Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej dziewczynki troszke sie pospieszylyscie, jeszcze jestem w Reggio...ale juz niedlugo...a wystawy w Polsce to chyba po nowym roku rozpoczniem, mam nadzieje, ze Shirai sie szybko zaadoptuje i ze stresow ze pogubi calego futra, do konca tego roku planujemy tylko jedna wystawe, ale za to jaka monografike akit. Buziiiiii

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']no to szalenstwo jak z obstawa :loveu: juz sie doczekac nie moge :D
ale to jeszcze chyba potrwa, a tak bym sobie fotki Shiraia poogladala....[/QUOTE]

Aniu brak mi checi na foty tylko pakujemy sie i pakujemy...

Posted

[quote name='Kateczka']Ochrona da rade...pytanie czy tak daleko zajedzie :P[/QUOTE]

Zajedzie, zajedzie jak nie to sie ja dowiezie !!!!!!!!!!!!!

[quote name='Izabela124.']O to super, że wracacie do polski, mam nadzieję, że was poznam na jakiejś wystawie :)[/QUOTE]

Nom tez sie bardzo ciesze, nareszcie bedzie prawdziwa zima :multi:

Posted

Daria zmiany zmiany...tak wyszlo Mariusz chcial Warszawe ja Trojmiasto i wyszla Warszawa w sumie nie wiem czemu...w Trojmiescie tona znajomych, no ale jakis przezyje to. A na zimowce to mnie nie bedzie poniewaz w tym samym czasie 11-12 grudnia mam zaplanowana ciut wazniejsza wystawe czyli Monografike Akit :-)...gdzie sedziowac bedzie Mitsuo Yoshinaga (JP) na ktora musze namowic moja "ochrone" hi hi

• 3 weeks later...