Pencia Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Witam,na nowy nik się nie doczekałam,ale odzyskałam mój nik stary :loveu:(Pencia to mój 12 letni szpic), podaję stawkę,a wyniki proszę uzupełniac,bo Punio i ja nie braliśmy udziału PSY klasa pośrednia PRZYDATNY DROBIAZG KONTRAPUNKT ROLLO NOW GAR klasa otwarta FILONEK NOW GAR HOBBY MARYDEN MERSEDESS [COLOR=Red]lok 1,CWC,CACIB,BOB[COLOR=Black] KONTRAPUNKT TRANSCEDENTUS SESTO SENSO DEL CANTICO DELLE CREATURE[COLOR=Red] nb[/COLOR] klasa championów(tutaj była pomyłka w katalogu 2x wpisany ten sam pies) CARLEEZ N GAR-V'S MAGIC DRAGON [COLOR=Red]lok 2[/COLOR] CHAR'S RISKY BUSINESS(Pusio) [COLOR=Red]nb[/COLOR] POWERPOM BORN TO SUCCESS [COLOR=Red]lok 1,CWC,res.CACIB[/COLOR] SUKI klasa szczeniąt ANTERIJA TERRIBA klasa młodzieży ROYAL ORCHID [COLOR=Red]lok 1,Zw.Mł,NJwR[/COLOR] TABIA LVI DOMOV [COLOR=Red]lok 2[/COLOR] YOU MADE MY DAY DREAM FINCH'S [COLOR=Red]nb[/COLOR] klasa pośrednia AIKUAIVEN AIKUAIVEN ONNEA TEYLLE KONTRAPUNKT SEMIRAMIDA klasa otwarta BRILIANT GIRL HAPPY FROM LAURAS klasa championów FELICITA IMPARATO [COLOR=Red]lok 1,CWC[/COLOR] WELSH AWEN MYFANWY Nie wiem jak poszło [/COLOR][/COLOR]HOBBY MARYDEN MERSEDESS na grupie,może ktoś zna wyniki to proszę uzupełniac:p Ja osobiscie gratuluję wyników wszystkim :lol: Beata Krzywdzińska [URL="http://www.oczkofatimy.prv.pl"] [/URL] Quote
Karma Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Witam Powerpom Born To Success -ocena doskonała ,klasa champion miejsce 1 ,rez.CACIB Tabia Lvi Domov -ocena doskonała ,klasa juniorów miejsce 2 Quote
J.G Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [COLOR=Blue][SIZE=3]Gratuluję bardzo serdecznie zwycięzcą,poszczególnych klas. [COLOR=Black][SIZE=2]Psy klasa otwarta. SESTO SENSO del Cantico delle Creature FCI [COLOR=Red]Nieobecny. [COLOR=Black]Suki klasa młodzieży. Finch's YOU MADE MY DREAM [COLOR=Red]Nieobecna.[COLOR=Black] ROYAL ORCHID [COLOR=Red]Doskonała I,Zw.Mł.,NJwR.[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR] Quote
Imparato Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Witam, Klasa Championów - Felicita Imparato - ocena doskonała I miejsce CWC Quote
Magi Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Serdecznie gratuluje wszystkim Wystawca i Pomeranianom:multi: A jak wyglada ze Zdjeciami i kto sedziowal ? Pozdrawiam Magi Quote
J.G Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ja bardzo proszę obecnych wystawców pomeranianów o podanie brakujących lokat.Z góry dziękuję bardzo serdecznie. Quote
J.G Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 W kilka osób bardzo ciężko uzupełnić brakujące wyniki,ale liczę na to że się uda. [COLOR=Blue]Hobby Maryden MERSEDESS [COLOR=Red]BOG IV.[/COLOR][/COLOR] Quote
Karma Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Sedziowała pani sedzia Kavcic. Jeśli chodi o zdjęcia to byłam sama i nie zrobiłam ani jednego . Jstem ciekawa czy ktos był w Dobrym Mieście ,jeden dzień przed Łodzią .Tam pies konkurent mojego JJ z klasy champion wygrał BoG. Quote
Recommended Posts