Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to wszystko wina Ramba, bo jak go poznałam to nie miałam ( o dziwo ) żadnych emocji co do niego....w sensie kolejna bida w schronisku..., potem uświadomiłam sobie że nawet lubie tego psiaka, no a potem to była już miłość... :P
Mój mały Aniołek...
Minęło w zasadzie mało/dużo czasu, kiedy odszedł ale zdarzyło mi się taka sytuacje że do psiaka kolegi, powiedziałam "Nie teraz Rambo"....a ten psiak kolegi to jeszcze suka była:eviltong:

• 3 years later...
Posted

Rambusiu, już tak długo Cię nie ma, a ja nadal mam łzy w oczach jak o Tobie myślę. Wiesz u mnie wiele się zmieniło, mam w domu koty, prowadzimy dla nich dom tymczasowy, współpracujemy z Fundacją ze śląska, Szara Przystanią. :) W sumie pierwszy raz od bardzo długiego czasu spojrzałam na Twoje zdjęcia....
Wiesz Rambusiu, że gdyby to wszystko co było wtedy działo się teraz to byś żył?
Parę miesięcy temu, wróciłam z kursu tresera psów, po to, żeby m.in pomagać takim zwierzakom jakim Ty.... żeby człowiek miał pojęcie np o sygnałach uspokajających... tak jak teraz analizuje to wszystko to Ty tyle mi mówiłeś... Oj Rambuś, Rambuś tak strasznie Cię szkoda... :(