Ola la Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 to napewno oni!super!To nieslychane :) Ta Pani naprawde zakochanala sie w Rambie i chce o niego walczyc!a juz myslalam ,ze zwatpila. Olu napewno bede pytac ludzi Quote
haliza Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ale fajna wiadomość:multi: trzymam kciuki....:p Quote
OlaLola Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 mam nadzieję że Rambusiowi sie poszczęści!!! szukam wytrwale noclegu, dla tych państwa ale łatwo nie jest znaleść, tańsze hotele nie chcą psa, a droższe mają takie ceny że masakra...... Quote
sanel Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Rambuś oby Ci się poszczęściło. Trzymam kciuki i popytam kogo się da. Quote
sanel Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Na razie podbijam. Trzymajcie mocno kciuki, żeby Rambuś spędził sylwestra już w nowym domku. :loveu::loveu::loveu: Quote
OlaLola Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Oj żeby spędził, żeby spędził.... to byłby dla mnie najlepszy noworoczny prezent i szczęśliwe zakończenie tego roku :) No ale zobaczymy.... :):):) Quote
sanel Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Jeszcze tylko jeden telefon i ... Pstttt... ;) Quote
OlaLola Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Trzymam kciuki, trzymam ! :modla::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
OlaLola Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Nocleg załatwiony :) Państwo będą mieszkać u cioci [COLOR=Navy][B]sanel[/B][/COLOR]:modla::modla::modla::modla::modla::modla: ([B][COLOR=Red]DZIEKUJEMY[/COLOR][/B]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:) Teraz to już zależy wszystko od Ramba.... pozostało tylko trzymac kciuki ;) Quote
kaskadaffik Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ale super, śledzę cały czas Rambusia i mocno trzymam kciuki oby się udało :) Quote
sanel Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Musi się udać !!! ;) Zbyt wiele osób jest w tą cała akcję zaangażowanych. Nie mogą zostać rozczarowani. Oj nie !!! :shake: Trzymamy dalej kciuki. :thumbs: Ale jeszcze się nie cieszę, nie zapeszam, bo to dopiero początek tej trudnej drogi. Quote
OlaLola Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Państwo przyjadą 27.12 na wieczór, a do Szczecina wracają 30.12 rano (mam nadzieję z Rambusiem ) Spędzą z nim dwa dni 28 i 29 bm, aby ich poznał i zaakceptował. Ich oraz ich suczkę ;) Mam nadzieję że będzie pozytywny finał i Rambuś Nowy Rok spędzi już w swoim domku :) Quote
izzie1983 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 A 13 to jaki miesiąc? :evil_lol: Sorki, że się czepiam ale strasznie się cieszę szczęściem Ramba i mam głupawkę :) Quote
OlaLola Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 13 to miesiąc rambusiowy :P:) Już zmieniłam :) Cieszyć sie będziemy jak do adopcji pójdzie ;) :P Quote
sanel Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 I TO JAK SIĘ BĘDZIEMY CIESZYĆ !!! :multi: PST... NIE ZAPESZAJMY :razz: Quote
OlaLola Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Za operację Rambo: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
sanel Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 I za planowaną kąpiel :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Ola la Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 [quote name='haliza']No to czekamy ;).......[/QUOTE] i kciuki zaciskamy! RAmbuniu na te Świeta zycze Ci spedzenia SYlwestra(i calego zycia) juz w nowym domu! Quote
OlaLola Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Oj wspaniałe życzenie Ola la :):) Państwo przyjadą na 100% :):):) i przyjadą dzień wcześniej czyli 26.12 na wieczór, 27 ( w niedziele poznają Ramba ) Ja sobie chyba na pasterkę pójdę wymodlić domek dla Rambusia :P:P Weosłych Świąt życzę ja i Ramboluś :) Quote
Ola la Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 no to super!:lol: to już tuz tuz! Oj naprawde Rambo czarownik zaczorowal ich soba.Ja caly czas myslalam ,ze sie rozmyslili. Z drugiego konca Polski do Rambunia :lol:no no. Czesto niektorym z sasiedniego wojewodztwa nie chce sie ruszyc po psa. Trzymam kciukasy!:lol: Quote
sanel Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Pojutrzu WIELKI DZIEŃ ;) Rambuś dostał dziś dawkę pieszczot. Swoje zadowolenie wyrażał tańcząc całym zadem :loveu::loveu::loveu: Jutro poświęcimy mu jeszcze więcej uwagi. Kto wie. Może to już ostatnie chwile spędzone w azylu??? :razz: Trzeba się nim jeszcze nacieszyć... Ale puki co, nie zapeszajmy. Quote
Recommended Posts