Alicja Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'] :o wiesz ile to jest 2 miesiące :-? i jeszcze trzeba znaleść jakiś odpowiedni aparacik :wink: :lol:[/quote] szukanie odpowiedniego aparacika to już bedzie czysta przyjemność. Im wyższa zakres gotówkowy, tym wybór wiekszy i przyjemniejszy 8)[/quote][b]i tu się zaczynają schody[/b] :evil: :-?[/quote] i to zasniezone :-?[/quote] :-? bardzo :x Quote
asher Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asher']Wszyscy tu się o Gezie dopominają :-? A Mania to co? Pies? :evil: [b]Haniu[/b], Maniutka fotki poproszę migusiem!!!![/quote] 8) sucka :oops: :lol:[/quote]Alu, rozwin wypowiedź, bo nie łapię :lol: Quote
Alicja Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='asher'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asher']Wszyscy tu się o Gezie dopominają :-? A Mania to co? Pies? :evil: [b]Haniu[/b], Maniutka fotki poproszę migusiem!!!![/quote] 8) sucka :oops: :lol:[/quote]Alu, rozwin wypowiedź, bo nie łapię :lol:[/quote] :roll: no sucka to nie pies tylko kurcze babopies :oops: :lol: Quote
asher Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 No sucka, sucka. A gdzie ja napisałam, że nie sucka? :lol: Ala, co ty pilaś??? Poproszę to samo :lol: Quote
Maga100 Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='asher'] Ala, co ty pilaś??? Poproszę to samo :lol:[/quote] oj Asher, tu była niezła popijawa, ale nie wiem, czy jeszcze coś zostało 8) :lol: Quote
asher Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Nie chcecie mi dac to nie :cry: Na szczęście fiolecik się nie skończył :drinking: :wink: Quote
Alicja Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='asher']Nie chcecie mi dac to nie :cry: Na szczęście fiolecik się nie skończył :drinking: :wink:[/quote]oj asher piffelko było 8) :drinking: Quote
Alicja Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [b]100 STRONKA [/b] 8) :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
asher Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Oooo, stówka Hani stuknęła 8) No to seteczką trzeba uczcić :drinking: :BIG: Quote
PIKA Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Hanna R. Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 [quote name='asher']No sucka, sucka. A gdzie ja napisałam, że nie sucka? :lol: Ala, co ty pilaś??? Poproszę to samo :lol:[/quote] No to proszę - dwie kobiety. :lol: [img]http://img466.imageshack.us/img466/2746/l19bj.jpg[/img] [img]http://img375.imageshack.us/img375/6209/j59cw.jpg[/img] Mężczyzn nie dopuszczono ! :evil: Quote
asher Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Jaka Maniutka jest malutka :o Śliczna :D Zawsze się rozczulam, jak ją widzę :oops: :wink: Quote
Hanna R. Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 O kurczaki - setna stronka - a ja całkowicie hmmmm ZMĘCZONA :wink: :wink: :wink: Całuję Was stustronowo - a jutro zapraszam na kolację. :angel: Ooo :evil: Ile wczoraj zrobiłam literówek z powodu tego zmęczenia :roll: Aż się zmęczyłam poprawiając :oops: Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 A ja od świtu na nogach :-? TZ wyjechał i hałasował z rana, a od północy trwają roboty drogowe pod moim oknem :evil: , mam mieszkanie narożne, tylko w łazience jest cicho :evil: Kują asfalt 0X za setną stronkę :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Hanna R. Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 [quote name='Maga100']A ja od świtu na nogach :-? TZ wyjechał i hałasował z rana, a od północy trwają roboty drogowe pod moim oknem :evil: , mam mieszkanie narożne, tylko w łazience jest cicho :evil: Kują asfalt 0X za setną stronkę :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote] Maga - a może pójść za ciosem i odrazu zacząć remont łazienki ? Tak troche głupio, że tylko w niej jest cicho ... :roll: Quote
