Alka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 wow, piękne fotki! [img]http://img509.imageshack.us/img509/6923/super14hh.gif[/img] Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Haniu , serducho aż sie cieszy kiedy oglądam Twoje fotki 8) Quote
Maga100 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Fotki niesamowite :o Ja znowu idę schować Stefana na dno szuflady :cry: Quote
aga1215 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 :angel: warto było czekać :klacz: :klacz: :klacz: [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/2.gif[/img] Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 [quote name='Maga100']Fotki niesamowite :o Ja znowu idę schować Stefana na dno szuflady :cry:[/quote]Maga , nie rób nam tego :-? , a kto ofoci Leona i zjedzone kapciuszki 8) Maga ja cię podbuduję jak wreszcie kupie swój :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 [quote name='Maga100']Fotki niesamowite :o Ja znowu idę schować Stefana na dno szuflady :cry:[/quote] Ty wstrętna [u][b]KOKIETKO ! [/b][/u] :evilbat: Quote
Hanna R. Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 [b]DZIEWCZYNKI KOCHANE [/b] Foty sa zwyczajne - ale Kanonicza jest rzeczywiście szczególna... Zwłaszcza tego dnia - było słonecznie, niebiesko i pusto... A tak nawiesem - jak sie robi takie wielokrotne cytaty ? Że nie wspomnę o takim myku, że adres topicu jest z napisem np [u][color=blue] tutaj[/color][/u] Oświećcie mnie plizzzzz... Quote
Maga100 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100']Fotki niesamowite :o Ja znowu idę schować Stefana na dno szuflady :cry:[/quote] Ty wstrętna [u][b]KOKIETKO ! [/b][/u] :evilbat:[/quote] obraziłam się :-? Quote
Hanna R. Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100']Fotki niesamowite :o Ja znowu idę schować Stefana na dno szuflady :cry:[/quote] Ty wstrętna [u][b]KOKIETKO ! [/b][/u] :evilbat:[/quote] obraziłam się :-?[/quote] No nie :o Trzymajcie mnie !!! Ja jej mówię, że robi super-foty, a ona sią obraża !!! :roll: Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][b]DZIEWCZYNKI KOCHANE [/b] Foty sa zwyczajne - ale Kanonicza jest rzeczywiście szczególna... Zwłaszcza tego dnia - było słonecznie, niebiesko i pusto... A tak nawiesem - jak sie robi takie wielokrotne cytaty ? Że nie wspomnę o takim myku, że adres topicu jest z napisem np [u][color=blue] tutaj[/color][/u] Oświećcie mnie plizzzzz...[/quote] :( tysz nie umiem :cry: Quote
Maga100 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] No nie :o Trzymajcie mnie !!! Ja jej mówię, że robi super-foty, a ona sią obraża !!! :roll:[/quote] no wiesz, bo mnie wyzywasz od kobiet okropnych jakichś :-? 8) a reszty nie skomentuje, bo prawdy w tym nie ma ani ziarenka :wink: Quote
szaraduszka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][b]DZIEWCZYNKI KOCHANE [/b] Foty sa zwyczajne - ale Kanonicza jest rzeczywiście szczególna... Zwłaszcza tego dnia - było słonecznie, niebiesko i pusto... A tak nawiesem - jak sie robi takie wielokrotne cytaty ? Że nie wspomnę o takim myku, że adres topicu jest z napisem np [u][color=blue] tutaj[/color][/u] Oświećcie mnie plizzzzz...[/quote] Niesamowitość fotek często polega właśnie na uchwyceniu takiej zwyczajnej chwili! Właśnie wykazać piękno czegoś zwyczajnego jest najtrudniej i wykorzystanie do tego celu natury (słonecznie, niebiesko) i pewnych nie zawsze w pełni zwyczajnych okoliczności (pusto) jest sztuką. [size=2]A tak nawiasem - jak żeś ten nawias zapisała, że dopiero przy okazji cytowania go znalazlam?[/size] Wielokrotnych cytatów tysz nie umiem :( adresy dzięki przyciskowi URL [url=adres strony]tekst[/url] [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=18437&start=0]tutaj[/url] topik, w którym tłumaczą to na podstawie banerków, zamiast zdjęcia dajesz tekst i masz. Quote
aga1215 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][b]DZIEWCZYNKI KOCHANE [/b] Foty sa zwyczajne - ale Kanonicza jest rzeczywiście szczególna... Zwłaszcza tego dnia - było słonecznie, niebiesko i pusto...[/quote] [quote name='poszukująca HankaRupczewska']A tak nawiesem - jak sie robi takie wielokrotne cytaty ? Że nie wspomnę o takim myku, że adres topicu jest z napisem np [u][color=blue] tutaj[/color][/u][/quote] [quote name='HankaRupczewska']Oświećcie mnie plizzzzz...[/quote] Haniu -o takie Ci chodzi??? Quote
Hanna R. Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 [color=red][b]Szaraduszko [/b][/color] - hurra ! dziekuje !!!! [color=red][b]Aga [/b] [/color]- o takie właśnie . Quote
