Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'] :o wiesz ile to jest 2 miesiące :-? i jeszcze trzeba znaleść jakiś odpowiedni aparacik :wink: :lol:[/quote]

szukanie odpowiedniego aparacika to już bedzie czysta przyjemność. Im wyższa zakres gotówkowy, tym wybór wiekszy i przyjemniejszy 8)[/quote][b]i tu się zaczynają schody[/b] :evil: :-?[/quote]
i to zasniezone :-?[/quote] :-? bardzo :x

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asher']Wszyscy tu się o Gezie dopominają :-? A Mania to co? Pies? :evil:

[b]Haniu[/b], Maniutka fotki poproszę migusiem!!!![/quote] 8) sucka :oops: :lol:[/quote]Alu, rozwin wypowiedź, bo nie łapię :lol:

Posted

[quote name='asher'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asher']Wszyscy tu się o Gezie dopominają :-? A Mania to co? Pies? :evil:

[b]Haniu[/b], Maniutka fotki poproszę migusiem!!!![/quote] 8) sucka :oops: :lol:[/quote]Alu, rozwin wypowiedź, bo nie łapię :lol:[/quote] :roll: no sucka to nie pies tylko kurcze babopies :oops: :lol:

Posted

[quote name='asher']No sucka, sucka. A gdzie ja napisałam, że nie sucka? :lol:

Ala, co ty pilaś??? Poproszę to samo :lol:[/quote]

No to proszę - dwie kobiety. :lol:

[img]http://img466.imageshack.us/img466/2746/l19bj.jpg[/img]

[img]http://img375.imageshack.us/img375/6209/j59cw.jpg[/img]

Mężczyzn nie dopuszczono ! :evil:

Posted

O kurczaki - setna stronka - a ja całkowicie hmmmm ZMĘCZONA :wink: :wink: :wink: Całuję Was stustronowo - a jutro zapraszam na kolację. :angel:

Ooo :evil: Ile wczoraj zrobiłam literówek z powodu tego zmęczenia :roll: Aż się zmęczyłam poprawiając :oops:

Posted

A ja od świtu na nogach :-? TZ wyjechał i hałasował z rana, a od północy trwają roboty drogowe pod moim oknem :evil: , mam mieszkanie narożne, tylko w łazience jest cicho :evil: Kują asfalt 0X

za setną stronkę :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='Maga100']A ja od świtu na nogach :-? TZ wyjechał i hałasował z rana, a od północy trwają roboty drogowe pod moim oknem :evil: , mam mieszkanie narożne, tylko w łazience jest cicho :evil: Kują asfalt 0X

za setną stronkę :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote]

Maga - a może pójść za ciosem i odrazu zacząć remont łazienki ? Tak troche głupio, że tylko w niej jest cicho ... :roll:

Posted

Haniu [img]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Fooddrink/szampan.gif[/img] za setną stronkę :lol: :lol:

hmmmm lodowca nie rozpoznałam - nie pamiętam kiedy ostatnio go robiłam.... jakoś inne ciasta robię :wink:

buziaki i miłego weekendu

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

Maga - a może pójść za ciosem i odrazu zacząć remont łazienki ? Tak troche głupio, że tylko w niej jest cicho ... :roll:[/quote]

TZ wyjechał, nie ma komu remontować :evilbat:

Posted

[quote name='Maga100']

TZ wyjechał, nie ma komu remontować :evilbat:[/quote]

To może zgarnij tych macherów co hałasują za oknem ( w sobotę :evilbat: ) A nieobecność TZ w czasie istotnych zmian w mieszkaniu może być bardzo cenna :diabloti: Można przeprowadzic istotne zmiany na które się nie zgadzał - bo na przykład zbyt pieniądzochłonne miałyby być :roll:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

To może zgarnij tych macherów co hałasują za oknem ( w sobotę :evilbat: ) A nieobecność TZ w czasie istotnych zmian w mieszkaniu może być bardzo cenna :diabloti: Można przeprowadzic istotne zmiany na które się nie zgadzał - bo na przykład zbyt pieniądzochłonne miałyby być :roll:[/quote]

nie przejdzie, znam stan jego konta :evilbat: Poza tym jeszcze mi aparat zabierze :o

a macherzy za oknem bedą pracowali NON STOP aż do piątku :-? Później sie przeniosą dalej, ale weekend akurat spędzą pod moim oknem :evil:

Posted

[B][COLOR=red][SIZE=6][SIZE=2][COLOR=Black]Zaprosiliśmy sobie Leona . I lentilki[/COLOR][/SIZE] [/SIZE][/COLOR][/B] 8) 8) 8)

[IMG]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/lent.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][b][color=red][size=6]Zaprosiliśmy sobie Leona . I lentilki [/size][/color][/b] 8) 8) 8)

[img]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/lent.jpg[/img][/quote]

Haniu :o :oops: 8)

[size=2]ale bardziej Leona czy bardziej lentilki? 8) [/size]

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'][b][color=red][size=6]Zaprosiliśmy sobie Leona . I lentilki [/size][/color][/b] 8) 8) 8)

[img]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/lent.jpg[/img][/quote]

Haniu :o :oops: 8)

[size=2]ale bardziej Leona czy bardziej lentilki? 8) [/size][/quote]

No wiesz Maga !!! Jak możesz wogóle o to pytać ! Oczywiście, że [b][color=red][size=6]LEONA[/size][/color] [/b]. Lentilki to nieistotny dodatek !

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Gosia, a te inne, to one dobre są ? :eating: Ooo, znowu kulinaria - jakby powiedziała Maga - ale ja jestem uzależniona od ciast i ciasteczek ! :roll:[/quote]Haniu, no jasne ze dobre 8)
Innych sie przecież nie jada.
Powiedz jakie wolisz - praco i czasochłonne czy łatwe i szybkie?
Ja kuchara pełną gębą jestem :wink: uwielbiam piec i pitrasić więc ..... słuzę przepisami :lol:

Posted

Mam mało czasu - a poza tym dużo bardziej lubię jeść niż robić :roll: Kompletnie nie umiem piec ciast drożdżowych - zawsze są NIEZJADLIWE ! Chętnie opieram sie na półproduktach :-? Ale tak wogóle, to takie pracochłonne - jeżeli są warte grzechu - też od czasu do czasu da sie zrobić 8) Gosia, a co proponujesz najbardziej ? Byleby było wilgotne - i nie z masą maślaną.