Gosiek Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Haniu [img]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Fooddrink/szampan.gif[/img] za setną stronkę :lol: :lol: hmmmm lodowca nie rozpoznałam - nie pamiętam kiedy ostatnio go robiłam.... jakoś inne ciasta robię :wink: buziaki i miłego weekendu Quote
Hanna R. Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Gosia, a te inne, to one dobre są ? :eating: Ooo, znowu kulinaria - jakby powiedziała Maga - ale ja jestem uzależniona od ciast i ciasteczek ! :roll: Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Maga - a może pójść za ciosem i odrazu zacząć remont łazienki ? Tak troche głupio, że tylko w niej jest cicho ... :roll:[/quote] TZ wyjechał, nie ma komu remontować :evilbat: Quote
Hanna R. Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 [quote name='Maga100'] TZ wyjechał, nie ma komu remontować :evilbat:[/quote] To może zgarnij tych macherów co hałasują za oknem ( w sobotę :evilbat: ) A nieobecność TZ w czasie istotnych zmian w mieszkaniu może być bardzo cenna :diabloti: Można przeprowadzic istotne zmiany na które się nie zgadzał - bo na przykład zbyt pieniądzochłonne miałyby być :roll: Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] To może zgarnij tych macherów co hałasują za oknem ( w sobotę :evilbat: ) A nieobecność TZ w czasie istotnych zmian w mieszkaniu może być bardzo cenna :diabloti: Można przeprowadzic istotne zmiany na które się nie zgadzał - bo na przykład zbyt pieniądzochłonne miałyby być :roll:[/quote] nie przejdzie, znam stan jego konta :evilbat: Poza tym jeszcze mi aparat zabierze :o a macherzy za oknem bedą pracowali NON STOP aż do piątku :-? Później sie przeniosą dalej, ale weekend akurat spędzą pod moim oknem :evil: Quote
Hanna R. Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 [B][COLOR=red][SIZE=6][SIZE=2][COLOR=Black]Zaprosiliśmy sobie Leona . I lentilki[/COLOR][/SIZE] [/SIZE][/COLOR][/B] 8) 8) 8) [IMG]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/lent.jpg[/IMG] Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][b][color=red][size=6]Zaprosiliśmy sobie Leona . I lentilki [/size][/color][/b] 8) 8) 8) [img]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/lent.jpg[/img][/quote] Haniu :o :oops: 8) [size=2]ale bardziej Leona czy bardziej lentilki? 8) [/size] Quote
Hanna R. Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'][b][color=red][size=6]Zaprosiliśmy sobie Leona . I lentilki [/size][/color][/b] 8) 8) 8) [img]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/lent.jpg[/img][/quote] Haniu :o :oops: 8) [size=2]ale bardziej Leona czy bardziej lentilki? 8) [/size][/quote] No wiesz Maga !!! Jak możesz wogóle o to pytać ! Oczywiście, że [b][color=red][size=6]LEONA[/size][/color] [/b]. Lentilki to nieistotny dodatek ! Quote
Gosiek Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Gosia, a te inne, to one dobre są ? :eating: Ooo, znowu kulinaria - jakby powiedziała Maga - ale ja jestem uzależniona od ciast i ciasteczek ! :roll:[/quote]Haniu, no jasne ze dobre 8) Innych sie przecież nie jada. Powiedz jakie wolisz - praco i czasochłonne czy łatwe i szybkie? Ja kuchara pełną gębą jestem :wink: uwielbiam piec i pitrasić więc ..... słuzę przepisami :lol: Quote
Hanna R. Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Mam mało czasu - a poza tym dużo bardziej lubię jeść niż robić :roll: Kompletnie nie umiem piec ciast drożdżowych - zawsze są NIEZJADLIWE ! Chętnie opieram sie na półproduktach :-? Ale tak wogóle, to takie pracochłonne - jeżeli są warte grzechu - też od czasu do czasu da sie zrobić 8) Gosia, a co proponujesz najbardziej ? Byleby było wilgotne - i nie z masą maślaną. Quote
Recommended Posts