_bubu_ Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [SIZE=2] Ruda trafiła do schroniska jako szczeniaczek 8 lat temu. Niestety mieszka tam do dziś, w ostatnim zapomnianym kojcu. Nikomu się nie spodobała przez te długie lata , nikt nie dał jej szansy na nowe życie. Przez cały ten czas mieszkała w kojcu z malutkim Urbankiem, byli nierozłączni , spali w jednej budzie. Urbanek czekał na dom w schronisku 15 lat. Nie doczekał się - umarł w schroniskowym kojcu. Teraz Ruda została sama - czy jej też się nie uda? Ruda jest niedużą grubiutką suczką. Jest łagodna i kochana. Jednak świat poza schroniskiem jest jej obcy. Czeka na osobę , która zabierze ją do domu i pokaże normalne życie i spacery. Ruda powoli uczy się chodzić na smyczy z wolontariuszami. Niestety takie spacery w schronisku są bardzo rzadko. Ruda najbezpieczniej czuje się w schowana w zaroślach. nie wie , ze nie ma się czego bać. Nic dziwnego - przez długie lata znała tylko schroniskowy kojec. Daj szansę Rudej - pokaż jej inny świat. Sunia z pewnością odwdzięczy się bezgraniczną miłością! kontakt w sprawie adopcji: 0515-242-723 [email protected] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Ruda jest bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem. Zawsze chce się tulić. Tylko boi się, bo nikt nigdy nie nauczył jej tak naprawdę kim jest człowiek... Może ktoś Cie zauważy Piękna? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Może ktoś wklei sobie do podpisu? Quote
peate Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 w górę psinko! nikt tu do Ciebie nie zagląda :-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Kogo obchodzi taki zwykły, najzwyklejszy psiak... Quote
Lilmo Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='_bubu_'] [SIZE=2] Ruda trafiła do schroniska jako szczeniaczek 8 lat temu. Niestety mieszka tam do dziś, w ostatnim zapomnianym kojcu. Nie wiem jak Was, ale mnie zawsze takie historie wzruszają najbardziej, więc tak i tym razem oczywiście oczy mi się spociły. A jako, że jestem wielką fanką rudych mordeczek to nie mogę przejść obok tego wątku obojętnie. Niestety jedyny sposób w jaki mogę Rudej to mogę porobić jej ogłoszenia w serwisach z ogłoszeniami ( niestety allegro nie potrafię jeszcze :-( ). W związku z tym mam pytanie, czy Ruda ma już jakieś ogłoszenia ? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Lilmo, z tego , co się orientuję to Ruda nie ma żadnych ogłoszeń. Ma tylko allegro, skąd można kopiować tekst ogłoszeń: Ruda całe życie w schronisku- proszę o szansę (615638131) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Lilmo Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dodałam ogłoszenia: katowice.gumtree.pl 4lapy.pl adopcjepsow.org kupiepsa.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl ogloszenia.interpress.pl Było by dobrze, gdyby ktoś wrzucił na cafeanimal.pl i alegratke, gdyż ja jeszcze nigdy nie dodawałam ogłoszeń w tych serwisach,a z tego co wiem to dają dużą szansę psiakom na znalezienie domu. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Lilmo, dziękujemy za ogłoszenia! :loveu: Quote
Lilmo Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Oby tylko ktoś wypatrzył Rudzinkę :-( Ona po tylu latach w schronisku zasługuje na najwspanialszy dom na świecie. Quote
peate Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 nikt się sunią nie interesuje, a ona jest taka samotna :placz: Quote
Lilmo Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Rudzinko zabieram Cię na nocny spacerek na pierwszą stronę... Quote
JustynaM. Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 OLX Ruda -całe życie w schronisku, czeka na domek! - Bielsko-Biała - Zwierzęta ALEOKAZJA Ruda -ca�e �ycie w schronisku, czeka na domek! Oddam Zwierz�ta Bielsko-Bia�a DWUKROPEK Ruda -ca�e �ycie w schronisku, czeka na domek! : Og�oszenie w Dwukropek.pl INTERPRESS Ruda -ca�e �ycie w schronisku, czeka na domek! - Og�oszenia Internetowe. Darmowe. ALEGRATKA Ruda -ca�e �ycie w schronisku, czeka na domek! EZWIERZAK Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl OJEJ.PL KOKOSY Ruda -całe życie w schronisku, czeka na domek! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne MAMOFERTE Psy, koty - Ruda -ca�e �ycie w schronisku, czeka na domek! - Bezp�atne og�oszenia Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Bardzo dziękujemy za ogłoszenia! :loveu: Quote
peate Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Rudzia w górę! oj coś te rude psiaczki nie mają szczęścia :shake: Quote
Recommended Posts