Inez Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Pytania kieruje do osób ktore ukończyły kursy groomingu. Czy pracujecie w zawodzie? Czy według was jest to opłacalne zajęcie? Czy mieliście problemy z zatrudnieniem? Czy na tego typu usługi jest popyt w Polsce? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Quote
lucas666 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 W Łodzi jest taki salon psi gdzie uczą na groomera. Zapisy są .... na przyszły rok :) (takie kolejki).... a czy się opłaca to tak jak ze wszystkim-masz klientów zarabiasz.. Quote
Elitesse Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 w mnie w miescie swiezo upieczona pani groomerka chce za wszelka cene zdobyc klientow zrywajac moje ogloszenia o strzyzeniu i zastepuje je wlasnymi :shake::shake: Quote
moon_light Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Elitesse']w mnie w miescie swiezo upieczona pani groomerka chce za wszelka cene zdobyc klientow zrywajac moje ogloszenia o strzyzeniu i zastepuje je wlasnymi :shake::shake:[/quote] żenada....... Quote
Inez Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='Elitesse']w mnie w miescie swiezo upieczona pani groomerka chce za wszelka cene zdobyc klientow zrywajac moje ogloszenia o strzyzeniu i zastepuje je wlasnymi :shake::shake:[/quote] Zwalczać w ten sposob konkurencje, odstawiać fuszerke, naciągać ludzi na "profesjonalne usługi", byle tylko zarobić...- to naprawde nie w moim stylu.:razz: Lucas, psi salon w Łodzi jest już chyba wystarczająco dobrze reklamowany.:cool3: Quote
Lilki16 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 [quote name='Inez']Zwalczać w ten sposob konkurencje, odstawiać fuszerke, naciągać ludzi na "profesjonalne usługi", byle tylko zarobić...- to naprawde nie w moim stylu.:razz: Lucas, psi salon w Łodzi jest już chyba wystarczająco dobrze reklamowany.:cool3:[/quote] Ja też tak myśle ,jest przeraklamowany:( Quote
lucas666 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 nie wiem czy jest przereklamowany ponieważ nie spotakałem się z wieloma opiniami.... też jestem ciekaw jak to jest ze zdobywaniem klientów po otworzeniu własnego salonu.. Quote
Recommended Posts