Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pytania kieruje do osób ktore ukończyły kursy groomingu.
Czy pracujecie w zawodzie? Czy według was jest to opłacalne zajęcie?
Czy mieliście problemy z zatrudnieniem? Czy na tego typu usługi jest popyt w Polsce?

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Posted

W Łodzi jest taki salon psi gdzie uczą na groomera. Zapisy są .... na przyszły rok :) (takie kolejki).... a czy się opłaca to tak jak ze wszystkim-masz klientów zarabiasz..

Posted

[quote name='Elitesse']w mnie w miescie swiezo upieczona pani groomerka chce za wszelka cene zdobyc klientow zrywajac moje ogloszenia o strzyzeniu i zastepuje je wlasnymi :shake::shake:[/quote]
żenada.......

Posted

[quote name='Elitesse']w mnie w miescie swiezo upieczona pani groomerka chce za wszelka cene zdobyc klientow zrywajac moje ogloszenia o strzyzeniu i zastepuje je wlasnymi :shake::shake:[/quote]
Zwalczać w ten sposob konkurencje, odstawiać fuszerke, naciągać ludzi na "profesjonalne usługi", byle tylko zarobić...- to naprawde nie w moim stylu.:razz:
Lucas, psi salon w Łodzi jest już chyba wystarczająco dobrze reklamowany.:cool3:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Inez']Zwalczać w ten sposob konkurencje, odstawiać fuszerke, naciągać ludzi na "profesjonalne usługi", byle tylko zarobić...- to naprawde nie w moim stylu.:razz:
Lucas, psi salon w Łodzi jest już chyba wystarczająco dobrze reklamowany.:cool3:[/quote] Ja też tak myśle ,jest przeraklamowany:(

• 1 month later...
Posted

nie wiem czy jest przereklamowany ponieważ nie spotakałem się z wieloma opiniami....
też jestem ciekaw jak to jest ze zdobywaniem klientów po otworzeniu własnego salonu..