Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=2]

Ruda trafiła do schroniska jako szczeniaczek 8 lat temu. Niestety mieszka tam do dziś, w ostatnim zapomnianym kojcu.

Nikomu się nie spodobała przez te długie lata , nikt nie dał jej szansy na nowe życie.
Przez cały ten czas mieszkała w kojcu z malutkim Urbankiem, byli nierozłączni , spali w jednej budzie.
Urbanek czekał na dom w schronisku 15 lat. Nie doczekał się - umarł w schroniskowym kojcu.
Teraz Ruda została sama - czy jej też się nie uda?

Ruda jest niedużą grubiutką suczką. Jest łagodna i kochana.
Jednak świat poza schroniskiem jest jej obcy. Czeka na osobę , która zabierze ją do domu i pokaże normalne życie i spacery.
Ruda powoli uczy się chodzić na smyczy z wolontariuszami. Niestety takie spacery w schronisku są bardzo rzadko.
Ruda najbezpieczniej czuje się w schowana w zaroślach. nie wie , ze nie ma się czego bać.
Nic dziwnego - przez długie lata znała tylko schroniskowy kojec.
Daj szansę Rudej - pokaż jej inny świat. Sunia z pewnością odwdzięczy się bezgraniczną miłością!

kontakt w sprawie adopcji:
0515-242-723
[email protected]

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_bubu_']
[SIZE=2]
Ruda trafiła do schroniska jako szczeniaczek 8 lat temu. Niestety mieszka tam do dziś, w ostatnim zapomnianym kojcu.

Nie wiem jak Was, ale mnie zawsze takie historie wzruszają najbardziej, więc tak i tym razem oczywiście oczy mi się spociły. A jako, że jestem wielką fanką rudych mordeczek to nie mogę przejść obok tego wątku obojętnie. Niestety jedyny sposób w jaki mogę Rudej to mogę porobić jej ogłoszenia w serwisach z ogłoszeniami ( niestety allegro nie potrafię jeszcze :-( ). W związku z tym mam pytanie, czy Ruda ma już jakieś ogłoszenia ?

• 2 weeks later...