Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Hahaha - bo mi źle dobrali okulary. I widzę zamazanie .... :evil_lol:[/quote] :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:[/quote] a Ty co tak się tu lansujesz :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: myślisz że jak się obrazisz to cię tu będziemy na rękach nosić ? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:[/quote] Niniejszym KAJAM SIĘ . Pysiu WYBACZ !!!! :modla: :modla: :modla: Kocham Cię Misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']a Ty co tak się tu lansujesz :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: myślisz że jak się obrazisz to cię tu będziemy na rękach nosić ? :razz: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Patrz niżej :diabloti: [quote name='HankaRupczewska']Niniejszym KAJAM SIĘ . Pysiu WYBACZ !!!! :modla: :modla: :modla: Kocham Cię Misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Hanna R. Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']a Ty co tak się tu lansujesz :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: myślisz że jak się obrazisz to cię tu będziemy na rękach nosić ? :razz: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] NIE KRZYCZ NA MOJĄ PYSIĘ !!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ty niedobre dziecko ! Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska']NIE KRZYCZ NA MOJĄ PYSIĘ !!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ty niedobre dziecko ![/quote] ja krzyczeć :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ajak się to robi :crazyeye: :crazyeye: ja nigdy nie krzycze :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska']NIE KRZYCZ NA MOJĄ PYSIĘ !!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ty niedobre dziecko ![/quote] Buahahahahahahaha :evil_lol: Posikałam się Haniu a Ala nie dała mi instrukcji jak opryskała monitor i mnie nie wyszło :shake: Buahahahahahah Kocham Was misie :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Kocham Cię lansująca się misiu Pysiu :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Babciu czy teraz już jestem grzeczna ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']Kocham Cię lansująca się misiu Pysiu :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Babciu czy teraz już jestem grzeczna ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Haniu nie wiem jak Ci to powiedzieć ale spadłam z fotela :crazyeye::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
malawaszka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 EDIT: jakiś głupi post tu był i rozjeżdżał BLOGASKA HANUSI :-) :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='beria']Wstyd się przyznać, ale jak poszliśmy na spacer za działkę, to myślałam, że jakaś maszyna rolnicza jechała i takie dziwne dziury w ziemi pozostawiała :oops: Ale dziury zmieniły się w pokaźne placki :razz: A to były te, no, one[/quote] Hahahahahaha ! :lol: :lol: :lol: ROBOTY ZIEMNE ! :evil_lol: Popatrz Małgosiu - my mentalne blondynki jesteśmy ! :lol: Quote
Hanna R. Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Haniu nie wiem jak Ci to powiedzieć ale spadłam z fotela :crazyeye::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/quote] Nie wiem, czy wiesz - ale WŁAŚNIE MI POWIEDZIAŁAŚ :lol: Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Weszka idz no już spać bo ci się mózg gotuje :evil_lol::evil_lol: tylko pamiętaj - rączki na kołderce :razz: :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Nie wiem, czy wiesz - ale WŁAŚNIE MI POWIEDZIAŁAŚ :lol:[/quote] Tak:lying: Naprawdę ? :lying: I co ja teraz zrobie? :crazyeye: Jedyny sekret rodzinny wygadałam :placz: Quote
Hanna R. Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Malawaszko - coś mi PRZYWLOKŁA ?????? ZEPSUŁAS mi blogaska ! A ty co tak wcześnie dzisiaj ????? :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']Kocham Cię lansująca się misiu Pysiu :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Babciu czy teraz już jestem grzeczna ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Tak, tak kochanie ! Kupię Ci domek najprawdopodobniej w województwie śląskim :loveu: Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Tak, tak kochanie ! Kupię Ci domek najprawdopodobniej w województwie śląskim :loveu:[/quote] już się ciesze :flaming: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']już się ciesze :flaming: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Nie cieszysz się? Przecież mieszkałabyś obok Kamci :loveu: Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Babciu to jeszcze w takim razie poprosze domek i w Żywcu :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: PS Hanno , foto blog Twój jakiś dziwny ma wygląd ? Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']Babciu to jeszcze w takim razie poprosze domek i w Żywcu :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: PS Hanno , foto blog Twój jakiś dziwny ma wygląd ?[/quote] Myślisz że Hani blog do niej się zaczął upodabniać? Bo ja też dziwny wygląd widze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Myślisz że Hani blog do niej się zaczął upodabniać? Bo ja też dziwny wygląd widze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Mówiłam Wam, że mam NIEDOBRE okulary. Ale to JA mam . Dlaczego wy żle widzicie mojego blogaska ? O BoSh ! :placz: Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Mówiłam Wam, że mam NIEDOBRE okulary. Ale to JA mam . Dlaczego wy żle widzicie mojego blogaska ? O BoSh ! :placz:[/quote] bo widzisz -Twoje okulary są KACZI ,a jak by były DZEZI to byś dobrze widziała :evil_lol: i blog by był cool i wszystko by było trendi. To masz te swoje KACZI :shake: :evil_lol: :evil_lol: a może ty masz agresywne okulary widmo :crazyeye: :crazyeye: które zmieniają wygląd bloga :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']bo widzisz -Twoje okulary są KACZI ,a jak by były DZEZI to byś dobrze widziała :evil_lol: i blog by był cool i wszystko by było trendi. To masz te swoje KACZI :shake: :evil_lol: :evil_lol: a może ty masz agresywne okulary widmo :crazyeye: :crazyeye: które zmieniają wygląd bloga :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] I za niedługo przeniosą go do Dąbrowy :diabloti: Quote
Maga100 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra'] PS Hanno , foto blog Twój jakiś dziwny ma wygląd ?[/quote] [B]jeżu, mi też źle dobrali okulary :crazyeye: [/B] [B]dziwnie jakoś widzę :crazyeye: [/B] Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 to Weszka coś tu przytargała :mad: jej posty cytowane się siakoś tak tu gramolą i rozpychają :mad: Quote
Recommended Posts