Zebra Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Cierpię na totalny brak czasu i jeszcze na parę innych rzeczy, więc aby nie było, że nic nie napisałam, bardzo krótka relacja i to o 6 ranooo, tuż po zrobieniu sałatki:lol: Zgłoszone 3 kerry blue piesek kl.młodziezy RICARDO BOY Vaksam -dosk.Zw.Mł. Naj.junior w rasie pies kl.otwarta UTHER PENDRAGON Braudag - dosk,cWC,CACIB,NDPwR ,BOB suki kl.posrednia SALOMEYA - moja kochana zresztą- dosk.CWC,CACIB,NDSwR tyle, idę z dziewczyna na łąki pobrykać pzred pracą. Quote
Zebra Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Aha, jeżeli ktoś ma ochotę sobie zobaczyć w większości Semisię, choć inne kerraczki też widać, to wpisać w you tobie kerry opole i jest wstawiony filmik przez kochana Elę. Quote
gokaiba Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Bardzo gratuluję:multi:. Tylko patrzeć i będzie nowy champion. Quote
dorota07 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Zebra']Aha, jeżeli ktoś ma ochotę sobie zobaczyć w większości Semisię, choć inne kerraczki też widać, to wpisać w you tobie kerry opole i jest wstawiony filmik przez kochana Elę.[/quote] proszę bardzo :razz::razz:(to ja Ela) [url=http://www.youtube.com/watch?v=tww6s9uFX64]YouTube - kerry opole 2009[/url] Quote
Recommended Posts