Hanna R. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Pysia']:multi::multi: Tez chcę byc babcią :oops:[/quote] Ileż to roboty ? Poproś Karola ... :diabloti: Quote
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Boś sobie jej nie wychowała :-( Moja synowa wiedziała jak to zrobić :cool3:[/quote] ja wole jej nie widzieć i nie wychowywać :shake: ona jest niereformowalna :angryy: pani omnibus M :diabloti: Quote
PIKA Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [QUOTE] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images22.fotosik.pl/90/e844500da30321f0.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] No niczego innego się nie spodziewałam w Twoim wykonaniu :loveu: Quote
Hanna R. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='PIKA']No niczego innego się nie spodziewałam w Twoim wykonaniu :loveu:[/quote] Buahahaha - ale ja na codzień jadam na gazecie... :oops: Quote
Maga100 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='HankaRupczewska']:shake: :shake: :shake: - natychmiast byś mnie znielubiła . W temacie TEŚCIOWA jesteś stereotypowa do bólu :lol: [/quote] [B]nie nie nie nie nie[/B] [B]to moja teściowa jest stereotypowa :diabloti: [/B] [B]ja rzecz jasna NIE :evil_lol: :evil_lol: [/B] Quote
Hanna R. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Maga100'][B]nie nie nie nie nie[/B] [B]to moja teściowa jest stereotypowa :diabloti: [/B] [B]ja rzecz jasna NIE :evil_lol: :evil_lol: [/B][/quote] Co do tego , że nie jesteś stereotypowa nie mam żadnych wątpliwości . Poza tematem TEŚCIOWA oczywiście :diabloti: Quote
Maga100 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Co do tego , że nie jesteś stereotypowa nie mam żadnych wątpliwości . Poza tematem TEŚCIOWA oczywiście :diabloti:[/quote] [B]nie no, przecież jestem gruba i nie mam się w co ubrać :diabloti: [/B] Quote
Hanna R. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Maga100'][B]nie no, przecież jestem gruba i nie mam się w co ubrać :diabloti: [/B][/quote] Ale TO AKURAT jest prawda przecież ... :p Quote
PIKA Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Buahahaha - ale ja na codzień jadam na gazecie... :oops:[/quote] ja nawet gazety nie mam :oops::oops: Quote
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ale TO AKURAT jest prawda przecież ... :p[/quote] ale co jest prawda ? to że jest gruba czy to że nie ma w co się ubrać :razz: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='PIKA']ja nawet gazety nie mam :oops::oops:[/quote] No widzisz ! Od razu widać, że jestem lepiej sytuowana :turn-l: [quote name='Vectra']ale co jest prawda ? to że jest gruba czy to że nie ma w co się ubrać :razz: :evil_lol:[/quote] To są dwie prawdy :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] To są dwie prawdy :evil_lol:[/quote] ja też mam taki problem :oops: :oops: :diabloti: Quote
Alicja Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Maga100'][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images22.fotosik.pl/90/e844500da30321f0.jpg[/IMG][/URL] [B]jestem urzeknięta :mdleje:[/B] [B]Moja teściowa nie zrobiła tak pieknie na stole.[/B] [B]Bądź moja teściową! :loveu: I I will love you till I die :loveu: [/B][/quote][B][I]:multi::multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=Red]bo Hania jest MOJĄ TEŚCIOWĄ:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu:yuuu ale extra [IMG]http://images20.fotosik.pl/210/0b07213b596b57ec.jpg[/IMG] jak Krzyś z Kubusia Puchatka;) [/COLOR][/FONT][/I][/B] Quote
Hanna R. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:multi::multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=red]bo Hania jest MOJĄ TEŚCIOWĄ:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/I][/B] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red][/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] No własnie ! A tak własciwie to dlaczego Cię u mnie nie było ? :roll: Quote
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='HankaRupczewska']No własnie ! A tak własciwie to dlaczego Cię u mnie nie było ? :roll:[/quote] czekała aż ją zaprosisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='HankaRupczewska']No własnie ! A tak własciwie to dlaczego Cię u mnie nie było ? :roll:[/quote][B][I]:oops:[COLOR=Red]...bo mnie nie zaprosiłaś:placz::placz::placz:[/COLOR][/I][/B] Quote
PIKA Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='HankaRupczewska']No widzisz ! Od razu widać, że jestem lepiej sytuowana :turn-l: [/quote] Ty sie nie chwal :evil_lol: Bo Cie CBS zgarnie :evil_lol: [quote name='Vectra']ja też mam taki problem :oops: :oops: :diabloti:[/quote] jak to ??? :crazyeye: Przecież masz sliczna różowa sukienkę :loveu: Quote
Hanna R. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Vectra']czekała aż ją zaprosisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Nie odbierała sesemesków :shake: [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:oops:[COLOR=red]...bo mnie nie zaprosiłaś:placz::placz::placz:[/COLOR][/I][/B][/quote] Patrz wyżej :cool1: [quote name='PIKA']Ty sie nie chwal :evil_lol: Bo Cie CBS zgarnie :evil_lol: [/quote] Wszystko przepisałam na rodzinę. Z którą mam rozdzielnośc majątkową. Quote
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='PIKA'] jak to ??? :crazyeye: Przecież masz sliczna różowa sukienkę :loveu:[/quote] i Ty tez przeciwko mnie :crazyeye: :placz: :shake: :obrazic: jeszcze dostałam błękity (kolor uwielbiam) moherowy sweterek (nienawidze) :diabloti: w takim dziwacznym golfem co to na ramiona się go naciąga :loveu: fantastyczny :loveu: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Vectra']i jeszcze dostałam błękity (kolor uwielbiam) moherowy sweterek (nienawidze) :diabloti: w takim dziwacznym golfem co to na ramiona się go naciąga :loveu: fantastyczny :loveu: :evil_lol:[/quote] Wiesz , Ty to jednak jesteś niewdzięcznica :cool1: Quote
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Wiesz , Ty to jednak jesteś niewdzięcznica :cool1:[/quote] ups :diabloti: Quote
PIKA Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Vectra']i Ty tez przeciwko mnie :crazyeye: :placz: :shake: :obrazic: [/quote] ja tam chodze w sukienkach, więc mnie to nie rusza :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='PIKA']ja tam chodze w sukienkach, więc mnie to nie rusza :evil_lol:[/quote] fcesz sukienke :oops: :razz: fajna taka różówa :loveu: Quote
PIKA Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Vectra']fcesz sukienke :oops: :razz: fajna taka różówa :loveu:[/quote] z Ciebie na mnie? :crazyeye: Nie da rady :shake: Bardziej te 10 razy za duże stringi :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='PIKA']z Ciebie na mnie? :crazyeye: Nie da rady :shake: Bardziej te 10 razy za duże stringi :evil_lol:[/quote] że niby sugerujesz że jesteś gruba :crazyeye: :crazyeye: :shake: :cool1: sukienka jest elastyczna :cool1: :loveu: ostatnio 2 wory 120 litrowe wywaliłam prezentów od teściowej :loveu: :diabloti:same ciuszki :cool3: Quote
Recommended Posts