*anusia&ajlu* Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 OOOO no pewnie ze z Warszawy tylko napisz wczesniej bo koniecznie chce poznac Shiraia :loveu: a to przyjezdzasz do nas juz na stale? :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Nom...:multi::multi::multi: Quote
taxelina Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='Shirai - Koki']Nom...:multi::multi::multi:[/QUOTE] oj to duze zmiany sie szykuja :) Quote
Shirai - Koki Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Duze zmiany to sa juz od dawnaaaaa, no ale szybkuja sie jeszcze wieksze... Quote
zuzolandia Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 ooooooooooooo shiraki wrocily i to z takimi wiesciami wowowowowowo.......... no to jest szansa zobaczyc Was na zywca na jakiejs polskiej wystawie hihihi Quote
Shirai - Koki Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Hej dziewczynki troszke sie pospieszylyscie, jeszcze jestem w Reggio...ale juz niedlugo...a wystawy w Polsce to chyba po nowym roku rozpoczniem, mam nadzieje, ze Shirai sie szybko zaadoptuje i ze stresow ze pogubi calego futra, do konca tego roku planujemy tylko jedna wystawe, ale za to jaka monografike akit. Buziiiiii Quote
*anusia&ajlu* Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 o ja normalnie nie wierze poznam Shiraia :loveu: i jak jeszcze wieksze zmiany sie szykuja tzn ze bedzie jeszcze jedna Akitka :loveu: ;) Quote
Shirai - Koki Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Dziewczyny prosze nie dodawajcie, druga akita pozostaje w sferze marzen, przynajmniej na razie :-)... Quote
Kateczka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 i ostrzegam, ze Shiruś bedzie jeździł na wystawy z obstawą :P Quote
*anusia&ajlu* Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 no to szalenstwo jak z obstawa :loveu: juz sie doczekac nie moge :D ale to jeszcze chyba potrwa, a tak bym sobie fotki Shiraia poogladala.... Quote
Shirai - Koki Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 [quote name='Kateczka']i ostrzegam, ze Shiruś bedzie jeździł na wystawy z obstawą :P[/QUOTE] Katka rozumiem, ze juz w planach masz Cervie ??? Quote
Shirai - Koki Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']no to szalenstwo jak z obstawa :loveu: juz sie doczekac nie moge :D ale to jeszcze chyba potrwa, a tak bym sobie fotki Shiraia poogladala....[/QUOTE] Aniu brak mi checi na foty tylko pakujemy sie i pakujemy... Quote
zuzolandia Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 dziendoberek hihihih pakowanie to przerabana sprawa hihihih Quote
*anusia&ajlu* Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='Shirai - Koki']Aniu brak mi checi na foty tylko pakujemy sie i pakujemy...[/QUOTE] a mozna wiedziec na jakiej wystawie debiutujecie w PL :) Quote
Shirai - Koki Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Bedziemy, bedziemy moze Kielce jak sie wyrobimy :diabloti:...zalezy kiedy ochrona bedzie miala wolne :evil_lol:...Katka :eviltong: Quote
Kateczka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Ochrona da rade...pytanie czy tak daleko zajedzie :P Quote
Izabela124. Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 O to super, że wracacie do polski, mam nadzieję, że was poznam na jakiejś wystawie :) Quote
Shirai - Koki Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 [quote name='Kateczka']Ochrona da rade...pytanie czy tak daleko zajedzie :P[/QUOTE] Zajedzie, zajedzie jak nie to sie ja dowiezie !!!!!!!!!!!!! [quote name='Izabela124.']O to super, że wracacie do polski, mam nadzieję, że was poznam na jakiejś wystawie :)[/QUOTE] Nom tez sie bardzo ciesze, nareszcie bedzie prawdziwa zima :multi: Quote
orka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Fajnie , że wracacie. Do zobaczenia na jakiejś wystawie ;). Pozdrawiam . Quote
Agappe Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 ooo jakie niusy!! to kiedy przeprowadzka?? do Warszawy?? zobaczymy się na zimówce w Legionowie? :roll: :roll: Quote
Shirai - Koki Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Daria zmiany zmiany...tak wyszlo Mariusz chcial Warszawe ja Trojmiasto i wyszla Warszawa w sumie nie wiem czemu...w Trojmiescie tona znajomych, no ale jakis przezyje to. A na zimowce to mnie nie bedzie poniewaz w tym samym czasie 11-12 grudnia mam zaplanowana ciut wazniejsza wystawe czyli Monografike Akit :-)...gdzie sedziowac bedzie Mitsuo Yoshinaga (JP) na ktora musze namowic moja "ochrone" hi hi Quote
Kateczka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 o matko :) człowiek tu sobie an wakacjach siedzi niczego nie swiadom....:P Sciski od Tania...przeżył wielogodzinną podróż i podbił serca Czechów :D Quote
Shirai - Koki Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Hi hi hi no a jakby inaczej moglo byc z Tanusiem wiadomo...po kim ma ten urok !!! Quote
Ewa&Duffel Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Super, że będziecie mieszkać w Warszawie ! :) Quote
wiki4 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Wpisz w Google grafikę 'słodziak' :lol: Witajcie :) :hand: Quote
Recommended Posts