Kinia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Cytuje: Witam. OŚRODEK SZKOLENIA PSÓW W PUŃCOWIE OGŁASZA ZAPISY NA KURS AGILITY. PIATEK 01-05-09 OD 10 DO 16. SOBOTA 02-05-09 OD 16-19 NIEDZIELA 03-05-09 OD 16-19 SERDECZNIE ZAPRASZAM. Jarosław Iwan [url=http://www.zespressocafe.com/shop/?lnkrf=csG5Ku]Zespresso e-Shop[/url] Ośrodek Szkolenia Psów tel. 601169966 [email][email protected][/email] [url=http://www.tresura.cieszyn.pl]Ośrodek Szkolenia Ps Quote
Herspri Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Kinia wiesz jak to będzie wyglądało cenowo :cool3: ? Będzie się ktoś tam może wybierał w sobotę/niedzielę ? Quote
Kinia Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='Herspri']Kinia wiesz jak to będzie wyglądało cenowo :cool3: ? Będzie się ktoś tam może wybierał w sobotę/niedzielę ?[/QUOTE] Nie znam szczegółów, wszystkiego się dowiem w weekend:) Ja będe chyba przez 3 dni:loveu: A Wy będziecie? Quote
Herspri Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 W piątek mnie nie ma ale chciałabym w sobotę albo/i w niedzielę być. Tylko że nie wiem jak tam trafić :evil_lol: Quote
Kinia Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 [quote name='Herspri']W piątek mnie nie ma ale chciałabym w sobotę albo/i w niedzielę być. Tylko że nie wiem jak tam trafić :evil_lol:[/QUOTE] Jeżeli chcesz to możesz iść z nami tylko będziecie miały troszke daleko, nie wiem jak tam dojść od drugiej strony, ale my idziemy od strony Puńcowskiej czyli przedłuzenie ulicy Górnej. Wydaje mi się, ze bliżej będziecie miały iść od razu przy Olzie, a potem ciągle prosto. Quote
Herspri Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Raczej nie damy rady iść, nie wiem o której z gór dziś wracamy :shake: ale mam Twój numer telefonu to najwyżej zadzwonię po południu się zapytać jak się tam idzie bo ja jakoś słabo połapana w ulicach jestem :oops: W ogóle jak tam wrażenia ? Byłaś w ogóle ? Quote
Kinia Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='Herspri']Raczej nie damy rady iść, nie wiem o której z gór dziś wracamy :shake: ale mam Twój numer telefonu to najwyżej zadzwonię po południu się zapytać jak się tam idzie bo ja jakoś słabo połapana w ulicach jestem :oops: W ogóle jak tam wrażenia ? Byłaś w ogóle ?[/QUOTE] Byłam w piątek ale nie dowieźli jeszcze wszystkich przeszkód ale poskakaliśmy troszke;) Quote
Luzia15 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 No to super, że nareszcie coś udało się w tym kierunku zrobić. Jak było na treningu? Jak Marley zareagował? Czekamy na relacje!;) Quote
Herspri Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Mnie się nie udało dotrzeć :shake: W sobotę byłam masakrycznie zmęczona po podróży nocnej z Wrocławia a w Niedzielę się rozchorowałam tak że aż do teraz mnie trzyma :angryy: Quote
Kinia Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Szczegóły? hmmm poskakaliśmy i nauczyliśmy się jak się chodzi po kładce:) Więcej moge opowiedzieć na spacerku (szantaż):p Quote
madziulik_13 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Kinia']Szczegóły? hmmm poskakaliśmy i nauczyliśmy się jak się chodzi po kładce:) Więcej moge opowiedzieć na spacerku (szantaż):p[/quote] To jest nie fer w stosunku do osób które mieszkają daleko a chciały by się dowiedzieć:eviltong::cool3: Quote
Kinia Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='madziulik_13']To jest nie fer w stosunku do osób które mieszkają daleko a chciały by się dowiedzieć:eviltong::cool3:[/QUOTE] Zapraszam na spacerek:eviltong: Quote
madziulik_13 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Kinia']Zapraszam na spacerek:eviltong:[/quote] Pewnie w końcu to tylko drugi koniec polski :cool3: Quote
apcik Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Kinga weź się zlituj nad biednymi:mad::mad::mad: szczegóły, szczegóły co, kiedy, gdzie i za ile:roll: Quote
madziulik_13 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Asia ja myślałam zę Ty już z Cezarym na torze szalejesz :cool3: A Ty się dopiero pytasz ? :mad: Quote
Melka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Czy można jeszcze się pojawić? Ktoś zna jakieś szczegóły? Kiedy odbywają się zajęcia? Quote
Melka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Witaj Magdo! Widzisz, tak mi skutecznie wszczepiłaś bakcyla, że... teraz mam z kim, tylko jeszcze nie wiem czy mam gdzie ;) W sprawie Twojego pytania - patrz prv :) Quote
Kaszczydlo Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Ogrzewam kotleta :) Poszukuje miejsca gdzie bym mogła poćwiczyć agility w okolicach Cieszyna, Puńców dalej istnieje? Telefon głuchy, strona nie działa.... Ktoś tam chodzi na zajęcia? Może ktoś jeździ do Czech? Quote
shangri_la Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Ale stary temat. Agility można tez ćwiczyć w Skoczowie- Psia Kość ;) Quote
Recommended Posts