Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beaglusia została znaleziona w Mińsku Maz. Ma ok. 1 roku. Była zraniona, ale jest już opatrzona.
Lubi dzieci i zabawę. Toleruje koty i inne psy.
Widać, że tęskni bardzo. Może komuś się zgubiła?
Umieściłam ogłoszenia wszędzie, gdzie się da na lokalnych str www z ogłoszeniami.

Posted

Witaj .
Dzięki za opiekę nad naszym łaciatkiem.
Wysyłam Tobie na PW nr telefonów lub podaj swoje to zadzwonie.
Sprawa wisi na naszym bigielkowym forum www. e - beagle . pl
Możemy pomóc w adopcji.

Posted

Przepraszam, ale rzeczywiście dostałam wiadomosć. To korespondencja prowadzona mailowo :))))
Juz wiem z kim piszę :lol:

Cieszę sie, że beaglusia szybko znalazłaby dom. Jest niewielka, łagodna i sympatyczna. Fakt, że odwarkuje się pozostałym "pensjonariuszom", ale tylko wtedy, gdy są przy jej misce. Generalnie nie była wychodzona, gdy ją znaleziono, wiec nie rzuca się na jedzenie z głodu.
Sunia będzie sterylizowana. Jeśli w tym czasie nie znajdzie się właściciel, to przekażemy ja do adopcji. Równolegle postaram się rozmawiać z osobą zainteresowaną, o której wspomniała yasmay.
Prosiłabym na maila o dane tej osoby do kontaktu. Ewentualnie Tomo moze coś przekaże, bo zrozumiałam, że jest w kontakcie z tą osobą.
No i ma duze doswiadczenie, skoro prowadzi forum beaglowskie :)

pozdrawiam

Posted

Domek dla beaglusi już zarezerwowany. Tomo_2 dzięki za pomoc. Szybka reakcja, konkretne informacje i domek stały zarezerwowany. Rozmawiałam telefonicznie z zainteresowaną Panią. Pozostajemy w kontakcie.

Posted

Na jutro Biglusia ma zapowiedziane odwiedziny.

Dzisiaj po wypuszczeniu do ogródka ganiała sie ze mną. Nie chciała podejsć odrazu. Jak podeszła do głaskania to nasz zazdrosny młody pitbullowaty chłopak podbiegał, żeby tez jego pogłaskać. Jednocześnie odpychał ją pyskiem :)

Posted

Z relacji kolezanki wiem, że wszyscy się zakochali w sunce i wzieliby ja odrazu. Mąż koleżani nie może się doczekać aż sunia będzie w domu. Dziś prosil abym zadzwoniła i zapytała sie dokładnie kiedy będzie sterylizowana. Żona go trochę uspokoiła. Wszyscy czekaja na sunie w domu

Posted

Biglusia została dziś wysterylizowana. Jak wszystko będzie OK, to po 3 dniach będziemy chcieli ją już wydać.
Szew może zdjąć każdy lekarz.
Miała być u nas do zdjęcia szwów, ale brakuje nam miejsca, bo mamy sukę z wypadku, jest duża.

Posted

No i Gapunia (nowe imię) pojechała dziś do nowego domu. Mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzuje. Była trochę wstydliwa i mało się "uśmiechała", bo tyle osób naraz okazywało jej zainteresowanie.
Oto kilka fotek w kubraczku po sterylizacji.

I z wnuczkiem nowego właściciela :)

Posted

Malutka powodzenia trafiłaś do fajnych ludzi.
Będziemy/bigielki/cię obserwować i jak ci się wiedzie.
Alex dzięki za wszytko co robicie .