aga1215 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][color=red][b]Szaraduszko [/b][/color] - hurra ! dziekuje !!!! [color=red][b]Aga [/b] [/color]- o takie właśnie .[/quote] ja to robię "ręcznie" - sama piszę [quote] tutaj osobę, którą cytuję - tak jak we wzorcu, czyli ="HankaRupczewska" i kończę też "ręcznie" wklepanym z klawiatury [/quote] - w cudzysłowiu można wpisać dowolny tekst, buźki i inne, np. [quote name=' :P :wink: :lol: :lol: :lol: '] :P [/quote] Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='HankaRupczewska'][color=red][b]Szaraduszko [/b][/color] - hurra ! dziekuje !!!! [color=red][b]Aga [/b] [/color]- o takie właśnie .[/quote] ja to robię "ręcznie" - sama piszę [quote] tutaj osobę, którą cytuję - tak jak we wzorcu, czyli ="HankaRupczewska" i kończę też "ręcznie" wklepanym z klawiatury [/quote] - w cudzysłowiu można wpisać dowolny tekst, buźki i inne, np. [quote name=' :P :wink: :lol: :lol: :lol: '] :P [/quote][/quote] :o :o dalej nie umię :( ale ja o tej porze tempa jestem :cry: :cry: :cry: Quote
Hanna R. Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 [quote name='dbsst']extra foteCki :angel:[/quote] Dzięki ! [quote name='Alicjarydzewska']dalej nie umię ale ja o tej porze tempa jestem[/quote] Nie wierzę ! Quote
aga1215 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='aga1215'][quote name='HankaRupczewska'][color=red][b]Szaraduszko [/b][/color] - hurra ! dziekuje !!!! [color=red][b]Aga [/b] [/color]- o takie właśnie .[/quote] ja to robię "ręcznie" - sama piszę [quote] tutaj osobę, którą cytuję - tak jak we wzorcu, czyli ="HankaRupczewska" i kończę też "ręcznie" wklepanym z klawiatury [/quote] - w cudzysłowiu można wpisać dowolny tekst, buźki i inne, np. [quote name=' :P :wink: :lol: :lol: :lol: '] :P [/quote][/quote] :o :o dalej nie umię :( ale ja o tej porze tempa jestem :cry: :cry: :cry:[/quote] :drinking: nad oknem, wktórym wpisujesz tekst są przyciski - wśród nich jest przycisk [Quote] - najedź na niego myszką a pojawi się wzorzec, jak z tym obiektem pracować -powodzenia :D Quote
malawaszka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 AHHH czy to na tej ulicy jest fajna herbaciarnia, z której mam dużo wspomnień??? :( Quote
Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 [quote name='"aga1215"'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='aga1215'][quote name='HankaRupczewska'][color=red][b]Szaraduszko [/b][/color] - hurra ! dziekuje !!!! [color=red][b]Aga [/b] [/color]- o takie właśnie .[/quote] ja to robię "ręcznie" - sama piszę [quote] tutaj osobę, którą cytuję - tak jak we wzorcu, czyli ="HankaRupczewska" i kończę też "ręcznie" wklepanym z klawiatury [/quote] - w cudzysłowiu można wpisać dowolny tekst, buźki i inne, np. [quote name=' :P :wink: :lol: :lol: :lol: '] :P [/quote][/quote] :o :o dalej nie umię :( ale ja o tej porze tempa jestem :cry: :cry: :cry:[/quote] :drinking: nad oknem, wktórym wpisujesz tekst są przyciski - wśród nich jest przycisk [quote] - najedź na niego myszką a pojawi się wzorzec, jak z tym obiektem pracować -powodzenia :D[/quote] :roll: aha , zaraz wypróbuję :wink: Quote
aga1215 Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='aga1215'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='aga1215'][quote name='HankaRupczewska'][color=red][b]Szaraduszko [/b][/color] - hurra ! dziekuje !!!! [color=red][b]Aga [/b] [/color]- o takie właśnie .[/quote] ja to robię "ręcznie" - sama piszę [quote] tutaj osobę, którą cytuję - tak jak we wzorcu, czyli ="HankaRupczewska" i kończę też "ręcznie" wklepanym z klawiatury [/quote] - w cudzysłowiu można wpisać dowolny tekst, buźki i inne, np. [quote name=' :P :wink: :lol: :lol: :lol: '] :P [/quote][/quote] :o :o dalej nie umię :( ale ja o tej porze tempa jestem :cry: :cry: :cry:[/quote] :drinking: nad oknem, wktórym wpisujesz tekst są przyciski - wśród nich jest przycisk [quote] - najedź na niego myszką a pojawi się wzorzec, jak z tym obiektem pracować -powodzenia :D [/quote] :roll: [/quote] aha , zaraz wypróbuję :wink:[/quote] za niewątpliwy sukces :drinking: Quote
anushka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 boshe[b] Hania[/b] jakie ty coooda focisz!!!! :angel: pięknie jest wchodzić do takiej galerii i poznać Kraka od Twojej strony :o Quote
Hanna R. Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 [b][color=red]Aniu[/color][/b] - bardzo dziękuję. Mam jeszcze kilka fotek z akcentami charakterystycznymi Krakowa. Wstawię je później. Quote
Gosiek Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Haniu - no i co ja mogę powiedzieć o Twoich fotach? Kurczę już mi brakuje ochów i achów :D Zdjecia są przecudowne [img]http://www.mysmilie.de/generator/vorschau/115983.png[/img] a to i tak za mało powiedziane.... potrafisz zdjeciom nadać niesamowity klimat - tylko pozazdrościć [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/love/14.gif[/img] Quote
Recommended Posts