Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']Fotki niesamowite :o
Ja znowu idę schować Stefana na dno szuflady :cry:[/quote]Maga , nie rób nam tego :-? , a kto ofoci Leona i zjedzone kapciuszki 8)
Maga ja cię podbuduję jak wreszcie kupie swój :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

[b]DZIEWCZYNKI KOCHANE [/b] Foty sa zwyczajne - ale Kanonicza jest rzeczywiście szczególna... Zwłaszcza tego dnia - było słonecznie, niebiesko i pusto...

A tak nawiesem - jak sie robi takie wielokrotne cytaty ? Że nie wspomnę o takim myku, że adres topicu jest z napisem np [u][color=blue] tutaj[/color][/u]

Oświećcie mnie plizzzzz...

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100']Fotki niesamowite :o
Ja znowu idę schować Stefana na dno szuflady :cry:[/quote]

Ty wstrętna [u][b]KOKIETKO ! [/b][/u] :evilbat:[/quote]

obraziłam się :-?

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100']Fotki niesamowite :o
Ja znowu idę schować Stefana na dno szuflady :cry:[/quote]

Ty wstrętna [u][b]KOKIETKO ! [/b][/u] :evilbat:[/quote]

obraziłam się :-?[/quote]

No nie :o Trzymajcie mnie !!! Ja jej mówię, że robi super-foty, a ona sią obraża !!! :roll:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][b]DZIEWCZYNKI KOCHANE [/b] Foty sa zwyczajne - ale Kanonicza jest rzeczywiście szczególna... Zwłaszcza tego dnia - było słonecznie, niebiesko i pusto...

A tak nawiesem - jak sie robi takie wielokrotne cytaty ? Że nie wspomnę o takim myku, że adres topicu jest z napisem np [u][color=blue] tutaj[/color][/u]

Oświećcie mnie plizzzzz...[/quote] :( tysz nie umiem :cry:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
No nie :o Trzymajcie mnie !!! Ja jej mówię, że robi super-foty, a ona sią obraża !!! :roll:[/quote]

no wiesz, bo mnie wyzywasz od kobiet okropnych jakichś :-? 8)
a reszty nie skomentuje, bo prawdy w tym nie ma ani ziarenka :wink:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][b]DZIEWCZYNKI KOCHANE [/b] Foty sa zwyczajne - ale Kanonicza jest rzeczywiście szczególna... Zwłaszcza tego dnia - było słonecznie, niebiesko i pusto...

Oświećcie mnie plizzzzz...[/quote]

Niesamowitość fotek często polega właśnie na uchwyceniu takiej zwyczajnej chwili! Właśnie wykazać piękno czegoś zwyczajnego jest najtrudniej i wykorzystanie do tego celu natury (słonecznie, niebiesko) i pewnych nie zawsze w pełni zwyczajnych okoliczności (pusto) jest sztuką.

[size=2]A tak nawiasem - jak żeś ten nawias zapisała, że dopiero przy okazji cytowania go znalazlam?[/size]

Wielokrotnych cytatów tysz nie umiem :(

adresy dzięki przyciskowi URL [url=adres strony]tekst[/url]

[url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=18437&start=0]tutaj[/url] topik, w którym tłumaczą to na podstawie banerków, zamiast zdjęcia dajesz tekst i masz.

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][b]DZIEWCZYNKI KOCHANE [/b] Foty sa zwyczajne - ale Kanonicza jest rzeczywiście szczególna... Zwłaszcza tego dnia - było słonecznie, niebiesko i pusto...[/quote]
[quote name='poszukująca HankaRupczewska']A tak nawiesem - jak sie robi takie wielokrotne cytaty ? Że nie wspomnę o takim myku, że adres topicu jest z napisem np [u][color=blue] tutaj[/color][/u][/quote]
[quote name='HankaRupczewska']Oświećcie mnie plizzzzz...[/quote]
Haniu -o takie Ci chodzi???

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][color=red][b]Szaraduszko [/b][/color] - hurra ! dziekuje !!!!

[color=red][b]Aga [/b] [/color]- o takie właśnie .[/quote]
ja to robię "ręcznie" - sama piszę [quote] tutaj osobę, którą cytuję - tak jak we wzorcu, czyli ="HankaRupczewska" i kończę też "ręcznie" wklepanym z klawiatury [/quote] - w cudzysłowiu można wpisać dowolny tekst, buźki i inne, np.
[quote name=' :P :wink: :lol: :lol: :lol: '] :P [/quote]

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='HankaRupczewska'][color=red][b]Szaraduszko [/b][/color] - hurra ! dziekuje !!!!

ja to robię "ręcznie" - sama piszę [quote] tutaj osobę, którą cytuję - tak jak we wzorcu, czyli ="HankaRupczewska" i kończę też "ręcznie" wklepanym z klawiatury [/quote] - w cudzysłowiu można wpisać dowolny tekst, buźki i inne, np.
[quote name=' :P :wink: :lol: :lol: :lol: '] :P [/quote][/quote] :o :o dalej nie umię :( ale ja o tej porze tempa jestem :cry: :cry: :cry:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='aga1215'][quote name='HankaRupczewska'][color=red][b]Szaraduszko [/b][/color] - hurra ! dziekuje !!!!

[quote name=' :P :wink: :lol: :lol: :lol: '] :P [/quote][/quote] :o :o dalej nie umię :( ale ja o tej porze tempa jestem :cry: :cry: :cry:[/quote]
:drinking: nad oknem, wktórym wpisujesz tekst są przyciski - wśród nich jest przycisk [Quote] - najedź na niego myszką a pojawi się wzorzec, jak z tym obiektem pracować -powodzenia :D

Posted

[quote name='"aga1215"'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='aga1215'][quote name='HankaRupczewska'][color=red][b]Szaraduszko [/b][/color] - hurra ! dziekuje !!!!

[quote name=' :P :wink: :lol: :lol: :lol: '] :P [/quote][/quote] :o :o dalej nie umię :( ale ja o tej porze tempa jestem :cry: :cry: :cry:[/quote]
:drinking: nad oknem, wktórym wpisujesz tekst są przyciski - wśród nich jest przycisk [quote] - najedź na niego myszką a pojawi się wzorzec, jak z tym obiektem pracować -powodzenia :D[/quote] :roll: aha , zaraz wypróbuję :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='aga1215'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='aga1215'][quote name='HankaRupczewska'][color=red][b]Szaraduszko [/b][/color] - hurra ! dziekuje !!!!

:drinking: nad oknem, wktórym wpisujesz tekst są przyciski - wśród nich jest przycisk [quote] - najedź na niego myszką a pojawi się wzorzec, jak z tym obiektem pracować -powodzenia :D [/quote] :roll: [/quote]
aha , zaraz wypróbuję :wink:[/quote]

za niewątpliwy sukces :drinking:

Posted

Haniu - no i co ja mogę powiedzieć o Twoich fotach?
Kurczę już mi brakuje ochów i achów :D
Zdjecia są przecudowne [img]http://www.mysmilie.de/generator/vorschau/115983.png[/img] a to i tak za mało powiedziane.... potrafisz zdjeciom nadać niesamowity klimat - tylko pozazdrościć [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/love/14.gif[/img]