kaskadaffik Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ola my te zpamiętamy :( :( :( (*) (*) (*) i Ci głęboko współczuje , trzymaj się.... Quote
grzenka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='OlaLola']Tęsknie....:-(:-(:-([/QUOTE] Olu trzymaj się:glaszcze:. Quote
OlaLola Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 A to wszystko wina Ramba, bo jak go poznałam to nie miałam ( o dziwo ) żadnych emocji co do niego....w sensie kolejna bida w schronisku..., potem uświadomiłam sobie że nawet lubie tego psiaka, no a potem to była już miłość... :P Mój mały Aniołek... Minęło w zasadzie mało/dużo czasu, kiedy odszedł ale zdarzyło mi się taka sytuacje że do psiaka kolegi, powiedziałam "Nie teraz Rambo"....a ten psiak kolegi to jeszcze suka była:eviltong: Quote
OlaLola Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 Rambusiu, już tak długo Cię nie ma, a ja nadal mam łzy w oczach jak o Tobie myślę. Wiesz u mnie wiele się zmieniło, mam w domu koty, prowadzimy dla nich dom tymczasowy, współpracujemy z Fundacją ze śląska, Szara Przystanią. :) W sumie pierwszy raz od bardzo długiego czasu spojrzałam na Twoje zdjęcia.... Wiesz Rambusiu, że gdyby to wszystko co było wtedy działo się teraz to byś żył? Parę miesięcy temu, wróciłam z kursu tresera psów, po to, żeby m.in pomagać takim zwierzakom jakim Ty.... żeby człowiek miał pojęcie np o sygnałach uspokajających... tak jak teraz analizuje to wszystko to Ty tyle mi mówiłeś... Oj Rambuś, Rambuś tak strasznie Cię szkoda... :( Quote
Recommended Posts