Jagoda1 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Domu poszukuje śliczny west highland white terrier. Został oddany, ponieważ właściciele nie radzili sobie z nim. Obecnie przebywa w domu tymczasowym. Jest wesołym, miłym psiakiem, lubi inne psy, uwielbia zabawę z piłeczką, patykami. Nie brudzi w domu,na spacerach jest bardzo grzeczny, przychodzi na zawołanie. Ma zdecydowany charakter, dlatego potrzebuje odpowiedzialnych i konsekwentnych w wychowaniu właścicieli. Przyszły dom zostanie sprawdzony. Jest wykastrowany. Tel. kontaktowe: dom tymczasowy- Alicja 505 27 64 34 Jagoda -604 10 50 18 Ania - 693 63 32 11 Quote
rita60 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Jestes tutaj biały przystojniaczku:razz:no tylko odpowiedzialne,znajace rase domki potrzebne... Quote
Jagoda1 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Poproszę "dom tymczasowy" o relacje o maluchu. Quote
beka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Piękne białe pieski wyglądaja jak zabawki... I niestety tak są traktowane, a to teriery z krwi i kosci....:diabloti: Quote
sloneczko76 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 cudne sa te białaski sama mam takiego,a ten napewno szybciutko znajdzie domeczek:) Quote
Sysa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Rasti jest kochanym psem,jego zachowanie zmieniło się całkowicie... Jest wesoły,garnie sie do ludzi,uwielbia być głaskany i miziany :) Spacery to dla niego duża radość,gania po łące za piłeczką,patykiem i wszystkim co nadaje się do łapania.Jak przystało na tak młodego psa ma w sobie duzo energii lecz nie ma problemu z jej nadmiarem. Jest strachliwy,często się płoszy.Większych psów unika,z małymi ma bardzo dobry kontakt. Potrzebuje odpowiedzialnych właścicieli bo to "duży pies,w małym ciele". W tej chwili przy odpowiednim (normalnym) traktowaniu nie mam z nim żadnych problemów... Quote
Jagoda1 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Wczoraj widziałam i glaskałam Rastika. Coś go jeszcze powstrzymuje przed całkowitym zaufaniem nowym ludziom, zachowuje rezerwę, musiał mieć złe doświadczenia. Przyszły dom musi pamiętać, że to terierek, a nie pluszak. Quote
Jagoda1 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Rastik ma ogromne powodzenie, mam nadzieje, że dobrze trafi. Quote
rita60 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Jagoda1 napisał(a):Rastik ma ogromne powodzenie, mam nadzieje, że dobrze trafi. Tez mam taka nadzieje...nic nie dzieje sie dwa razy... Quote
Sysa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Tak ma bardzo duże powodzenie,dzwoni mnóstwo zainteresowanych osób...Ale domy są przeze mnie bardzo mocno selekcjonowane,więc na pewno trafi tam gdzie będzie mu najlepiej :) Ps.chodzimy z Raścikiem na spacery z zaprzyjaźnionym boksiem(Guciem) psy świetnie się dogadują i robimy całą zgrają baaaaaaaardzo długie wędrówki :) Quote
Jagoda1 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Rasti, teraz Gutek, jest nareszcie b. szczęśliwy i b. kochany przez Państwa i "siostrzyczkę". A w poprzednim "domu" chcieli go uśpić z powodu agresji.... Quote
Recommended Posts