Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Domu poszukuje śliczny west highland white terrier.
Został oddany, ponieważ właściciele nie radzili sobie z nim.
Obecnie przebywa w domu tymczasowym.
Jest wesołym, miłym psiakiem, lubi inne psy, uwielbia zabawę z piłeczką, patykami. Nie brudzi w domu,na spacerach jest bardzo grzeczny, przychodzi na zawołanie.

Ma zdecydowany charakter, dlatego potrzebuje odpowiedzialnych i konsekwentnych w wychowaniu właścicieli.
Przyszły dom zostanie sprawdzony.

Jest wykastrowany.

Tel. kontaktowe:
dom tymczasowy- Alicja 505 27 64 34
Jagoda -604 10 50 18
Ania - 693 63 32 11

Posted

Rasti jest kochanym psem,jego zachowanie zmieniło się całkowicie... Jest wesoły,garnie sie do ludzi,uwielbia być głaskany i miziany :) Spacery to dla niego duża radość,gania po łące za piłeczką,patykiem i wszystkim co nadaje się do łapania.Jak przystało na tak młodego psa ma w sobie duzo energii lecz nie ma problemu z jej nadmiarem. Jest strachliwy,często się płoszy.Większych psów unika,z małymi ma bardzo dobry kontakt. Potrzebuje odpowiedzialnych właścicieli bo to "duży pies,w małym ciele". W tej chwili przy odpowiednim (normalnym) traktowaniu nie mam z nim żadnych problemów...

Posted

Wczoraj widziałam i glaskałam Rastika.
Coś go jeszcze powstrzymuje przed całkowitym zaufaniem nowym ludziom, zachowuje rezerwę, musiał mieć złe doświadczenia.
Przyszły dom musi pamiętać, że to terierek, a nie pluszak.

Posted

Tak ma bardzo duże powodzenie,dzwoni mnóstwo zainteresowanych osób...Ale domy są przeze mnie bardzo mocno selekcjonowane,więc na pewno trafi tam gdzie będzie mu najlepiej :)
Ps.chodzimy z Raścikiem na spacery z zaprzyjaźnionym boksiem(Guciem) psy świetnie się dogadują i robimy całą zgrają baaaaaaaardzo długie wędrówki :)

• 1 month later...
Posted

Rasti, teraz Gutek, jest nareszcie b. szczęśliwy i b. kochany przez Państwa i "siostrzyczkę".

A w poprzednim "domu" chcieli go uśpić z powodu agresji....