Alex78 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Beaglusia została znaleziona w Mińsku Maz. Ma ok. 1 roku. Była zraniona, ale jest już opatrzona. Lubi dzieci i zabawę. Toleruje koty i inne psy. Widać, że tęskni bardzo. Może komuś się zgubiła? Umieściłam ogłoszenia wszędzie, gdzie się da na lokalnych str www z ogłoszeniami. Quote
Alex78 Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Zaznaczam, że wydam sunię do nowego domu po wizycie przedadopcyjnej i wysterylizowaniu. Quote
Tomo 2 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Witaj . Dzięki za opiekę nad naszym łaciatkiem. Wysyłam Tobie na PW nr telefonów lub podaj swoje to zadzwonie. Sprawa wisi na naszym bigielkowym forum www. e - beagle . pl Możemy pomóc w adopcji. Quote
ysmay Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 tomo napisałam do tej Pani, że wziełaby ją moja koleżanka. Quote
Alex78 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 "Do tej Pani" czyli do mnie? Przykro mi, ale nie dostałam takiej wiadomosci na prwi na dogo.... Quote
Alex78 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Przepraszam, ale rzeczywiście dostałam wiadomosć. To korespondencja prowadzona mailowo :)))) Juz wiem z kim piszę :lol: Cieszę sie, że beaglusia szybko znalazłaby dom. Jest niewielka, łagodna i sympatyczna. Fakt, że odwarkuje się pozostałym "pensjonariuszom", ale tylko wtedy, gdy są przy jej misce. Generalnie nie była wychodzona, gdy ją znaleziono, wiec nie rzuca się na jedzenie z głodu. Sunia będzie sterylizowana. Jeśli w tym czasie nie znajdzie się właściciel, to przekażemy ja do adopcji. Równolegle postaram się rozmawiać z osobą zainteresowaną, o której wspomniała yasmay. Prosiłabym na maila o dane tej osoby do kontaktu. Ewentualnie Tomo moze coś przekaże, bo zrozumiałam, że jest w kontakcie z tą osobą. No i ma duze doswiadczenie, skoro prowadzi forum beaglowskie :) pozdrawiam Quote
Alex78 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Domek dla beaglusi już zarezerwowany. Tomo_2 dzięki za pomoc. Szybka reakcja, konkretne informacje i domek stały zarezerwowany. Rozmawiałam telefonicznie z zainteresowaną Panią. Pozostajemy w kontakcie. Quote
Tomo 2 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dzięki za to co robisz . MIłego wieczoru :lol: Quote
Alex78 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Na jutro Biglusia ma zapowiedziane odwiedziny. Dzisiaj po wypuszczeniu do ogródka ganiała sie ze mną. Nie chciała podejsć odrazu. Jak podeszła do głaskania to nasz zazdrosny młody pitbullowaty chłopak podbiegał, żeby tez jego pogłaskać. Jednocześnie odpychał ją pyskiem :) Quote
ysmay Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Z relacji kolezanki wiem, że wszyscy się zakochali w sunce i wzieliby ja odrazu. Mąż koleżani nie może się doczekać aż sunia będzie w domu. Dziś prosil abym zadzwoniła i zapytała sie dokładnie kiedy będzie sterylizowana. Żona go trochę uspokoiła. Wszyscy czekaja na sunie w domu Quote
Alex78 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Spokojnie, spokojnie. Pieska dostaną, ale nie dzwonię jeszcze, bo czekam aż sunia będzie po sterylizacji :) Quote
Alex78 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Biglusia została dziś wysterylizowana. Jak wszystko będzie OK, to po 3 dniach będziemy chcieli ją już wydać. Szew może zdjąć każdy lekarz. Miała być u nas do zdjęcia szwów, ale brakuje nam miejsca, bo mamy sukę z wypadku, jest duża. Quote
Alex78 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 No i Gapunia (nowe imię) pojechała dziś do nowego domu. Mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzuje. Była trochę wstydliwa i mało się "uśmiechała", bo tyle osób naraz okazywało jej zainteresowanie. Oto kilka fotek w kubraczku po sterylizacji. I z wnuczkiem nowego właściciela :) Quote
Tomo 2 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Malutka powodzenia trafiłaś do fajnych ludzi. Będziemy/bigielki/cię obserwować i jak ci się wiedzie. Alex dzięki za wszytko co robicie . Quote
Recommended Posts