Radek Posted Thursday at 09:31 PM Posted Thursday at 09:31 PM Jeszcze nie ma północy, więc można podrzucić. 1 Quote
Nadziejka Posted yesterday at 05:32 AM Author Posted yesterday at 05:32 AM Dnia 3.07.2025 o 23:31, Radek napisał: Jeszcze nie ma północy, więc można podrzucić. Dziękuję Serce za wszystko ♡ 1 Quote
Nadziejka Posted yesterday at 07:37 AM Author Posted yesterday at 07:37 AM elmas DZiĘKUJĘ mam na koncie Klausikowi 5 zl Cegiełki Sabince 5 zl Cegiełki Besia11 DZiĘKUJĘ mam na koncie Klausikowi 10 zl Cegiełki Sabince 10 zl Cegiełki Nesia DZiĘKUJĘ mam na koncie Klausikowi 5 zl Cegiełki Sabince 5 zl Cegiełki Radek DZiĘKUJĘ mam na koncie Klausikowi 5 zl Sabince 5 zl Aldrumka kupiła za 2 zl DZiĘKUJĘ Num 17 herbatka expres malina plus pigwa Halinka Nadziejkowa koleżanka DZiĘKUJĘ Num 8,,Ścigając Pamięć ,, za 6 zl Num 10 markery 3 sztuki za 6 zl Quote
Radek Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Dobrze, że jesteś z powrotem Nadziejko. Mam nadzieję, że wszystko jest OK. 1 Quote
Recommended Posts