , dostaje jakies lekarstwa? Quote
coronaaj Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Jak Romeczek sie czuje? Dawno mnie tutaj nie bylo. Quote
idusiek Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Romeczek dobrze:) Po wyleiwie niestety sika bez czucia, ale chodzi w pampersie wiec dajemy radę. Stary jest jak świat i coraz bardziej pierdołowaty, ale jest ok ;) to z kapieli, jakis tydzien temu :) [video=youtube;48vYO3TMA7k]http://www.youtube.com/watch?v=48vYO3TMA7k&list=UUDtdIO6zu_Vsl1UYTldRrmA&index=3&feature=plcp[/video] Quote
coronaaj Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Filmik super dziekuje. Moje robia to samo szukaja miejsca na lozku, poduszce, etc...zanim sie uloza. Romeczek tez tak sie suszy po kapieli... Quote
idusiek Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 Romek odszedł. Śpi spokojnie i już nie cierpi. Dziękuję wszystkim za wsparcie od początku z Romanem. Przeżyłam z nim piękne 3,5 roku. To był specyficzny pies, chociaż pierdoła jakich mało. Kochany, dobry i spokojny. Quote
coronaaj Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 (edited) [quote name='idusiek']Romek odszedł. Śpi spokojnie i już nie cierpi. Dziękuję wszystkim za wsparcie od początku z Romanem. Przeżyłam z nim piękne 3,5 roku. To był specyficzny pies, chociaż pierdoła jakich mało. Kochany, dobry i spokojny.[/QUOTE] Oj, smutna wiadomosc. Jaka byla przyczyna? Mam Bullego rakowego spleen hemogliosarcoma (cichy zabojca) ale wycieli sledzione (spleen) jak narazie OK idzie 28 pazdziernika na ponowne USG (przerzuty ) ale pierwsze bylo w polsce ponad 4 tyg temu nic nie wykazalo na szczescie. Bulky skonczyl 14 lat w maju tego roku. Pako i Borrego OK. Edited October 14, 2012 by coronaaj edit Quote
idusiek Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 starość, demencja i prawdopodobnie brak działania nerek- zatrucie mocznikiem. nie chcę o tym gadać, już nie chcę płakać. Quote
Recommended Posts