Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam nadzieję że Rambusiowi sie poszczęści!!!
szukam wytrwale noclegu, dla tych państwa ale łatwo nie jest znaleść, tańsze hotele nie chcą psa, a droższe mają takie ceny że masakra......

Posted

Nocleg załatwiony :) Państwo będą mieszkać u cioci [COLOR=Navy][B]sanel[/B][/COLOR]:modla::modla::modla::modla::modla::modla: ([B][COLOR=Red]DZIEKUJEMY[/COLOR][/B]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:)
Teraz to już zależy wszystko od Ramba....
pozostało tylko trzymac kciuki ;)

Posted

Musi się udać !!! ;)
Zbyt wiele osób jest w tą cała akcję zaangażowanych.
Nie mogą zostać rozczarowani. Oj nie !!! :shake:
Trzymamy dalej kciuki. :thumbs:
Ale jeszcze się nie cieszę, nie zapeszam, bo to dopiero początek tej trudnej drogi.

Posted

Państwo przyjadą 27.12 na wieczór, a do Szczecina wracają 30.12 rano (mam nadzieję z Rambusiem )
Spędzą z nim dwa dni 28 i 29 bm, aby ich poznał i zaakceptował. Ich oraz ich suczkę ;)
Mam nadzieję że będzie pozytywny finał i Rambuś Nowy Rok spędzi już w swoim domku :)

Posted

Oj wspaniałe życzenie Ola la :):) Państwo przyjadą na 100% :):):) i przyjadą dzień wcześniej czyli 26.12 na wieczór,
27 ( w niedziele poznają Ramba ) Ja sobie chyba na pasterkę pójdę wymodlić domek dla Rambusia :P:P
Weosłych Świąt życzę ja i Ramboluś :)

Posted

no to super!:lol:
to już tuz tuz!
Oj naprawde Rambo czarownik zaczorowal ich soba.Ja caly czas myslalam ,ze sie rozmyslili.
Z drugiego konca Polski do Rambunia :lol:no no. Czesto niektorym z sasiedniego wojewodztwa nie chce sie ruszyc po psa.

Trzymam kciukasy!:lol:

Posted

Pojutrzu WIELKI DZIEŃ ;)

Rambuś dostał dziś dawkę pieszczot. Swoje zadowolenie wyrażał tańcząc całym zadem :loveu::loveu::loveu:

Jutro poświęcimy mu jeszcze więcej uwagi.

Kto wie. Może to już ostatnie chwile spędzone w azylu??? :razz:

Trzeba się nim jeszcze nacieszyć...
Ale puki co, nie zapeszajmy.