Idolka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 hehe inari i love mają brutalne zabawy :evil_lol: słodziaki:loveu: Quote
Suciune Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [url]http://images46.fotosik.pl/187/22de4a6b2b4a4cf8.jpg[/url] fajnie się bawią :evil_lol: powiedz mi jak inari i love dogadały się z sobą, obie mają dominujący charakter?:cool3: Quote
Inarugowa Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [QUOTE][B]Suciune[/B] powiedz mi jak inari i love dogadały się z sobą, obie mają dominujący charakter?[/QUOTE] Love trafiła do nas kiedy miała 4,5 miesiąca, Inari miała wtedy nieco ponad 4 lata. Z początku obawiałam się jak to będzie kiedy przyjedzie do nas nowy pies ale jak się później okazało niepotrzebnie. Przywiozłam Love o 23 wieczorem do domku z Krakowa i tego samego dnia spały z Inari w jednym pomieszczeniu (śpią w pokoju przy garażu na fotelach). Nie była żadnych spięć, od razu zaczęły się ze sobą bawić. Słyszłam o takim czymś, że dorosły pies nie zrobi nic szczeniakowi ale nie wiem czy to nie mit. Ja dlatego też wzięłam szczeniaka a nie dorosłego psa ponieważ bałam się, że Inari nie zaakceptuje tak szybko starszego psa. Obecnie w domu dominuje Inari ze względu na wiek, zobaczymy jak będzie później. Inari nie daje sobie w kaszę dmuchać, Love wie też, że to Inari tutaj rządzi;) Quote
Czarnulka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 JejQ Love była słodziutka jak b yła maluszkiem ty ją znalazłaś na Alegratka.pl ? Ja swoją Lunke z tamtąd mam ;) Quote
Inarugowa Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [QUOTE][B]Czarnulka[/B] JejQ Love była słodziutka jak b yła maluszkiem ty ją znalazłaś na Alegratka.pl ? Ja swoją Lunke z tamtąd mam [/QUOTE] Dzięki;) Ja znalazłam ją na allegro (potem też na alegratce), ponieważ pochodzi z stosunkowo nowej hodowli która miała dotychczas 2 mioty i nie mają swojej strony internetowej. Mała i mniej znana nie zaczy gorsza - Love ma super pochodzenie, blisko (Kraków-Kryspinów) więc nie było się nad czym zastanawiać;) A co do takich serwisów typu allegro i alegratka gdzie są ogłoszenia o sprzedaży psów to czasami nie wiem czy śmiać się czy płakać. Ludzie sprzedają "haski" które wyglądają bardziej jak malamuty albo obok huskiego chyba nawet nie stały...:angryy: Jednym słowem pseudohodowla tam kwitnie:angryy::mad: Quote
sunshine Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Love była śliczna:loveu: Wdała się w mamę :razz: Quote
Boness. Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [url]http://images41.fotosik.pl/182/10e1e357b822f4e8.jpg[/url] Świetne! Śliczne są obie i jak się fajnie bawią :loveu::loveu: Quote
Alba1986 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [url]http://images38.fotosik.pl/185/34404d2e33ddef1d.jpeg[/url] śliczności:loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [url]http://images47.fotosik.pl/190/0a6380a375e880a7.jpeg[/url] sama slodycz :loveu::loveu::loveu: az bym ja zjadla :loveu::loveu::loveu:( w przenosni oczywiscie :D:D) Quote
LadyK Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [CENTER][quote name='Inarugowa']Dzięki;) Ja znalazłam ją na allegro (potem też na alegratce), ponieważ pochodzi z stosunkowo nowej hodowli która miała dotychczas 2 mioty i nie mają swojej strony internetowej. Mała i mniej znana nie zaczy gorsza - Love ma super pochodzenie, blisko[B] (Kraków-Kryspinów) [/B]więc nie było się nad czym zastanawiać;):[/QUOTE] To w Kryspinowie jest hodowla haszczaków? :crazyeye: Mieszkam we wsi obok i nie wiedziałam :oops::lol::roll: Śliczne masz sunie :loveu: Love ma piękne umaszczenie :loveu: Będę zaglądać do Waszej galerii ;)[/CENTER] Quote
Inarugowa Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 [QUOTE][B]LadyK[/B] To w Kryspinowie jest hodowla haszczaków? Mieszkam we wsi obok i nie wiedziałam[/QUOTE] Teraz już wiesz, że jest:lol: Tzn. ja akurat moją sunię odbierałam z Krakowa ale psy przebywają w Kryspinowie. [QUOTE]Śliczne masz sunie Love ma piękne umaszczenie Będę zaglądać do Waszej galerii[/QUOTE] Dziękuję bardzo:loveu: [CENTER][B]Love kończy dzisiaj 10 miesięcy:loveu::loveu::loveu:[/B][/CENTER] Quote
Isles Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 świętujemy ! :ylsuper: Również życzymy wszystkiego dobrego dla Love! Wymiziaj psiaki :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 fotki ze o wiesciach nowych juz nie wspomne :mad::diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']fotki ze o wiesciach nowych juz nie wspomne :mad::diabloti:[/QUOTE] :mad::mad::mad: Quote
Czarnulka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 gratuluję;) i wszytskie fotki piękne jak i Love:loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 no piknie.... gratulacje ;);) Quote
Inarugowa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Dziękuję za gratulację;) [SIZE="5"][B][COLOR="DarkOrchid"]Love kończy dzisiaj rok[/COLOR][/B][/SIZE] :tort::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::laola::bday: Dostała wspaniały tort, świńskie uszka oraz ciasteczka dla psów domowej roboty które się pieką;) Quote
sunshine Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LOVE!!! :loveu: :tort::bday::new-bday::BIG::popcorn::beerchug::knajpa: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 spoznione ale wszystkiego naj :loveu::loveu::loveu::loveu: :laola::new-bday::BIG: Quote
ARGIS Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Również życzę wszystkiego najlepszego LOVE :tort: :new-bday::new-bday: Quote
Recommended Posts